0 oy
114 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (327 puan) tarafından
Hanimlar merhaba kızımda 4. Derece çift tarafli bobrek reflusu  vardi açik cerrahi ameliyat oldu 18 buvuk aylikken simdi 21 aylik olcak ama hala agrilari var karnini kasip bagira bagira agliyor gecmiyor kolay kolay ocakta dr agidecegiz bu ameliyati olan varmi kizim ne zaman duzelcek yoksa kotu biseymi oldu ya tekrar ameliyat olursaçok korkuyorum onu acı çekerken görmek beni kahrediyor bu süreci yaşayan varmı

4 Cevaplar

0 oy
(327 puan) tarafından
Hanımlar kimsemi bilmiyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
İnan ki ilk kez duydum Rabbim şifa versin
(327 puan) tarafından
Allah razı olsun  böbreğe idrarın kaçması demek böbrek reflüsü
0 oy
tarafından
Oğlum 3 evreydi kapalı oldu ameliyatı hiç sıkıntı yok geçti şükür 

Gexjis olsun Sizede 
(327 puan) tarafından
Anladim sağolun birde kızım ağlarken sürekli karnini şişirip indiriyor böbreklerimi ağrıyordur sizce çok korkuyorum çok üzülüyorum
tarafından
Bilmiyorumki  bi randevu alıp doktoruna götur sen en iyisi
Rabbım tez zamanda şifasını versin
(327 puan) tarafından
Dr ile sürekli telefonladiyoruz bu ay gidecegiz inşAllah Anksra ya dua edin lütfen çok zor gunler geçirdik
tarafından
Çok iyi anlıyorum seni Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin
(327 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
(858 puan) tarafından
Benim oğlumda 3. Evrede kapalı oldu canım açık önerdiler bana kabul etmedim 2 yıl önce kapalı oldu elhamdülillah şimdilik bir problem yok yarın 6 ayda bir olan kontrolümüz var bakalım inşallah bit sorun yoktur inşalalh sizdede bir sorun yoktur neden ağrısı var acaba şaşırdım bunun için detaylı tahliller felan istesene canım ihmal etme aman Allah korusun 
(327 puan) tarafından
3 ay olcak ameliyata dr bu ay çağırdı  gidecegiz Ankaraya bi usg çektirip göbderdik bobrek genislemesi vardi  ameliyat sonrasi normal dedi  bakalim voidingte ne olcaj  inşAllah sizinde hiç bir sıkıntınız olmaz canımız çok yandı bizim
(858 puan) tarafından
Oy canım seni en iyi ben anlarım bizimde cekilmisti o temiz çıktı çok şükür darısı size olsun biz kesin tanı konulana kadar 1 yıl gitmediğimiz doktor hastane kalmadı neler çekti yavrum gitsin gelmesin o günler inşallah sizinde tertemiz çıkar neden açık oldunuz peki canım ilk kapalı denemedi doktor
(327 puan) tarafından
Bizimdegitmedigimiz kapi kalmadi sivasta oturuyoruz Ankaraya gittik geldik kaç kere bizimki cift tarafli ve 4. Derece kaçaktı tek tarafli olsa belki kapali basaeili olabilidi ama bizimki ilerideydi ve dmsa çekildik çok ufak hasar oluşmaya başlanmisti acil önlem alinmasi gerekiyordu drlari arastirdik ve ankara medikalpark ta ameliyat olduk
(858 puan) tarafından
Anladım canim çok geçmiş olsun Rabbim.bir daha yasatmasin inşallah
(327 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun iñşAllah

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 74 göst.
28 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fairy.han (5,568 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 84 göst.
0 oy
4 cevap 117 göst.
0 oy
9 cevap 86 göst.
20 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Inci kumsal (0 puan) tarafından soruldu

410,707 soru

12,357,623 cevap

41,158 kullanıcı

Kategoriler

...