0 oy
181 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,748 puan) tarafından

Kızlar kuzenim Antep'e gelin gitti teyzesinin gelini ikinci çocuğa yeni doğum yaptı luhusa 

Dün konuştuk eşi ablasıyla ailesiyle konuşunca seni seviyorum vs diyor  kuzenim de ilgi isteyince of bayıyorsun beni ben senden soğudum vs demiş hiç ilgi alakası yok çocuklarla kuzenim diyor benim hiç ihtiyacımı karşılamıyor para isteyince kızıyor evde doğru düzgün sebze meyve yok bişey isteyince çok konuşursun  beynim sulanıyor diyor esim sürekli ilgi istiyor kendisi ilgi göstermiyor hamilelikte canım et çekiyor dedim bosver dedi almadı hiç bir şey almadı bana dedi hep bana seni babanın evine gönderecek diyor ilk evlendiği zamandan beri senden soğudum evlenmek için evlendim sen çocuk gibisin iş yemek yapmayı hiç bir şey bilmiyorsun beceremiyorsun çok safsın vs vs diyormuş kuzenime .ferace giy diyor  arkadaşlarıyla görüştürmüyor  dışarı cıkmasına izin vermiyor ihtiyaçlarını almıyor ben kaç kere karsıma alıp konuşmak istesem çocuk gibisin vs diyor ciddiye alıp konuşmuyor 

Not benim kuzenim çok saftı falan ve biraz oynaktı şuan nasıl bilmiyorum  Bayadır görüşmüyorduk yani hemen inanır herkese güvenir 

Bu kuzenim ne yapacak şimdi boşanmak da bir ili vs yok ailesi var ama daha annesi demiş biletini kes git kocanın yanına yani ailesine de gidemez ne yapacak bu yardım lütfen 

Çok üzüldüm,,

2 Cevaplar

0 oy
(135,471 puan) tarafından
ya bu sekilde hayst boyu katlancak gormezden duymazdan gelcek yani aileside tuhafsa siginmaya gidip napcak bosansa alca nafaka kirayami yeter faturayami
(1,748 puan) tarafından
Of bilmiyorum boşanamaz bence
(135,471 puan) tarafından
umursamadan yasiycak baska yolu yok ☹️ allah yardimcisi olsun
(1,748 puan) tarafından
Amin amin
-Reklam-
0 oy
(1,748 puan) tarafından
Kızlsrrrrrrrrrr

İlgili sorular

+2 oy
30 cevap 522 göst.
2 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Ftm1907 (565 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 305 göst.
0 oy
2 cevap 144 göst.
10 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Damla berna (2,356 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 338 göst.
1 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde _Reyhan-0 (1,748 puan) tarafından soruldu

411,217 soru

12,377,831 cevap

42,971 kullanıcı

Kategoriler

...