Geçen senede yazmıştım kızlar hepinizin tavsiyesini okudum biliyo musunuz ama bir şey yapmadım kimsem yoktu o gün buraya içimi döktüm buraya yazdığımda ikinci oğluma hamileydim eşim yeminler etti o konudan sonra ben yapmadım diye öylece geçti herşey çünkü gidicek yerim yoktu ben doğum yaptım ve oğlum oldu ama o kalp hastalığı ile doğdu ağır kalp hastası ameliyat olucak neyse işte her günüm vesvese ile iki gün önce onda yine numara gördüm erkek olarak kayıtlı WhatsApp profilinde iki kişi öpüşüyor çizgi görseli ben yine şüphelendim ve Google dan numarayı arattım ve yine eskort çıktı ve numarayı kendime kaydettim kadınla konuştum eşimin numarasıni ve resmini attım kadın hayır dedi beni engelledi eşime söyledim o kadar büyük yemin etti ve ağladı ama şunu da söyleyeyim eşim bana o kadar iyi ki bir gün olsun kötülüğünü görmedim bana anne baba gibi ben köyden İstanbul a gelin geldim ailem hep döverdi beni fen lisesini kazandım ama okutmadilar eşim hiç bir gün bana sert davranmadi sadece telefon konusu var işte bana istediğinizi soylebilirsiniz Allah'ım kimseyi zor koymasın ben öyle bir çıkmazdayım ki