0 oy
180 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (51 puan) tarafından

Kızlar annesinin bacısının ne kadar kindar ne kadar oyuncu ne kadar arsız olduğunu bile bile ısrarla mesafe koymayıp onların gönlünü etmeye çalışan, kız kardesine asla toz kondurmayan, karısına(bana) sürekli sen idare et diyen sen görmezden gel diyen, bana yaptığı kücük jestlere bile 'karına yaparsın tabii' diyerek küsecekler diye peslerinde kedi gibi gezen yaranmaya calısan bi eşe -inşallah hayatının en büyük kazığını onlardan yersin- diye beddua ettim ama arkasından. Ben söylesem de anlatsam da duyuramadım kendimi cünkü ağzımdan kalbimden dökülüverdi bu beddua... Esimi maddi manevi sömürüyolar acık acık ama hep mağduru oynadıkları icin esim kedi kesiliyo kıyamıyo perdenin arkası hic öyle değil kulaklarımla esimin bile arkasından attıklarını duydum ama kanıtlayamam diye sustum cünkü inkarı da iyi bilirler.. Bu beddua dönüp dolasıp beni bulmasın :(

5 Cevaplar

0 oy
(1,347 puan) tarafından
Beddua iyi değil haksızsan dönüp dolaşıp seni bulur tabi
(51 puan) tarafından
Haksız değilim, haksızlığa cok uğrattılar bunu da biliyo ama onlar öyleler sen idare et dendi hep bana yani sus dendi
-Reklam-
0 oy
(10,192 puan) tarafından
Beni beddua değilde kınamak başıma geliyo.kimi kinadiysam başıma geldi. Ne zmn büyük konustuysam çarpıldımm. Tövbe ettim artık hamile olduğumu öğrendiğim aman ne yapacam yaa 3 çocukla vlfln söylendim sonra tövbe dedim Allahım affet dedim yarın oldu düşük yaptım. insandan insana değişiyor böyle şeyler 
(5,610 puan) tarafından
İşte bu ben ne kadar büyük konuştuysam başıma geldi veya kınadıysam.
0 oy
tarafından
Haksız yere edilen beddua geri dönüp dolaşıp seni bulur diye biliyorum 

Karşıdaki seni çok üzmüştür artık canin yanmıştır.  Beddua etmesen daha iyi ama o anda etmiş oluyorsun.

O konu biraz karmaşık. Onun yerine Allah seni ıslah etsin demek daha doğru. 
0 oy
(186 puan) tarafından
Bende dün eşime ettim beddua haksızsam beni bulsun ama değilim Rabbim görüyor merak etme 
0 oy
(41 puan) tarafından
Bunun icin beddua etmeseydin keske su akar yolunu bulur derler zamanla her sey gün yüzüne cıkar sabretmek gerek

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 207 göst.
2 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 181 göst.
15 Mart 2024 Diğer kategorisinde nefesimasyam (871 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 297 göst.
7 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Hnimasln (337 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 373 göst.