0 oy
271 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar rahim sarkması yaşıyorum nerden anladın diye sorarsanız afedersiniz tuvalette küçük bir ıkınma ile hemen vajinamdan yumurta gibi bişey çıkıyor çok korkuyorum buna nasıl çözüm bulacam başına gelen varsa beni bilgilendiri mi acaba doktordan korkuyorum cok

4 Cevaplar

0 oy
(1,909 puan) tarafından
Rahim değilde idrar torbası sarkiyor olmasın.  İdrar kaciriyormusunuz hiç
tarafından
Yumurta gibi bugün ilk defa çok fazla geldi elime
(1,909 puan) tarafından
Bilemedim cnm benim idrar kaçırmam var idrar torbada sarkma var ameliyata cesaretim yok şimdilik erteliyorum
(1,909 puan) tarafından
Bilen çıkar belki fazla büyükse mutla kadin doğuma görün
tarafından
Senin nasıl peki tarif eder misin
(1,909 puan) tarafından
Bende idrar kaçırma gülsem hapsursam öksürürken asla tutamıyorum idrarımi dr gittim idrar torbanda sarkma var demisti tek çözüm ameliyat hani tuvalete geçince elime değen bisey yok bende
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bir kadın doğuma gittinmi ? Doktora gitmeden öğrenemezsinki 
tarafından
Korkuyorum doğum dan dolayı fobi gibi bişey oldu bnde
tarafından
eksik yazmışım tamamladım şimdi . Korkma canım doğru teşhisi doktor koyar bence ihmal etme . Bendede kahve rengi lekelenme geliyor 1 ay boyunca hep devam ediyor adet olana kadar , bende kadın doğuma gidicem adetim bitince . İnşallah iyi sonuçlar alırız
tarafından
İnşallah canım sanada geçmiş olsun
0 oy
tarafından
Doğum sonrası rahim toplansin diye serum vermedilermi kuzum 
tarafından
Hayır vermediler
tarafından
Nasıl vermediler şaşırdım vermeleri gerekti ben dogumdan sonra 2 saat o serumu aldim agridan geberdim agladim serumu durdurun diye hayir bu serum olmassa rahmin toplamaz kendini demistiler dogum yaptigin doktora git bi ozaman kuzum
tarafından
Korkumu yensem gidicem de
0 oy
tarafından
Bendede var canım 3 tane normal doğum yaptım kabız falan olup zorlayıcınca elime geliyor ben kadin doğuma gittim krem verecem desteklemek için dedi ama emzirdiğim için vermedi kegel egzersizi yapıyorum biraz faydası oldu bu arada rahim değil idrar torbası o canım..
tarafından
Kız doğumdan da korkuyorum zaten ama iki kızım var Allah nasip ederse oğlum olsun istiyorum tabi nasip dediğim gibi 3. Cuyu istiyorum ama insan korkuyirda bir yandan tarif etmeni istediğim basıldı seni. Yani eline geliyormuydu çok rahmin ne gibi rahatsızlık verdiyordu sana hamilleiklerini de etkiledi mi
tarafından
Canım üçüncü doğumu yapalı 15 ay oldu doğumdan sonra fark ettim afedersin ama elime geliyor itince yukarı çıkıyor mesela idrarımi yaparken kesik kesik yapıyorum ve belimin altında yanma oluyor yaşım 27 olduğu için doktor krem vercem bebeği sütten kesince gel ameliyatlik durum yok suan dedi ileriki yaslarda olabilir dedi bu yüzden korkma ve git doktora
tarafından
Tamam şuan randevu arıyorum bulamazsam özele gidicem inşallah sorun olmaz çok teşekkür ederim bilgi verdiğin rahatlattigin için öyle elime gelince ödüm koptu benim rahatladım şimdi ♥️
tarafından
Geliyor canım valla alıştım artık ben hatta kendim kontrol ediyorum yerinde mi diye sjsjs geçmiş olsun şimdiden ☺️
(566 puan) tarafından
Postunuzu gördümde.ğittinizmi acaba doktora.rahim sarkmasımıymış.bendede var sanırsam;(

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 177 göst.
15 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eslos65 (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 230 göst.
22 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 235 göst.
0 oy
2 cevap 69 göst.

412,321 soru

12,412,091 cevap

44,891 kullanıcı

Kategoriler

...