0 oy
234 göst.
Diğer kategorisinde (1,570 puan) tarafından

Günaydın herkese neler yapıyorsunuz bugün için planlar neler ben sabah 8.30da uyanıp oğlanı okula kocişi işe gönderdim yatak keyfi yaptım fazlasıyla sonra bir duş şimdide kahvaltı hazırlayıp temizlige girişicem tabi ki 20 dk temizlik 10 dk mola çünküüü karnımda 7 aylık bir bebiş var artık agırlaştım zor oluyor ev işi vs ama olsun çok şükür Allah'ım bugünümüzü aratmasın bundan aşağı etmesin akşamda 7 gibi eşimle market alışverişine gideriz sonra zaten yemek falan derken gün bitiyor kızlar :) 

19 Cevaplar

+1 oy
(20,225 puan) tarafından
Merhabaaa sabah 7 dee uyandim sabah namazimi kildim elhamdulillah simdide bi kahve icim öğle namazimi kilicam ezana 15 dk var daha sonra ufak tefek islerimi halledip esimle pasta alicaz ve hediye kucuk eltimin doğum gunu surpriz yapalm.diyoruz bugun icin planimiz bu 
-Reklam-
0 oy
(2,666 puan) tarafından
Akşam oturma sohbet var o zamana kadar evi biraz toparlarım afedersiniz b.k götürüyor hiç halim yok bu ara çok dermansızım yemeğe de sadece çorba yapmayı düşünüyorum akşam da sohbete giderim gelmeye gün biter zaten bebem de uyusun diye gözüne bakarım derken bayılır giderim gene 
(1,570 puan) tarafından
Benim evde öyle oldu 2 gün önce misafirlerim geldi ve 2 gündür evi süpüremedim hiç halim olmuyor ve hemen yorulup kendimi koltuga atıyorum
0 oy
(2,974 puan) tarafından
Hiç bişey gün boyu çocukların peşindeyim yemek yapacam, eşim erken gelsin diye darlıycam
(1,570 puan) tarafından
:))) klasik ev hanımıyız napalım malüm kış günü bir yere gidilmiyor
0 oy
tarafından
Sabah eşimi kızımı gönderdim biraz uyudum saat 10 buçukta tekrar kalktım abim bizde kahvaltı yaptık etrafı biraz topladım birazdan küçük kızımı okula bırakıp ordan eltime geçecem saat 5 te büyük kızım çıkacak okuldan sonra yemek vay derken gece uyku vakti ☺️
(1,570 puan) tarafından
Hergün aslında aynı şeyler rutinimiz oldu kalk kahvaltı yap evle çocukla uğraş yemek yap akşam yemek ye yat uyu :)
0 oy
tarafından

Sabah kalktık eşim okula gitti oğlumla ben kahvaltı yaptık oynadık onu uyuttum şimdi mutfağı toplayacağım saat 3 gibi eşim okuldan çıkacak iğnem var sağlık ocağına gideceğiz sonra dışarda eşimin döner sözü var :D döner yemeye gideceğiz sonra eve gelir akşam yemeği yaparım yemek yer yine bulaşık filan derken  oğlanı uyutur eşimle dizi izleriz terzi nin 3. Sezonundayız sonra bize de gün bitiyor :) 

(1,570 puan) tarafından
:))) afiyet olsun canım eşle dizi veya film izlemeyi bende çok seviyorum abur cubur ve çay eşliginde
tarafından
Aynen öyle bizde oğlanı uyutunca  anca zaman bulup yapıyoruz bir nimet gibi :)
0 oy
(3,812 puan) tarafından

Eşimle şöyle gün geçirmeyi nasıl özledim :pouty: 1.5 yıldır ayrıyız son 7 ayımız az kaldı kavuşmaya.

(1,570 puan) tarafından
Ah canım benim Rabbim tez zamanda kavuştursun seni bidaha ayrılmamak üzere sayılı gün çabuk geçer dua etki sesini duyuyorsundur eşleri vefat edenler var bide o daha kötü Allâh başımızdan eksik etmesin:(
(3,812 puan) tarafından
Çok şükür. Anneannem de hep böyle teselli eder beni dağlar arkasında olsun da toprak altında olmasın kızım diye.
(1,570 puan) tarafından
Evet canım sayılı gün çabuk geçer canı sağolsun yeterki
0 oy
(6,407 puan) tarafından
Saat 7 de kocayı gönderdim namazımı kıldım geri uyumuşum 10 da kalktım derse girdim çıktım ortalığı toparladım şimdi kızıma yemeğini yedircem az bulaşık var onu yıkar iftara ne yapacağımı bulursam benden iyisi yok 
(1,570 puan) tarafından
Sabah erken kalkmak işleri yapmak ayrı bir güzel oluyo ama bazende uykuya doyamıyor insan
0 oy
tarafından
Plan yok 3 çocuğum hasta yatıyorlar onlarla ilgilenemiyorum hep
(1,570 puan) tarafından
Allah şifa versin canım benim salgından dolayımı hasta oldular
tarafından
Evet canım salgin
0 oy
(2,507 puan) tarafından
Evde sur çöktü ne kadar tatli varsa yapıyorum sütlaç yaptım kek yaptım buskivi yapacağım bakalım 
(1,570 puan) tarafından
Kız niye okadar çok tatlı yaptın :)
(2,507 puan) tarafından
Sut çok ne yapacağımı
0 oy
(4,557 puan) tarafından
Oğlumu uyutup evi hızlıca toparlayıp yatıp uyumayı düşünüyorum başka hiç planım yok 
(1,570 puan) tarafından
Geceden uykusuzsan tabi gündüz ayakta durmak zor oluyor
(4,557 puan) tarafından
Yok bugün keyfi uyucam:))
0 oy
(7,459 puan) tarafından
Dün gece çok sıkıntılıydı büyük oğlum hasta küçük oğlum diş çıkarıyor eşimde bende uyumadık uykusuz uykusuz işe gitti ayakta durmaya çalışıyoruz bakalım bu gece nasıl olcak çok yorgunuz 
(1,570 puan) tarafından
Ayy inşallah bir an önce iyileşirler geçen hafta da ben öyleydim eşim ve oglan ikiside influenza oldular sabahalara kadar bi ona koştur bi digerine oğlan kusuyor ona koştur eşimin ateşi çıkıyor onun ateşini düşürmeye çalış Allah'ıma Şükürler olsunki atlattık garip olanda 7 aylık hamileyim ama bana bişey olmadı
(7,459 puan) tarafından
Allah korumuş seni valla bende influenza oldum çocuklara geçmedi normal grip oldular eşimde hastaydı ona da geçmedi ama tabi çocuklar hasta olunca ben hastalığımı unuttum ben hasta olunca eşim hastalığını unuttu hepimize baktı öyle olunca , inşallah ya bi toparlayamadık bu sene sırf bu yüzden yaz gelsin istiyorum
(1,570 puan) tarafından
Bu sene doğru düzgün kış gelmediki ocak ayı oldu kar yağmadı
(7,459 puan) tarafından
Valla kış geldi mi bilmiyorum ama hastalıklar çoğaldı
0 oy
(5,110 puan) tarafından
Oglumu uyuticam simdi ortalik toparlayip vakit kalirsa ders calisicam uyaninca calistirmiyor cunku 
0 oy
(1,519 puan) tarafından
5.30da kalktım hazırlandık çıktım bebesi kayinvalideye ben ise geldim 3te işten çıkıp.kaynanama gitcem oradayız bugün yemek yapar kaynanam böyle iş güç çalışma hayat telafisi sıkıcı günler şükür tabiiggg
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Sabah kalktım ise geldim söyleyeceklerim bu kadar 
0 oy
(782 puan) tarafından
Kocamı işe gönderdim, az bir bulaşığım, değiştirilmeyi bekleyen bir nevresimim ve yıkanmayı bekleyen bir dünya çamaşırım var ama ben oturdum kızımla oynuyorum. Kocamın kaçta geleceği belli değil akşama yemeğim de yok.. Eve süpürge tutmam gerekiyor.. Ama umurumda mı hayır :D arada kızımı çok sıkmayayım diye de burada takılıyorum işte :) Allah sağlıkla bir avazda doğurmak nasip etsin inşallah 
(782 puan) tarafından
Amaan bı kalksam hepsini hallederim rahatlığı bendeki :) Sormayın valla ya sürekli nasıl bulaşık olabiliyor anlamıyorum ben ev nasıl sürekli süpürülcek durumda oluyor kapı cam da kapalı
(1,570 puan) tarafından
Benimde aynı oluyor hergün toz alıyorum abartısız özellikle yatak odasındaki makyaj aynam ve komodinlerin üzerileri hergün nasıl toz oluyor aklım almıyor yani camda açık degil
(782 puan) tarafından
Parlak mı komodin? Benim de cam ocak var o öyle, siliyorum elimi çektiğim yer toz oluyor
(1,570 puan) tarafından
Yoo normal beyaz renkli ama hep toz oluyor beyaz eşyada çok duydum cam siyah ve gri olanların iz yada toz oldugunu oyüzden onları beyaz aldım fırın hariç fırını siyah aldım beyaz kötü duruyordu
(782 puan) tarafından
Çok iyi yapmışsınız gerçekten görüntüsünü çok beğeniyorum ama hiç temiz durmuyor maalesef. Fırında beyazı yakıştıramıyorum ben de
0 oy
(6,687 puan) tarafından
bizde yilbași tatili kocamda evde okullarda tatil.dun aksam yemeğine cikmiștik gec geldik hala yerimizdeyiz.birazdan çocuklari dișari çikaricaz yine
(1,570 puan) tarafından
Ama bugün okul vardı işte var
(6,687 puan) tarafından
biz Azeriyiz bizde bayram.ayin 7sine kadar tatil
(1,570 puan) tarafından
Hee pardon bilmiyordum öyleyse çok güzel valla keyfini çıkarın :)
0 oy
(16,910 puan) tarafından
İşimi bitirdim yemek yapmak için eşimi bekliyorum gelince yemeğimi yaparım sonra belki eşimin dayısı gile gideriz 
0 oy
tarafından
Var temizlik oturmak temizlik oturmak başka yok sjsjs
(1,570 puan) tarafından
:))) temizlik yemek temizlik yemek
tarafından
Yemek var hemde bol bol anca isitcam sjsj
(1,570 puan) tarafından
Bende dün akşam spagetti ve pırasa yaptım pırasanın yüzüne bakmadılar banada kaldı ben yicem artık:)
tarafından
Afiyet bal şeker olsun prasa gerçekten kimse pek sevmiyor ne ben ne eşim sjsjsj

Bende olan yemekler sjsj sarma ,börek,pilav,çorba,mantı,salatalık,ve bol bol meyve var bizde pek yemek yemeyiz eşim dükkanda yer ben tek evdeyim :(
(1,570 puan) tarafından
Kız sendeki yemeklerle bir ordu doyar :) yaptıkça yapmışsın he misafir falan mı vardı :)
tarafından
Evt canm misafir vardı sorma gülüm yaa ahahahahhaah
(1,570 puan) tarafından
Alan olsun saglık olsun koy dolaba sonra çıkar ısıt napcan okadar yemeği atacak degilsin ya bu devirde bir ekmek parçası bile atılmıyor valla
tarafından
Hiç atar miyim kiz hepsi dolapta bazılarını buzluğa attım
0 oy
(9,109 puan) tarafından
Ben de işteyim. Saat ikide eşim gelip alacak çocuklarıma koşup gidicem. Çok özlüyorum:( 
(1,570 puan) tarafından
Bende yıllarca çalıştım şuan yaşım 30 ama 19dan beri iş hayatındaydım oğluma annem baktı hep en son haziran ayında işi bıraktım sonrada zaten hamile kaldım bidahada çalışmadım oğlumla ilgileniyorum
(9,109 puan) tarafından
Ben de 31 yaşındayım. İki oğlum var. Ücretsiz izin talebinde bulundum ama kabul edilmedi. Deprem bölgesindeyiz. Herkes gitti tayinle. Personel açığı var. Kaynanam bakiyo çocuklarıma. Ama nasıl çalışıyorum aklım hep cocuklarimda çok özlüyorum.
(1,570 puan) tarafından
Rabb'im yardımcın olsun canım benim üzülme canları sağ sonuçta bugünlerde geçecek illaki
(9,109 puan) tarafından
Yeni atama olunca baya bir personel başlayacak. Onları bekliyoruz..gelsinler hemen ayrılcam ücretsiz izne.

İlgili sorular

0 oy
51 cevap 745 göst.
2 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,025 göst.
1 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Buket masal (2,477 puan) tarafından soruldu
0 oy
55 cevap 2,098 göst.
1 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,585 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 317 göst.