0 oy
59 göst.
Diğer kategorisinde (454 puan) tarafından

Oğlum maalesef emziğe doğduğundan beri çok fazla bağımlı. Uyku dışında vermiyorum ilk başlarda zorlandı ama suan kabullendi artık uyku dışında istemiyor ama emziksiz asla uykuya geçmiyor. Bi kere denemek istedim emziği bulamıyorum bu gece emzik olmadan uyuyalım dedim o günde ikimiz evde yalnızdık o kadar ağladı ki ama öyle böyle değil mecbur bi yerde bulmuş gibi yaptım verdim. Uykuya emziksiz geçmesi imkansız gibi geliyor ne yapacağım bilmiyorum lütfen taktik verin bana :(

Bu arada emzirmeyi de yeni bıraktı kendi isteği ile. Emzirmeyi yeni bıraktığı için emzik bırakma ile arasına zaman koymam gerekli midir?

3 Cevaplar

0 oy
(4,158 puan) tarafından
Evet böyle şeyleri arka arkaya yapmamak lazımmış. Emzik bırakmaya alıştıran çocuk kitapları var galiba onlardan alın. Bir de yerine ilginizi koymanız lazım. O onunla rahatlıyordu diye strese girermiş sudan çıkmış balık gibi. 
-Reklam-
0 oy
(6,110 puan) tarafından
Benim oglumda bagimliydi  pazarda düşürdü  ve evde yedek meme yokdu son memesi oydu onuda yeni acmisdim 3 4 gunluktu  pazarda düşürmüş  bana snr dan meme dedi nerde dedim yok dedi bulsam da pazar da meme vermezdim zaten  bak yok nerden bulcaz  eve gidelim dedim geldik meme dedi yok düşürdün  annecim dedim gitti geldi sordu gece uyurken meme diyor yok düştü  pazarda  kayboldu  evde yok meme dedim bir agladi 2 agladi alıştı cikarirsan  daha zor olur oglum 1 ci gun zorlandı 2 ci gun de 3 gun alıştı  10 gun gun ara ara meme dedi yok artık meme bitti dedim snr artik unuttu 3 gun once e bebekde ezikleri gösterdim tepkisini  merak ettim alayim mi dedim yok ögg  dedi anladık gercekden unutmuş:))) suan 28 aylik oglum 25 aylikdi ki  memeden kurtulduk:))

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 88 göst.
3 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Meryemsena (426 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 83 göst.
0 oy
3 cevap 116 göst.
10 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde .mmmm. (310 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 145 göst.
14 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Zahide (1 puan) tarafından soruldu