0 oy
79 göst.
Diğer kategorisinde (242 puan) tarafından
Kuzenimin belinde orta dereceli fıtık var ve hamile kalmak istiyor ama doktor ona hamilelik sırasında idrar kaçırma GB sorunlar oluşabilir demiş ve bu da korktu var mı aranızda fitikla hamile kalıp sorun yasamayan

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Her hastanınki farklıdır ama bence pek alakası yok gibime geliyor 

Belimde fıtık var 

Düzleşme var 

Kayma var yamukluk 

Bel kemiğinde ufak çıkıntılar olurya benim onlarda yok büyük bir trafik kazası geçirmiştim o zman kırılmıştılar 

Bunca şeyle 3 gebelik geçirdim şimdi 4 düncü için plan proje hazırlığı içindeyiz 

(242 puan) tarafından
Ameliyatsız düzeltebilir belki
tarafından
Evet bende gördüm onu Ankara'da falan vardı ameliyatsız bel fıtığı tedavisi diye
tarafından
Bı kac yerle görüştüm hanımlar kemik yamulmus artık o yüzden Cesaret edemiyorlar platin takılmasi gerekiyor ve şuan beynimde de platin lerim olduğu için gebelik tamamen yasaklanıyor şimdi az da olsa umudum var nasip olurda bitane daha çocuk yaparsam niyetim var ondan sonra ameliyat olmayı düşünüyorum
tarafından
Rabbim şifa versin inşallah
tarafından
Amin cnm rabbim kimsenin eline düşürmesin de savaşmaya razıyım
-Reklam-
0 oy
(87 puan) tarafından
2 tane bel fıtığım var 3. gebeliğim . Sizin dediğiniz gibi idrar kaçırma sorunu yaşamadım.  Sadece çok ayakta kaldığım zaman kendimi yorduğum zaman belim ağrıyor ayaklarıma vuruyor ağrı.  Dinlenince geçiyor. 
(242 puan) tarafından
Ne güzel kuzenim çok korktu olasiliklardan ikna da edemiyoruz
0 oy
(6,308 puan) tarafından
Benim de tamı tamına 3 tane fıtık var ve iki normal doğum yaptım Ne altıma kaçırdım e İdrar tutamama gibi bir sorunum oldu Hatta fıtıkla doğum yapamazsın dediler çatır çatır da doğurdum birini 53 diğerinin 16 dakika içinde
(242 puan) tarafından
Maşallah canım ya

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 54 göst.
1 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selcanttt (2,363 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 80 göst.
4 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zuzum81 (906 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 18 göst.
0 oy
1 cevap 55 göst.

412,205 soru

12,409,006 cevap

44,746 kullanıcı

Kategoriler

...