Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Kızlar başım çatlıyor ne iyi gelır gözlerımı açamıyorum
0
oy
362
göst.
2 Ocak 2024
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Papatym35
(
825
puan)
tarafından
soruldu
2 Ocak 2024
Papatym35
tarafından
düzenlendi
Kızlar saat 2 den beri başım çatlıyor parol içtim hiç faydası olmadı sankı midemde gaz var gaz sıkışmasından mı anlamadım ne oldu durduk yere ya ne iyi gelır acaba
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
9
Cevaplar
0
oy
2 Ocak 2024
Annelikheyecani
(
589
puan)
tarafından
cevaplandı
Ayakları sıcak suya sokunca iyi geliyor dediler bi dene bakalım canım
2 Ocak 2024
Papatym35
(
825
puan)
tarafından
yorumlandı
Yapıcam hemen canım ınsalah ıyı gelır
2 Ocak 2024
Annelikheyecani
(
589
puan)
tarafından
yorumlandı
Şifa olur inşallah
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
2 Ocak 2024
At Work
(
5,384
puan)
tarafından
cevaplandı
Türk kahvesi yapıp icine limon sık iç cnm
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Ocak 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Aynı durum bendede var göz kapaklarım kapanıyo
2 Ocak 2024
Papatym35
(
825
puan)
tarafından
yorumlandı
Sorma ya bende berbat durumdayım kızımda ağlıyor iyice artıyor agrım gozlerımı acamıorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Ocak 2024
Kumsal1
(
3,463
puan)
tarafından
cevaplandı
Tansiyon düşüklüğü ve yüksekliğinin vermiş olduğu bir baş ağrısı olabilir , benim hep tansiyonum aşırı düşünce böyle ağrır ve geçmez, arkadaşımın da yükselince. Tansiyonunu ölçme şansın varsa ölç, düşükse tuzlu ayran, yüksekse limonlu su iç
2 Ocak 2024
Papatym35
(
825
puan)
tarafından
yorumlandı
Midemde aşırı gaz var gıbı hıssedıyorum sankı ondan dolayı agrıyor ama bılmıyorum tansıyon ölçme aletıde yok kı ne yapsam bılemedım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Ocak 2024
Papatym35
(
825
puan)
tarafından
cevaplandı
Ne iyi gelır parol dısında
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Ocak 2024
-S-E-Y-D-A-
(
4,268
puan)
tarafından
cevaplandı
Şekersiz Türk kahvesi iç biraz hafifletir
2 Ocak 2024
Papatym35
(
825
puan)
tarafından
yorumlandı
Tamam hemen denıcem canım inşalllah iyi gelır
2 Ocak 2024
-S-E-Y-D-A-
(
4,268
puan)
tarafından
yorumlandı
Bende migren var hamileyim parol fayda etmeyince 1 fincan içiyorum az da olsa iyi geliyo
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Ocak 2024
Mrvgul
(
3,503
puan)
tarafından
cevaplandı
Nane yağı ile alnına masaj yap
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Ocak 2024
Zencefil51
(
3,282
puan)
tarafından
cevaplandı
Böyle ağrılarda tansiyon filan düşüyor yada yükseliyor imkanın varsa ölçtur bence
2 Ocak 2024
Papatym35
(
825
puan)
tarafından
yorumlandı
Öylemı tansıyon ılemı alakalı olabılır dıyorsun evde de yokkı esım acıle gotrueyım dedı ama ıstemedım
2 Ocak 2024
Zencefil51
(
3,282
puan)
tarafından
yorumlandı
Yani mide sıkışması ile baş ağrısı ortak sebep değildir ama göz kapaklarından genelde tansiyon oluyor soğuk soğuk terleme filan
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Ocak 2024
zezee
(
1,667
puan)
tarafından
cevaplandı
Limonlu su iç canım . Bir limonun suyunu sık bir bardak suya baş ağrısına çok iyi geliyor benim migrenim var başım agrimasa bile ağrıyacağını hissettiğim zaman iki tane ağrı kesici içerdim bunu öğrendiğimden beri acaip iyi geliyor bazen ilaç bile almıyorum maşallah . Bide parol hiç bir işe yaramıyor ya boşuna vücuda ilaç girmesin istersen
2 Ocak 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Hamileyken de içiliyor mu limonlu su ya ben hergun böyleyim basım çok ağrıyor ya 16 haftalığım
2 Ocak 2024
zezee
(
1,667
puan)
tarafından
yorumlandı
Valla ben yarım limonla yapıyordum hamileyken ama bilemiyorum canım limonun zararı olur mu ya 4 aylıksın yani hem c vitamini de olur bu arada hamile olduğunu bilmiyordum sen paroldan başka şey içme aman :) bak yarım limonu yarım bardak suya sık varsa evde ekşi bir portakal ye yada nar falan ekşiyse eğer çok iyi gelecek. Ya hamileyken baş ağrısı olmaz diye biliyorum ama dediğim gibi ekşi portakal nar kivi falan varsa ye sen canım bide karanlikta uyu erkenden bol su iç suda iyi gelir şifa olsun kıyamam sana.
2 Ocak 2024
Papatym35
(
825
puan)
tarafından
yorumlandı
Canm postu ben açtım hamile olan ben degılım ;) Yazan başka arkadas :) Ama hemen limon sıktım ıctım inşallah keser gecmedı sabahtır gec kahvaltı yaptım acaba ondan mı bılmıyorum inşallah faydası olur
2 Ocak 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Aynen arkadaş karıştırmış ne bilim bende bir çözüm olur diye hemen cevaba atladım.vala özlem sen bir majezik ağrı kesici al bak o çok etkili bir şey hani yan etkileri oluyordur illa mide bulantısı falan ama ben çok kullandım ben kendimi bildim bileli baş ağrısı var benim malesef ve bu hamileliğimde niye böyle her gün baş ağrısı çekiyorum öyle böyle değil 24 saat boyunca geçmez gece uyusam sabah uyansam yine aynı ağrı
3 Ocak 2024
zezee
(
1,667
puan)
tarafından
yorumlandı
Pardon Özlemcim karıştırdım :) ama iyi yapmışsın limonlu su çok iyi geliyor sana da şifa olsun inşallah ♥️
3 Ocak 2024
zezee
(
1,667
puan)
tarafından
yorumlandı
470246 canım bence sende dene limon sonuçta ne olacak ki . Bide dediğim gibi ekşi biseyler yemeye çalış ve mutlaka düzenli Su içmeyi de unutma su çok önemli bu konuda bide evde bir tansiyon aleti bulunsun işine yarayacak :)
3 Ocak 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Kız benim içtiğim suyun haddi hesabı yok her gün iki buçuk litreden aşağı içmem keşke suyla olsa hamileyim diye böbreğim sıkıntılı kızımda da bobregime stent takıldı kum vardı çok acısını çektim o su içmemenin şimdi öğrendiğim günden beri içiyorum yani bir aylıktan beri inşallah sıkıntısını yaşamam ama baş ağrısı çok büyük sıkıntı bende bir de şöyle bir şey var ben orta kulak iltihabı oldum iyileşti ama bir aydır hani kulakta çınlama var benim özellikle sessizlikte oluyor ondan da kaynaklı olabilir
3 Ocak 2024
zezee
(
1,667
puan)
tarafından
yorumlandı
Hayatım kulak tabi ki başa vurur ağrısı onun için mutlaka Dr a git hamileyken Allah korusun iltihap tehlikeli kana geçiyor bebekte kandan besleniyor Allah esirgesin kuzum ihmal etme nolur bide konu baya dağıldı ama sen haftada iki üç defa sarımsak kürü yapsana bu bağışıklık için harika bişey iltihap falan da yanında halt etmiş ve kolay da bişey bak bir diş sarımsağı ince ince doğra bir tatlı kaşığı bal 7 8 damla da limon suyu sık 1 yaşından büyük çocuklara bile verebilirsin sende düzenli tüket bağışıklığın düzene girince rahatlarsın Allah'ın izniyle ve suya mutlaka devam et hamilelikte ekstra önemli
3 Ocak 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Denerim canım sağol hep yeni şeyler öğreniyoruz vala kulak için gittim canım ağrıdıgı gibi gittim antibiyotik verdi sonra öyle iltihap aktı iki üç gün dediler akması iyi içerde kalsa kötü diye öyle ben dikkat ediyorum ya en ufak bir seyde hastane yolu görünür bana
3 Ocak 2024
zezee
(
1,667
puan)
tarafından
yorumlandı
Öyle canım ben de buradan öyle şeyler öğrendim ki keşke diyorum hamile kalmadan bilseydim bu siteyi . Dr a gitmekle iyi yapmışsın canım üzerine düşeni yapmışsın Allah şifa etsin eğer Instagram kullanıyorsan @HASTALANMAYAN ÇOCUK sayfası var bakmanı tavsiye ederim yetişkin çocuk hamile beslenmesi konusunda o kadar değerli bilgiler var ki çok faydasını göreceğine eminim
3 Ocak 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Bakayım canım vala ben sürekli rahatsız oluyorum özellikle doğumdan sonra hep
3 Ocak 2024
zezee
(
1,667
puan)
tarafından
yorumlandı
Kıyamam Allah yardımcın olsun mutlaka bak ve dinle çok faydalı olacak bana teşekkür edeceksin ♥️♥️
5 Ocak 2024
Papatym35
(
825
puan)
tarafından
yorumlandı
470246 Canım içmedim ama keske içseydim 2 gün cektım o bas agrısını ertesı gunde devam ettı. Ne yemek yiyebıldım ne yataktan kalkabıldım berbat bı bas agrısıydı. Gectı bugun daha ıyıydım ama
5 Ocak 2024
Papatym35
(
825
puan)
tarafından
yorumlandı
Limonlu su bıle kesmesı migren mı tuttu neydı anlamadım Rabbım kımseye yasatmasın
5 Ocak 2024
zezee
(
1,667
puan)
tarafından
yorumlandı
Ayy kötü ya migren evde oturtmaz ama inşallah gittin hastaneye bir dikloron yazdı mi Dr valla benim gözler parlıyordu ahshdjfjksm
20 Ocak 2024
Papatym35
(
825
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok valla gıtmedım evde Arveles vardı onu içtim iyi geldı öyle rahatladım Rabbım bırdaha ne bana ne baskasına yasatmasın berbat bı sey
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
3
cevap
270
göst.