Kizçelerim selamın aleyküm hayırlı geceler nasılsınız..?
Bugün normalde annemler bana gelecekti aramız 4 vesait.oda babam patrondan izin alamamış yarında çalışmak zorundaymış. Eşimde dayanamadi dedi hadi hazırlan biz gidelim bindik geldik. Oturduk ettik sonra annem getirdi bunu verdi maaşımla hem sana hem ablana aldım gülerek kullan. Kullandıkça beni hatırla ve hiç mecbur kalmadıkça satma dedi çok şaşırdım çok duygulandım böyle birşey hiç beklemiyordum çünkü ev almak için uğraşıyorlar kiradalar. Rabbim tez vakitte hayırlısı ile nasıp etsin evlerini
Ah canım anneler ya Allâh başından eksik etmesin bak bende duygulandım şimdi benim annemde böyledir kurban olduğum farklı illerde oturuyoruz geçenlerde geldi evime bana pijama takımı almış hamileyim diye salaş olanlardan rahat edersin dedi bide peluş tv battaniyesi almış ben koltukta gündüzleri uyuyakalıyorum diye üstüne hemen çekersin battaniyeyi dedi Allah'ım başımdan eksik etmesin canım annemi benim ömrümden alsın ona versin işte herkes anne olamıyor böyle annelere can kurban
Güle güle kullan canım..
Çok güzel annen zevkliymiş
Çok güzelmiş güle kulan kulan çok güzel ne güzel düşünmüş innce bir düşünce ikinize birden almak hatrlsrsnız her taktikça annenizi cnm
Çok güzel bir düşünce ayy şimdi sglicam
1,486,534 soru
24,302,408 cevap
344,115 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın