0 oy
183 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bugün yemek derdin yok ve sevdiğim bir yemeği kaynnaam yapacak gideceğiz safak 50 sizinki kaç 

Artık yol bitmek üzere 

Kızlar beşiği içini yerlestirsem kursam mi diyorum siz ne diyorsunuz bu duruma uygun olurmu 34 haftalık oluyorum artık erken mi acaba ay çok heyecan oluyorum artık kursam artık diyorum nevresimleri. Falan taksam 

Olmaz mı 

9 Cevaplar

0 oy
(14,695 puan) tarafından

Tak dursun bence çok heyecanlı ya :) 

tarafından
Dimi ama kalbim pat pat vallahi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Şafak 78 bence kur ben 50 40 a düşünce herşeyi çıkarıcam geri hazır kurulu dursunlar senin susuzluk sıkıntısı nasıl oldu
0 oy
(13,589 puan) tarafından

Günaydın canım ☺️

Hazırla istersen yolun sonu görünüyor :P

tarafından
Evet canım efe bey nasıl iki çocuklu hayat kız beşiği kurdum içinden geçti ya oğlan bi hoş heyecan oldu
(13,589 puan) tarafından
Kendi kendine bir düzen oluşuyormuş canım defne'nin verdiği tepkiler çok tatlı
tarafından
Oğlan besige bir hoş davrandi bilmiyom sonra beni kucakladı uyudu besoge eğ eğ eğ dedi kötü dedi sıkıldı istedinde yat dedim oyna dedim ben ona bilmiyorum hani kafamda hep bu soru kuzum etkilenirze içine kapanırsa
(13,589 puan) tarafından
Bence baştan nasıl yönlendirmana kalmış bir şey kisine eşit davranmaya çalışınca sorun olmaz inşallah bilmiyorum ilerleyen zamanlarda göreceğiz şimdilik kıskançlık yok yardım etmeye çalışıyor sürekli gelip öpüyor yıkarken su dökmeye çalışıyor bezine pişik kremini getiriyor kardeş ben onu alayım deyince benim diyor
tarafından
Ay yüreğime sunserptin maslalah inslalah benimkiler de öyle olurlar
0 oy
(16,931 puan) tarafından

Ah o heyecan beşiği mi kursam kıyafetleri mi yapsam hastanede çantasını mı hazırlasam:). Sağ Salim kucağına alırsın inseAllah. 

Valla bende çok heyecanlıyım eşim araba almak için cuma günü Adana'ya gitmişti birazdan yola çıkıp gelecek. Ne yemek yapsam diye düşünüyorum bende tabi önce evin işini bitirmem lazım. 

tarafından
Ay masllalah canım benim ❤️ hayırlı uğurlu olsun bacım aynen karıştı duygularım abisi içinden bı güzel geçti kuzum benim doğana kadar yat dedim
0 oy
tarafından

Günaydın canım ❤️ 

Ben de bu gün eşime yemek hazırlayacağım Yılbaşı için :) … 

Bence hazırla canım olmuşsun artık yavaş yavaş ben 35 te hazırladım 37 de doğurdum :D .

tarafından
Maşallah canım kolay gelsin
0 oy
(5,500 puan) tarafından
Kur canım üstünü ortersin ♥️ şafak 12
tarafından
Maşallah canım
Kurdum canım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Bence kur artık 
tarafından
Kurdum canım ama tikandim resmen çok yoruldum
0 oy
(1,943 puan) tarafından

image

Günaydın   tosimi  uyuturken kahve içiyorum    bencede hazırla herseyi hazır dursun  ne olur ne olmaz  bn 28 .haftada hazırladimdi iyikide öyle yapmışım plansız bir şekilde 36. Hafta içinde acı sezeyana alındım dha 2 haftam vardı  çok güzel  duygu o minicik eşyaları hazırlamak 
tarafından
Ay evet canım teşekkür ederim kurdum beşiğini ama çok yorgunum çok yoruldum
0 oy
tarafından
35. Haftada bebeğin Herşeyinin tamam olması gerek canım. Benim ki gibi erken geleceğim diyebilir☺️
tarafından
Vallaha kurdum canimt teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 205 göst.
22 Şubat 2022 Aile kategorisinde Esra2121 (489 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 285 göst.
1 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Ipek41 (7,375 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 182 göst.
22 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu