0 oy
105 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (385 puan) tarafından
3haftadır yanı haftada bi nerdeyse doktora gıdıyoruz öksürük var ılk başta enfılıvur verdı 5 günlük kullan at dedı hazırlamalı ilaç dıye. 2-3 gun iyi geldı gene aynı gecelerı uyumuyordu haftası dolunca götürdüm bu sefer antıbytk ekledı 3gunluk iyi geldı gıbı 8. Gun gene aynı olduk dün götürdüm hava ekledı enfilivur yazmış gene bıde bu fayda etmezse 3gunluk antibiyotik. Ver dedı..  Eczane vermedı elınde var gözüküyor marta kadar zaten saçma 20gundur hazırlamalı ılClar fln dedı . Vermeyınce bende antıbytk verdım akşam . Gidip aferın alsam mı hafta sonu doktor yok ne alayım ıyı gelir o ılac grıp ılacıymıs parayla 280 TL ve çok acı zor ıcırdık döke saça cokta ıyı gelmedı

3 Cevaplar

0 oy
(1,121 puan) tarafından
Hangi hastaneye götürdün? 
(385 puan) tarafından
Kocaelı sehır hastanesı. Hava verdı grıp ıcın ılac verdı onu alamadım onun yerıne başka bırsey alsam dıye dusundum
-Reklam-
0 oy
(1,814 puan) tarafından
Öksürük için mi ilaç alcan
(1,814 puan) tarafından
Önerme değil ben bı kaşık verdim bı sıkıntı olmadı vermeye devam ediyorum dedim sen ver demedim lütfen msjlari guzl oku
(7,456 puan) tarafından
Okuyorum ona göre yorum yapıyorum yanıldığın nokta şu he birşey olmamış bende vereyim o zaman düşüncesine kapılabilir diyorum
(1,814 puan) tarafından
Ozmn böyle söyle cnm oneriyosun deme bak ne güzel anladık birbrimizi
(7,456 puan) tarafından
Öneri gibi algılayabilir çaresiz ya şu an o yüzden yani  ;) tabiki yazım dili bazen yanlış anlaşılabiliyor
(1,814 puan) tarafından
Ayenn doğrudur ☺️
0 oy
(5,542 puan) tarafından
Hava vermediler mi öksuruk icin gecen ramazanda bizim oksurugumuz coktu tıkanıyordu hava ve antibiyotik kullandım ben cocuk acile git istersen oksuruk coksa 
(385 puan) tarafından
Verdı gece yaptım bırazdsn uyurken gene yapıcam . Grıp ılacını vermedıler onun yerıne başka bırsey alsam dıye dusundum. Acıller kaynıyor oralarda çocukla olmaz dıye cocık doktoruna çıkardım o ılac sorunumuz oldu sadece

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 332 göst.
3 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 344 göst.
7 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,350 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 765 göst.

412,084 soru

12,405,483 cevap

44,585 kullanıcı