0 oy
91 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Doğuma yetisirmi.sizce bana dua edin ağır okuyorum anca okudum 

Allah hızlı güzel okumayı nasip etsin inşallah dua eder dua beklerim ❤️❤️❤️❤️ buda benim anlığim olsun 

image

5 Cevaplar

0 oy
(1,713 puan) tarafından
Allah kolaylık versin inşallah. Çaban bile yeter ameller niyetlere göredir ❤️
tarafından
İnslalah canım ya Allah katında kabul etsin
-Reklam-
0 oy
(9,108 puan) tarafından
Allah kabul etsin. Düzenli okursan biter çok rahat. Namaz kılıyosan her namazın peşine beşer sayfa oku 
tarafından
Namazlarımi düzenli kilamiyorum yalan yok
Kılıyordum.hir aydır kilamiyorum kasilmalarim var birde basur özür dilerim
0 oy
tarafından
MaşaAllââââh Rabbim kabul etsin inşaAllâh ❤️  bitirirsin ben 37. Hafta doğum yaptım o zaman günde 4cüz okuyordum bitirmiştim :)) rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşaAllâh ❤️ eğer her sayfayı 30- 50 falan okursan hızlanır.
tarafından
Canım inan oğlumdan vakit buldukça çalışıyorum bununla üçüncü hatimim.olcak çok geç ogrendim alah affetsin eşim öğretti annem babam bana hiç İslamiyet ogretmedi
0 oy
(10,217 puan) tarafından
Ben günde bir cüz okurum ama düşük yaptım bugün kanamam yoksa yardım ederdim
(10,217 puan) tarafından
Ay kusura bakma hakini helal et dusunemedjm keşke yazmasaydim. Benim daha çok küçüktü 5 haftalikti. İnşallah sen saglim kucağına alırsın ❤️
tarafından
Yok canım benimde asıl ben özür dilerim kız Allah yardımcın olsun tekrar dolsun kucağın inşallah sadece bu durumda bu postu okudun diye içime dert oldu hı an
tarafından
Asıl.ben düşünemedim helal olsun bacım ne demek ❤️❤️❤️ sende helal et herşeyin en güzeli nasip olsun
(10,217 puan) tarafından
Helal olsun canım üzülme canım nasıl değilmiş 2 çocuğum var çok şükür Rabbim olmayanada versin. Bugün ağladım fln ama geçti kabulendim iyiyim birde komple düşse sancılarım da kesilse tam iyi olacam
tarafından
İnslalah canım benim rabbim yar ve yardımcın olsun
0 oy
(1 puan) tarafından
Ay ne güzel bende 22 haftadayım 5 de kaldım oğlumdan fırsat buldukça okuyordum ama son zamanlarda açamıyorum bile bi kendim hasta oldum şimdide oğlum hasta başlamayı düşünüyorum artık 
tarafından
Sende başlada dualansin canım sen doğumda iken Allah anneli babalı büyüsün sağlıkla gelsin

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 64 göst.
21 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Minel (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 174 göst.
+2 oy
4 cevap 58 göst.
2 Şubat 2025 Diğer kategorisinde BETIGUL (2,984 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 283 göst.
3 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Citipiti (4,158 puan) tarafından soruldu