0 oy
172 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar benim oğlum ayın 7 sinde 13 aylık olacak ve artık ikinci uyku uyumuyor ayağımdan indirdiğim an uyanıyor ama çok eziyet ediyor bana ikindinden sonra bu aylarda bırakması normal mi ? Siz ne zaman bıraktınız ? 

8 Cevaplar

0 oy
(394 puan) tarafından
1 yasinda 1 uykuya  geçti canm 11 aylık falndi  21 aylık hala tek uyku
(394 puan) tarafından
Yok kendi istedi zatn hata çevrem dalga geçti çocuk bakmyi  bilmiyormuş el kadar çocuk  tek uyku ile ne yapacakmis  vs ama kizm halinden memnun
(394 puan) tarafından
Zatn 9 da uyaniyor  12 de uyor 3 kadar daha ne kadar  uytym
tarafından
Benim oğlum da şu şekilde sabah 9 da uyanır 11 30 12 de uyur sonra 2 de kalkar bidaha da uyumak istemiyor yoruluyor ayağımda sallıyorum ayağımdan indirdiğim an ayaklanıyor uyumuyor yani ikindin 5 gibi de uyutuyordum sonra 9 30 10 da uyuyor
(394 puan) tarafından
Ben uyku egitimi  vermstim  4 aylik  ken falan 9 diynce  uymus  olur
tarafından
Ben uyku eğitimi vermedim ama uyku rutinini kendi kendine oluşturdu hareketlerinden davranışlarından rutın  oluşturduk
-Reklam-
0 oy
(2,936 puan) tarafından
Normal canm artık sabah kalkış oglende bir iki gibi yatır tek gündüz uykusu ideal günler zaten kısaldi 
tarafından
Sabah dokuzda kakar 11 30. 12 de uyur 2 kalkıyor işte bidaha da uyumuyor ama çok eziyet ediyor ama 9 30 10 gibi uyuyor
(2,936 puan) tarafından
İşte o 11.30 daki uykusunu ikiye çekmeye bak oyala 1.5 2 de uyusa  tam ideal olarak kalkar üç dört gibi oda bidaha geceye atar seni ben öyle yaptım kızımida 4 yaşına kadar öğlen uykusu yaptırdım canm öğlen uykusu çok faydalı
tarafından
Ben bekletiyorum oyalıyorum onu da denedim  ama saatını geçirirsem eğer en Fazla 45 dk uyuyor ve daha eziyetli oluyor bana uykusunu alamamış olunca nasıl yapacağımı bilmiyorum :(
0 oy
(3,267 puan) tarafından
1 yaşina girmeden bıraktı yaa benim için zor oldu ama akşam erken uyuyordu 
tarafından
Benim oğlum 9 da kalkar 11 30 12 gibi uyur 2 de felan kalkıyor canım ama ikinci uyku yapmaması beni çok yoruyor uyku vuruyor bazen eziyet ediyor alışır mı
(3,267 puan) tarafından
Yaa o işte kötü insanı deli ediyor evet ama biraz yoruyor o sürec.
tarafından
Neyse alışıyorsa yine iyi Buda bir Umut
(3,267 puan) tarafından
Evet bol sabırlı günler dilerim :))
tarafından
Teşekkür ederim :))))
0 oy
tarafından
15 aylıkken sütten kestim 2.uykudan kestim şimdi tek uyku uyuyor gündüz 8 kalkar akşam 9 buçuk 10 gibi yatış öğlen 1 gibi yatiyo
tarafından
İşte biz öğlen 11 30 12 de yatıyor 2 de kalkıyor o sıkıntı nasıl düzenliycem bilmiyorum
tarafından
Oynayın vakit geçir cama çıkar 1 2 kez alistimi dahada alışır bende yeni düzen koydum
tarafından
Vaktini geçirince ben istediğim saatte uyutunca çok kısa uyuyor onu nasıl çözmem bilmiyorum
tarafından
Sen oğlunu daha iyi tanıyorsun ona göre ayarla cano benimkini ben oyalarim sonra uyku ağır basar uyur hemde kendisi uyuyp daha uzun süre uyuyor
0 oy
(8,966 puan) tarafından
27 den selamlar kestik 
tarafından
Ama çok eziyet ediyor esmoş alışır mı ki :(
(8,966 puan) tarafından
Askoooo benim.oglan gündüz 3-4 saat yatıp.aksam 10 da yatardı smdi sabah 10 da kalkıyor akşam 9 da uyuyor ölüyorum gün içinde sjsj
tarafından
Hey Allah ım güldürdün ya Allah’ta seni güldürsün :D
(8,966 puan) tarafından
Birde memeden kesiyorum aşırıda hareketli bir çocuk ve aşırı. Hırçınlaşti beni dövüyor sjsj
tarafından
Benim meme sorunum yok biberon var hdjdjns ama işte tek uyku ayı için küçük mü iyi mi bilemedim sadece
0 oy
(9,109 puan) tarafından
20 aylıkken tek uykuya geçti ama uzadı uyku süresi. iki uyku yapınca sabah bir saat öğleden sonra bir saat uyuyodu. Şimdi öğleden sonra en az iki saat bazen üç saat uyuyo. Ama sabah çok erken kalkiyo. 30 aylık. 
tarafından
Benim oğlum çok erken geçiyor galiba :(
(9,109 puan) tarafından
Çocuktan çocuğa değişiyor canım. Gece uyumuyodu benimki. Sürekli uyanıp duruyodu. Ondan da biraz sabahları dayanamayıp uyumak istiyodu hemen
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Canım öncesinde 2 hafta önce 3 uyku uyuyordu şimdi 2 ve de uyanık kalma süresi uzadı baya bi eziyeti yok ama böyle olması daha güzel oldu çünkü geceleri uyanıyordu 3 uyku ile 
tarafından
Aslında eziyeti olmasa bana da tek uyku iyi erken yatıyor gece iyi oluyor ama işte çok eziyet
0 oy
(4,017 puan) tarafından
15 aylık gündüz iki bazen üç kere uyutuyorum 
tarafından
Aman maşallah
(4,017 puan) tarafından
Uyumazsa sürekli agliyo çok huysuz oluyo

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 60 göst.
12 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Yenibiranne (616 puan) tarafından soruldu
0 oy