0 oy
248 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ben bu gün çok uyuşuktum hala da öyle tansiyonum düşüyor gibi oluyor sürekli bir bulaşık tıkadım sadece yemek filan da yapmadım canım hiçbirşey istemiyor şimdi oğlanı uyutuyorum bende hemen uyusa da ben de koysam kafayı biraz :( 

image

16 Cevaplar

0 oy
(9,121 puan) tarafından
Evetttt anlik kriz gecirmekteyim oğlan smdi uyudu nefes alıp uyku tulumunu giydirip ortalığı toplayıp duş alıp uzanmak istiyorum 
tarafından
Keşke benimki de uyusa valla çamaşırım var banyoyu toplayacağım banyo yaptırdım oğlanı of of tekrar anneme mi dönsem :D
Al ben de de o kadar artık şu totişin sırtımın yer görmesini istiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından

Eşim oğlumu uyuttu ben işleri yaptım şimdi eşim oyuncakları toplarken bende bı kahve yapicam keyif yapicaz inşallah 

tarafından
Buyur gel cnm ♥️
tarafından
Canımsın ❤️
tarafından
Kahvelerim hazır ♥️ soğumasın hızlı gel
tarafından
Haha hemen çalmam şimdi kapını ulaş uyursa :D
tarafından
Uyur inşallah cnm ♥️
0 oy
(1,827 puan) tarafından

Oğlanı uyuttum evi toplayıp süpürdum tuvalet lavaboyu yıkadım eşimle kahvemi içtim . Makina bitince çamaşırları asıp uyuyacam:)

tarafından
Ben de hala sallıyorum bakalım uyursa inşallah valla yıldım bu uyku meselesinden büyüse de kendi uyusa artık :D oh ne güzel
(1,827 puan) tarafından
Kaç yaşında küçük mü senin bende küçükken 2 saat salladığımı biliyorum ayaklarım uyuşurdu.  Şimdi 3 buçuk yaşında gündüz uykusu yapmıyor akşam 8 buçuk.olunca bayılır yatar
tarafından
Daha 13 aylık olacak yakında valla yıldım hemen büyütmesini istiyorum
(1,827 puan) tarafından
Daha küçükmüş bende öyleydim saatlerce sallardım.  Büyükçe daha zor oluyor yanliz yaramazlıklari artıyor ama  
 Rabbim sağlıklı uzun ömür versin inşallah
tarafından
Amin inşallah uyusun da ne olursa olsun diyorum bana da yapışmasın :D çok şey istiyorum ndndn
0 oy
(4,064 puan) tarafından

Benimkiler içerde ben kahve sigara keyfi yapıyorum 5 dk mola :)

tarafından
Ay ne güzel büyük mü çocuklar benim ki küçük olunca molam yok
(4,064 puan) tarafından
Biri 7 diğeri 19 aylık anlaşıyorlar ama abi kardeş oturuyorlar bizim balkon salona bakıyor görüyorum onları :)
tarafından
Aaa biliyorum öyle evleri evet ne güzel anlaşıyorlarsa valla istisnalardan bir tanesi demek ki :D
0 oy
tarafından
Bebe uyutuyorum şimdi 
tarafından
Ben de valla ayağımda hala inşallah uyuyacak
tarafından
Kendisi uyuyor bende uzanıyorum sjsjjssj ayak sallama şükür kalkti
tarafından
Hadi ya darısı bana inşallah
tarafından
Amin inşallah
0 oy
tarafından
Eşimi bekliyorum yeni kuran okudum öyle canım 
tarafından
Seninkide biliyorsa sana öğretsin canım korana vardı ozamanlar eşimin yanına oturdum öğretti bir ayda  Kur'an'a geçtim
tarafından
Bilmiyor o da bende :)
(1,122 puan) tarafından
Allah kabul etsin cano benimde bu süreç biraz daha geçse midme falan bı kaç güne iyi olsa hatime başlıcam insallh
tarafından
Hayirlsii olsun inşallah canım bilen  birinden ogrensen
tarafından
İyi olur aslında şu oğlanı büyütünce tamamen kendine odaklanacak zaten
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Ooy masallh bende bgun hastneye gidtim yolar git gel halsizim karnında çok şiş çay icyiom kalkp yatcam satte daha erkenmis yahu kocişim bgun evdeydi çay yemek Faslı çabuk biti eşim çok aceleci bide mide ağrım baslmamdan yemek ye dedi yemek çay üst üste şisitim bgun karnım hep şisti zaten aslında bende bi duş alsam iyi olur
tarafından
Ne güzel kocanın evde olması nimet gerçekten benimki de dün izinliydi iyi olmuştu bu gün aşırı uyuşukluk kapladı miden mi rahatsız canım
(1,122 puan) tarafından
Benim eşim evde oldğu gün saçma sapan gün oluyor günümüz yolda hastnede sağda solda geçti akşam olmuş diyor gün biti evde olsa bı işle meşgul otur diyorum artk rahtsiz oluyir güya bugün semevr yapcam diyirdu
0 oy
(13,585 puan) tarafından
Bol uykuları olsun canım ☺️

Defne duş aldı Efeyi doyurup bende gireceğim
tarafından
Off valla uykusu filan yok bu günlerde çıldırıyorum hiç dinlenemiyorum :(

Afiyet olsun canım
0 oy
(197 puan) tarafından
Bebemi uyutuyorum 
tarafından
Bende ama uyumuyor inat ediyor bu aralar kafayı yiyeceğim hiç dinlenme payım yok
0 oy
(2,202 puan) tarafından
Kızım akşamdan beri ağladi ne yediğimizin tadını aldık ne içtiğimizin ;) dokuza doğru uyudu inşallah uyanmaz, eşim işe gitti şimdi bende  hastayım ilaç alıp uyuyacam uyuyabilirsem
tarafından
Valla uyuyorken uyu benimki ne sabah uyuyor ne akşam bu aralar kafayı yicem
0 oy
(1,812 puan) tarafından
Kolay gelsin 

Benim beyler babaanneye gittiler tekim evde canım sıkılıyor 
tarafından
Şuan hiç kolay değil :(

Aman kafanı dinle kız
(1,812 puan) tarafından
Canım sıkılıyor be burdada sürekli kaos olur bu gün boş buralarda
tarafından
Haha hemen oluşturalım senin için :D
(1,812 puan) tarafından
Çok makbule geçer haha
0 oy
tarafından
Bugün hiç bişey yapmadım kendimi hiç iyi hissetmiyorum bilasik bile duruyor o derece oğlumla eşim çizgi sinema izliyo bende biraz uzandım.
tarafından
Aynı şekildeydi bu gün ben de valla zor bulaşık yıkadım yemek filan da yapmadım valla uyuşuk uyuşuk gezdim uyusa da ben de rahat etsem
0 oy
(1,943 puan) tarafından
Yarım  saat  salladım öyle uyudu sallama uykusu yani şimdi uyandı  benim bıdık://
(1,943 puan) tarafından
Bnde sallamaya başladım bakam ne zaman  uyucak lar:))
tarafından
Hadi emeğimiz yağlı ola :D
(1,943 puan) tarafından
:)))))))))))) ya Allah ya bismillah
(1,943 puan) tarafından
Uyudumu  senin bebiş
tarafından
Uyudu kız şükürler olsun ağlayıp uyanmazsa
0 oy
(5,142 puan) tarafından
Benim  oglanda  gezenliyor aksam ustu uyandi 4.30 da uyudu zorlasam uyumaz simdi sinirlendigimle kalirım 11 gibi denicem bir cay koydum.bende onu icicez :)
tarafından
Benim oğlanın ne sabah uykusu var ne akşam bu aralar çok yoruluyorum valla o kadar haklısın ki insan sinirleniyor
(5,142 puan) tarafından
Dun 8 den 11 kadar ugrastirdi sinirden aglicaktim artık
tarafından
Seninki daha kötüymüş kuzum ya Rabbim bize sabır versin
0 oy
(1,561 puan) tarafından

Benim sıpa bugün 19.30 da uyudu ben ne yapicam kara kara düşünüyorum gece kalkar bu :'( zaten uykusuzum kaç gündür 

(1,561 puan) tarafından
Ne dedim sana tam yarım saat oldu uyandi
tarafından
Allah yardımcın olsun canım benim ben olsam çıldırırdım
(1,561 puan) tarafından
Bak şu saat oldu aynı yine uyandı sallıyorum
tarafından
Allah Allah neden böyle oluyor peki kaç aylıktı
(1,561 puan) tarafından
18 aylık hep böyle doğdu doğalı
0 oy
(16,323 puan) tarafından

Kek yapmaya kalktım ki kabartma tozu yokmus öyle karıştırdım malzemeleri adama kaç saattir uğraşıyorum ikna ettim hasta haliyle söylendi biraz ama kurtardım şükür :D

image

tarafından
İyi yine kabarmış kız
(16,323 puan) tarafından
Getirdi koydum çünkü
tarafından
Haa vallahi okuduğumu da anlamayacak duruma geldim 1 saattır çocuk sallayınca :D

İlgili bir soru bulunamadı

405,555 soru

12,151,221 cevap

36,569 kullanıcı

...