0 oy
203 göst.
Diğer kategorisinde (1,562 puan) tarafından
Merhaba hanımlar size bişey sorucam konu şöyle akşam yemeği yerken eşim kaşığının ucuyla masaya bişey koydu gizliden yapmıyor hani sordum bişey mi var diye yok soğan yanmış az dedi gerçekten pişirirken biraz yanmıştı daha sonra kolay kolay senin yemeğinden bişey çıkamaz ki diyor tamam dikkat ederiz zaten kim ister ki bişey çıkmasını takıldığım nokta şu insan gizliden alır koyar ya da tabağını değiştirir bişey çıksaydı nezaketen öyle olmalı diye düşünüyorum eşim bile olsa haksızmıyım

6 Cevaplar

+1 oy
(2,377 puan) tarafından
Bacım dert etme bu kadar olur öyle şeyler benim de eşim yemek yerken bir şeyi beğenmez ayırır hoşuna gitmez tadı farklı gelmiştir olur yani üstelik eşin :) 
(1,562 puan) tarafından
Haklısın doğru söylüyorsun ben biraz alınganlık yaptım
(2,377 puan) tarafından
Takılma bacım bu takılacak mesele bile değil. Aarada dengemiz şaşıyor bir hareket gözüne batabiliyor önemli olan bunu büyütmemek. Sen de insanllah büyütmeden kapayabilirsin
-Reklam-
+1 oy
(1,131 puan) tarafından
Bence bunda bir sorun yok laf etmemiş birşey etmemiş tabak değişse daha da sıkıntı ederdin
(1,562 puan) tarafından
Yok bişeyde demedi nen biraz alıngan davrandım galiba
(1,131 puan) tarafından
Kız o kadar alınma
+1 oy
(11,027 puan) tarafından
Adam ne kötü bişi demiş ne kötü davranmış.. Alıngan davranıyosun bence. Niye gizliden çıkarsın ki, bunun nezaketle ne ilgisi var.. 
(1,562 puan) tarafından
Haklısın alıngan davrandım eşime bişey demedim zaten sadece üzüldüm ya bişey çıksaydı yüzüme vururdu gibi geliyor o zaman kırılırdım o kadar uğraşmışım yemek yapmışım
(1,131 puan) tarafından
Bebiş nasıl ☺️ farklı doktora gidicem tüm hazırlıklardan sonra erkek der diye korkuyorum ahahah 2 3 doktor kız demişti
(11,027 puan) tarafından
Bu kadar küçük şeyleri böyle takarsan hasta olursun, yapma...
(11,027 puan) tarafından
Ay iyidir inşallah bilmiyorum ki bayadır randevu bulamıyorum :) 3 doktor dediyse sanmıyorum farklı çıkacağını yaa.. Sen nasılsın :)
(1,131 puan) tarafından
Hangi şehirdesin ki
(11,027 puan) tarafından
Alanyaaaa
(1,131 puan) tarafından
İyi çok şükür gribi atlattım öksürük devam
Çevremde benden önce dogurcaklar geçen gün ve dün dogurdu ikiside sıra bana geldi daha çok heyecan yapmaya başladım kendimi avutuyordum daha onlar doğurcak diye diye
(1,131 puan) tarafından
Sabah saat 10 da randevu bak canım 10 u 10 geçeye kadar bitiriyorlar bile herkes doğurcak sanırım 15 gün sonrası hafta sonuna denk gelirse çıkmaz randevu baktıktan iki gün sonra bak mhrs uygulamasından daha çok bulursun hat düşmüyor aramaya
(11,027 puan) tarafından
Allah şifa versin tez zamanda. Unuttum yaa kusura bakma kaç haftalıktın sen?

Randevu var da, kendi doktoruma yok. Talep oluşturdum ara ara da girip kontrol ediyorum MHRS den. Arayıp almıyorum randevu açılınca bildirim geliyo zaten. Benim doktor çok yoğun oluyo ondan bulamadım.
(1,131 puan) tarafından
Randevu açılınca bildirim gelmesi zor canım sıraya koyuyorlar çünkü sabah 10 da bak talep işe yaramıyor pek arada tutarsa son adet tarihim 12 Haziran aynıyız sanırım 29+3
(11,027 puan) tarafından
Hah tamam şimdi oldu :) sen ben bi de sevgi günümüz birebir tutuyo :)
Sağol canım o saatte de bakarım artık inşallah o zaman.
Kız daha heyecan yapma vakit var :)) ohooo bize gelene kadar daha kaç tane doğurdum postu açılır burda ;)
(1,131 puan) tarafından
Ya cevremdekiler doğurdu ondan ahaha  sizinde mi 12 haziran
(1,131 puan) tarafından
Bakalım kiminkiler ilk dogcak:)
(11,027 puan) tarafından
Benim normalde 6 haziran ama düzensizlik olduğu için normalde, ultrason görüntüsüne göre 12 haziran yazdı doktor. 29+3 üz şu an üçümüz de :)

Senin normal doğum bekleniyosa bilemicem de biz sevgiyle sezeryanız. Aynı güne ameliyat günü almayı hayal ediyoruz :D

Biri doğurunca heves geliyo dimi ben de çabucak doğursam artık diye ☺
(1,131 puan) tarafından
Aynen öyle oluyor hem öyle hemde korku doğum şeklimi bilsem bir nevi rahatlarim gibi
(11,027 puan) tarafından
O rahatlama gelmez doğurana kadar :D
Korkma canım ilk gebelik sanırım senin. Hiç korkulacak bişi yok. O minik elleri ellerinin içine aldığını hayal et bak gör korku falan kalmaz
(1,131 puan) tarafından
İlk doğum canım evet doğurmak istiyorum hemencik şimdi hikayeleri gördükçe içerden destekliyor oda habire ahaha
(11,027 puan) tarafından
Ay evet bu haftalarda çıkacak gibi tepiniyolar :D maşallah bebişlerimize ❤
(1,131 puan) tarafından
Maşallah maşallah canım
0 oy
(1,900 puan) tarafından
Alınganlık dönemindeyiz herhalde dert etmeyin bu kadar basit şeyleri.  Yemek beğenmeyip masada kalkan yada tabağı döken adamlar var çünkü 
(1,562 puan) tarafından
Haklısın gerçekten bişey demedi bile eşim sadece kaşığını ucuyla aldı masaya koydu yansa bile yok bişey demiyor
0 oy
(934 puan) tarafından
Şükür eşimin öyle yemek seçme gibi huyu yok yansa bile oturur yer benimle ne yaparsam yapayım ha kıl fln hiç çıkmadı yaptığım yemeklerde ama bazı yerlerde yerken çıktığı oldu ama hemen alıp peceteye koyardı 
(1,562 puan) tarafından
Hayır yandığına bişey demedi bişey sandı galiba onu anlatmaya çalıştım yoksa benim eşimde yemek ayırt etmez
0 oy
(735 puan) tarafından
Ayy ne var bunda kız bukadar takıntılı ve hassas olma :)
(1,562 puan) tarafından
Haklısın ne biliyim biraz alınganlık yaptım sanırım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 104 göst.
9 Nisan 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Ayferdnz16 (369 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 69 göst.
11 Mart 2024 Diğer kategorisinde Ayferdnz16 (369 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 67 göst.
0 oy
4 cevap 98 göst.
4 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,620 soru

12,391,607 cevap

43,838 kullanıcı

Kategoriler