+1 oy
71 göst.
Aile kategorisinde (2,654 puan) tarafından
Kzilar merhaba , İstanbul'da Avrupa yakasında bildiğiniz ve onerdiginiz bebek için yüzme okulu var mı? Bebişim 5 buçuk aylık bu arada

2 Cevaplar

0 oy
(2,654 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Up!!!!!!!!!!!!
-Reklam-
0 oy
(1,989 puan) tarafından

eşimin yüzme antrenörü arkadaşı var, yüzme kursu veriyorlar 2 yaştan itibaren oğlumda iki yaşında ,bu sene yüzme kursuna yazdırmak istedim, 4 yaşından önce önermiyorum yenge sen yabancı değilsin ,havuzlar çok pis oluyor mikrop kapıyor çocuklar birbirinden dedi bana ,sonra klor falan zararlı olur diye vazgeçtim, senin bebeğin ayı  çok küçük canım uzmanlar bile 6 aydan önce asla havuza sokmayın bebekleri diyorlar sadece deniz diyorlar ki , temiz güvenilir bir havuz bulsanız bile kursa gitmesi  çok küçük daha 

(3,464 puan) tarafından
Canım bende yüzme antrenörüyüm ve 2 yaşında çocuğum var,  mikrop kapcaksa 4 yaşında da kapar 6 yaşında da. Önemli olan burda havuzun temizliği. Çocuklara özel olan havuzlarda klor farklı. Evet çocuklar mikrop kapabilir bu ayrı, yetişkinlerde kapıyo sonuçta o mikrobu. Çocuk suyla ne kadar erken yaşta haşır neşir olursa o kadar iyi. Ben çocuklara yüzme öğretiyorum, ve şunu söyleyebilirim ki küçük yaştan beri yüzme öğrenen ve cimnastik öğrenen çocuklar daha özgüvenli oluyo hayatta. Ama gönderdiğiniz kursu iyice araştırın temizlik açısından ve klor olayı yönünden :)
(1,989 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
İşte yüzme antrenörümuz bu çevrede ben afyondayim afyon için bu ilde,  temiz havuz yok dedi  ,4 yaşında bağışıklık sistemi biraz daha oturur çocuğun , o zaman başlatin dedi,aktif olarak bu işi yapan biri olduğu için bana mantıklı geldi  ,bana söylenen bu canım yoksa bende erkenden yüzmeye göndermek istiyordum o yüzden antrenör ile görüştüm eşimin arkadaşı ile yazin kursa başlasın istiyordum oğlum ,benim  eşimde sağlık çalışanı , yazın  kursa baslayan  çocuklar ishal  kusma vs . olmuş acil dolup taştı diyor eşim , antrenör dediği doğruymuş iyiki dinlemişim diye konuştuk hatta , tabiki  ne kadar erken spora başlarsa o kadar iyi tabikide , temiz havuz bulabiliyorsa guvendikleri temiz olduğuna inandıkları , genelde 2 yaşindan itirbaren kurslar oluyor
(2,654 puan) tarafından
İkinizin de bilgilendirmesi için teşekkür ederim. Ben de araştırdığımda 6 aylıktan itibaren sorun olmayacağını, hatta çocuğun gelişimi açısından daha iyi olacağını duydum. Temizlik konusunda iyice araştırıp öyle gönderme taraftarıyım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 390 göst.
13 Ocak 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 125 göst.
19 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esra_esra (2,590 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 59 göst.
26 Ekim 2024 Aile kategorisinde Yarin (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 83 göst.
18 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,426 puan) tarafından soruldu

404,896 soru

12,129,301 cevap

36,496 kullanıcı

...