0 oy
180 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,204 puan) tarafından
Kızlar az önce de post açtım ne yapabilirim diye 

Benim annem babam ayrı oğlunun doğum günü zamanı annem yurt dışında olacak bende böylelikle babamı ve halamları davet ettim onlara 2 ay önceden söyledim o güne bir plan yapmayın diye hep tamam gelecez dediler 

Geçen günlerde babamla atıştık biraz haliyle halamlada karaktersiz diyip telefonu yüzüme kapattı buna rağmen büyüktür dedim Halama olmasada kızına yani kuzenime mesaj attım ilayda gelecek misiniz ona göre pasta yaptırcaz pastane ile görüşücez dedim 

Aldığım cevap ise gelmeyecek gibi sayın gelirsek te pasta yemesek te olur demiş 

Abi yok ben kökten baba tarafımı silmek istiyorum yani çoluk çocuk gibiler ben mi onlardan küçüğüm onlar mı benden küçük belli değil anlamadım herkes bir havalarda böyle anasını satayım bir ben o havalara giremedim yaaa bende bir daha yazmıcam aramıcam sormucam 

Ya ben doğum günümü gününde değil de annemin olacağı tarihe ertelesem ne olacak geldikleri ile kalacaklar haberleri yok

4 Cevaplar

0 oy
(2,764 puan) tarafından
Böyle bir durum varsa ortada ben olsam kimseyi çağırmazdm kendi kendime kutlardm 
(2,204 puan) tarafından
Bende canım babama tekrar söylücem gelirse gelir gelmezse eşimin ailesi ile aynı apartmamdayız onlar zaten olacak bir de arkadaşlarımız olacak bu kadar kutlayacağım umrumda bile değil
-Reklam-
0 oy
(4,215 puan) tarafından
Bencede öyle yap gelmesinler de baba tarafi hep sorunlu olur zaten
(2,204 puan) tarafından
Gerçektem de öyle ya her şeyleri olay hiç unutmam liseye gidiyorum bir yandan da çalışıyorum izinli olduğum tek bir günde beni denize davet ettiler sabahın köründe kalkıp gittim ne kahvaltı nr öğle yemeği hiçbşr ley yoktu yiyelim dediğimde paramız yok oldu halam bedava yemek için akrabalarının evine gitti Allah'tan annem aradı da ben evime döndüm belliydi zaten böyle olacağı resmen aç köpek gibiler nefret ediyorum ya bu huylarından
0 oy
tarafından
Annenle kutla ne uğraşıyon milletle
(2,204 puan) tarafından
Canım ilk doğum günü olduğu için gününde yapmak istiyorum annemde yurtdışında olacak o sırada hani dedim hep bir taraf olunca diğer taraf olmuyor bari onlar gelsinler ki hep onlar diyordu seni grlemzse biz gelelim diye bende öyle davet ettim yani durumu sana şöyle diyim nikahıma annem geldi diye babamlar gelmedi düğüne de babamlar geldi diye annemler gelmedi hep bir taraf eksik kalıyor her seferinde yoruldum 15 senedir bu böyle her konuda arada kalıyorum  ama bide eşimin ailesi de olacağı için kendi aile üyelerimden birini de istiyorum çünkü onlar olacak benimkiler yine olmasın gibi
tarafından
İyi de varlıkları mutlu etmeyen insanlar gelsin diye uğraşıp üzülmektense boşver gitsin. Tamam çağırdın bitti gitti, gelen gelir gelmeyen kendi bilir
(2,204 puan) tarafından
Aynen öyle olanlarla yolumuza devam bundan sonra birde aile olacaklar anasını satayım milletin ailesi deli divane olur ilk başta giderler benimkiler yol psradı gidecek diye gelmiyor biliyorum tanıyorum para ile kırmışlsr kafayı
0 oy
(2,366 puan) tarafından
Diş hediği yaptım bana tecrübe oldu tecrübemi paylaşmak isterim seninle. Gerçekten samimi olduklarını çağır. Samimi olmayan kişiler ya laf sokmaya geliyor ya kusur aramaya. Eşimin anne babası ayrı önce baba tarafını çağıralım dedik. Burnumdan geldi. Bir iki halasıyla asla samimi değiliz. O iki halası orda kaos çıkardı. Ben de lafımı esirgemedim. Ha şimdi 5 ay sonra oğlum 1 yaşına girecek asla çağırmayacağım. Samimi olduğum sevdiğim insanlarla bir arada olacağım. Öyle yapmanı da tavsiye ederim sonra başı ağrıyor insanın. Kendini yetiştirememiş insanlarla bir arada olmak can sıkıcı. 
(2,204 puan) tarafından
Csnım mesela eşimin ailesini gram istemiyorum çünkü doğum anını bile mahvetti annesi sezeryan oldum daha üstüm çıplakken kayınpederim geldi odaya bebeği görmeye hamilelik düğün ve normal hayatı lohusalık saymıyorum bile benim ailem uzakta otobüs ile 9 araba ile 5 6 saat uzakta ben eşimin ailesinin ne olduğunu bildiğim için ne 40 mevlüdü ne diş buğdayı ne de 40 uçurma yaptım  zehir olacak diye ve çok pişman oldum inan ki keşke yapsaydım hatıra kalacaktı bebeğime şuan bir bebeğim de olsa inan 3 kişi ile yaparım bu yapmadıklarımı

Şimdi diyeceksin ailesi gelmesin aynı apartmanda oturuyoruz bu mümkün değil ve bende sadece onun ailesi olacak brnim ailem de olsun istedim sadece buydu yani başka bişey değil

Mesela benim sarma saracak vaktim yok olmayacakta 90 adet balon şişir onları bağla şekil ver ijtamlık yap ev temizle 1 yaş bebesi ile ilgilen derken olmayacak halam aylar önce ben sarıp getiririm beraber yapalım demiş insan sarma da eksik kalsın

Şuan asla içimden yapmak gelmiyor öyle sinir oldum ama zaten şimdiye kadar bişey yapmadım kahroldum yapmadım diye bari bunu adam akıllı yapayım çünkü ben böyle bir ailede Büyüdüm hastanede şerbet olur hediyelik olur ikramlar olur 40 uçurma yapılır 7 ev gezilir ordan yumurta vs alınır 40 mevlüdü olur erkekse diş buğdayı kızsa 6 ay kınası vs vs ve ben o kadar hevesliydim ki buna rağmen yapmadım içimde kaldı mı kaldı gurbette tek başına olmak bunu gerektiriyor galiba

İçimde kaldığı için gittim konsept yaptım herşeyi aldım ağustos ayında 90 adet balonu nereme sokucam yapmazsam
(2,366 puan) tarafından
Ya işte bu andavallar yüzünden çocuğa bir şey yapmaya korkuyor insan. Eşinin burda ağırlık koyması gerekiyor. Ben bu olayı yaşadıktan sonra baya yüzüm düştü canım sıkıldı oğlumu aldım odaya geçtim. Eşim ardımdan geldi. O an orda söyledim be hissettiysem haklısın hayatım bir daha çağırmayız dedi. Ben ne istersem buna uymak zorunda. Çünkü boş yere bir sitemde bulunmadım. Ki kendileri de biliyor

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 968 göst.
22 Mart 2020 Diğer kategorisinde Yasemin ÇELIK52 (333 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 637 göst.
6 Temmuz 2019 Aile & Aşk kategorisinde Sertuğ (382 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 630 göst.

Kategoriler

1,492,911 soru

24,393,097 cevap