İyi akşamlar hanımlar , 4. gebeliğim 32 haftalık hamileyim. 15 aylık kızım var ben kızımı hala emziriyorum bıraktırmak istedim ama olmadı hayatımda olumsuzluklar yaşadım annem vardı yatalak sonra vefat etti ve ben bu süreclerde emmeyi bıraktıramadım kızıma negatif yansıtmamak için vede halim yoktu. Şu anda da ağırlastım devam ediyoruz emmeye . Doktorumda emzirebilirsin dedi bende biraz akısa bıraktım ama çevremdeki herkes bıraktirmam için baskı yapıyor, kimse benim yerimde değil . Kayınvalidem eşimi aramıs ( büyük kızım 17 yasında ) büyük kızla birlikte gönder burada kalsınlar emmeyi bıraksın demiş. Kayınvalidemin evi arabayla bir buçuk saat . Yani ben kızımı ablasıyla göndericem ve emmeyi bırakacak , eşimde göndermemden yana zaten annesinin dediklerini önemser, hemen etkilenmiş . Ben normal şekilde yapamam dediğimde bile garip garip bakıyo ve baskı yapmaya çalışıyor. Kayınvalidemde göndersem alısır ve her zaman oraya göndermemi ister ve yüz bulacak bir insan . Hani elimi verdim kolumu kaptırdım cinsten . Bir kere oluruna gitsem artık hep benim haneme karısmak için kendinde hak bulur bu sebepten de güvenemiyorum. Siz benim yerimde olsanız nasıl yapardınız , gönderirmiydiniz?????