0 oy
116 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Eşim evde hevesli hevesli ben teklif etmiştim çıkalım diye ama bı anda modum duştu vazgeçtim evde çok yoruluyorum bide 1 yaşında çocuk ve 3 yaşında var çocuklarda beni yoruyor uykusuzlukta var yarın zaten hastaneye gitcem mecbur o zaman çıkarım dedim bıraktım sizde boylemisiniz bide evde işlerim var

3 Cevaplar

0 oy
(13,834 puan) tarafından
Kizım bir bucuk yaşında oğlum on günlük çıkıyorum canım 
tarafından
Valla hiç gözüm kesmiyor ya zaten hafta içi yoğunum bugun yılbaşından dolayı tatil  özel eğitime falanda gidip geliyoz dil terapisine
-Reklam-
0 oy
(3,105 puan) tarafından
Bnde demin daraldim 5 aylık ve 3 yaşındaki oğlumu aldm esimin ye Gesi e gittim az oturdum nefes aldm geldm :) 
tarafından
Ay benim çocuklar hasta kac gündür kucamdan inmiyo küçük gecede hiç uyumuyo
(3,105 puan) tarafından
Biz de dis de zorluyor napim daraldim bunalıma girdim :) haftada 1 pazara gidiyorum büyüğü yanıma alıyorum küçüğü kaynanaya bırakıyorum yarım saatte hemn geliyorm ,, misafirliğe flan gitmek imkansız yarm saat den fazla duramam o yüzden gitmiyorum pek
0 oy
tarafından

Eşimle dışarı çıkmayı çok seviyorum çünkü çocuğun yükünü benden alıyor her şekilde teklif ettiyse geri çevirmem normal de de dışarı çıkmayı severim ev işlerini de beraber yapıyoruz çünkü sorumluluklar sadece bana yüklü değil şükürler olsun sadece oğlum bu aralar çok yoruyor yeni ortamı var evime yeni geldim dişi çıkıyor filan herşey üst üste geldi onun için eşim yokken çok yoruluyorum ama geçiyor yani dışarıyı severim :D 

tarafından
Ah benim eşimde biraz yardımcı olsun çıkarım ama bı işin ucundan tutmazki çocukları doyur giydir evi toparla küçüğün eşyalarını ayarla kendim giyin derken saatler gecer
tarafından
Sen de haklısın canım
tarafından
Kollarım ağrıyor gercekten gece boyuda ben bakarım çocuğa

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 369 göst.
22 Kasım 2022 Diğer kategorisinde SuDuru (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 621 göst.
22 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Meryemmozer (299 puan) tarafından soruldu
0 oy