0 oy
80 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (28 puan) tarafından
Merhabalar ben dogum kontrol hapi kullanmak istiyorum ama 18 aylik Bi oglum var emziriyorum emzirme doneminde kullanılan dogum kontrol hapi yumurtlamayi özlemiyor sadece rahimden sprey geçişini engelliyor mus ama bana yumurtlmayi önlenmesi lazım çünkü o dönemde dayanılmyacak ağrılarım oluyor o yüzden kullanmak istiyorum belki işe yarar diye şimdi bazı yerlerde bebek 6 ayını doldurmussa herhangi bir dogum kontrol kullanılır diyor bazı yerlerde cocuk sütten kesilene kadar kullanılmaz diyor varmi aranızda kullanan varsa hangisini kullandiniz

4 Cevaplar

0 oy
(2,073 puan) tarafından
Erkek bebeğiniz varken süte karışacak bi hap kullanmayın 
(28 puan) tarafından
Neden öyle dediniz
(677 puan) tarafından
ileri ki zamanlarda erkek bebeğin spermlerini falanmı etkiliyor acaba canım aklıma başka bişey gelmedi
(2,073 puan) tarafından
Ya dışarıda görüyoruz artık erkekler bile tuhaf. Gay çok fazla var. Kesinlikle hormonlarda etkiliyordur. Kadına ait hormonların sütten geçmesi iyi olmaz bence
-Reklam-
0 oy
(28 puan) tarafından
Bilgisi olan yok mj
0 oy
(4,286 puan) tarafından
Kızım 1 yaşındaydı emziriyordum microgynon marka hap kullandim 17 aylikken de sütten kestim . Ebe önermişti bana ole baslamistim 3,5 yıl kullandim sen gene doktoruna Bi danış istersen
(4,286 puan) tarafından
Kontrol ediyorum
0 oy
tarafından
Bende emziremiyorum 3 aylık iğne vuruldum 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 133 göst.
13 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Cennet_01 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 81 göst.
27 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selcugum (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 85 göst.
3 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Leylsbaby (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 114 göst.
15 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Adanalibelammm (229 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,376 soru

23,664,284 cevap

309,156 kullanıcı

...