0 oy
308 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (103 puan) tarafından
Annemler bize geldi şehir dışından bugün cumartesi diye arkdaşımınım babasına geçmiş olsuna gidicem dedi yarım saate gelirim dedi tamam dedik şimdide mesaj atmış akşama gelirim ben ya diyorum ayıp ediyorsun 1 2 saat otur gel yok benimle kavga edeceğine otur hasret gider diyor ya kim haklı sizce kızlar

8 Cevaplar

0 oy
(3,563 puan) tarafından
Birincisi geçmiş olsuna gidilen evde akşama kadar kalınmaz ikincisi senin ailen şehir dışından gelmiş tabii ki yaptığı ayıp ma bu kafada ilerleyen bir insana ne kadar mesaj atarsan ne kadar ararsan ara daha yapmaya devam eder o yüzden hiç oralı olma ne hali varsa görsün 
(103 puan) tarafından
Yok dışarı çıkmış zaten bahane onun ki
(3,563 puan) tarafından
Ailenle bir sorunu yoksa saçma geldi bana yaptığı hareket
(103 puan) tarafından
Yok tabi ki
-Reklam-
0 oy
(982 puan) tarafından
Kimin annesi senin mi onun mu? Erkekler böyle kadın ortamlarını pek sevmiyolar ya erkek adam oturup napcak saatlerce olsa tabi daha iyi olurda gitmişken gelesi gelmedi demekki.Gelince görüşür bence üzülme takma.
(103 puan) tarafından
Yok babamda burda
(982 puan) tarafından
Sonra görüşürüm diye düşünüyodur canım bence üzülme, ayıpsa kendi ayıp ediyor.Bana kalırsa da olsa iyi olurdu ama illede gelsin diye diretme.Takma o kadar
(103 puan) tarafından
Amannnn
0 oy
(3,160 puan) tarafından
Şehir disindan gelmişler ailen kalırlar tahminimce o yuzdne çok ta takma kendine zehir etme günü 
(103 puan) tarafından
Sürekli böyle ya kim gelse dışarı çıkıyor
(3,160 puan) tarafından
Ailesi gelnxe de sen çık bahane uydur , ozmanda kıyamet kopar
0 oy
(18,792 puan) tarafından
Senin ailen geldiğinde de ben aynısını yaparım darılmaca yok de.
0 oy
(230 puan) tarafından
Böylelerini umursadikca havalanirlar hiç umursama bence ailenle hasret gider ama ailene belli etme işi varmış falan filan de ayıp olmasın benimkide öyle önceden kafaya takardim ama şimdi hiç umrumda değil 
0 oy
(20,664 puan) tarafından
Eninde sonunda gelecek ama gercekten ayip etmiss sehir dısından gelmisler gelmesi gerek
0 oy
(3,308 puan) tarafından
Aman ailemle hasret gideririm. Ama eşimin açığını da kapatmaya calismam. Buda boyle yapacak bisy yok. Umrumda olmaz yani 
0 oy
(2,646 puan) tarafından
Çok çok ayıp. Aileni önemsemiyor mu ? 

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 5,081 göst.
21 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 357 göst.
+1 oy
2 cevap 35 göst.
27 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mersin_33 (162 puan) tarafından soruldu

412,373 soru

12,414,259 cevap

44,955 kullanıcı

Kategoriler

...