Çekme dünyanın nazını
Kıl 5 vakit namazını
Yarın kılarım diyenin
Bugün kıldık namazını
Namaz çok önemli kuzum namazını sakın askıya alma, bırakma gerekirse oturarak kıl evinin işi gücü hiç bişey namazının önüne geçmesin şeytana o boşluğu fırsat olarak verme.
Ben farzini dahi olsa kilmaya gayret ettim hamileleiklerimde oyle oyle birakmadim hamd olsun hic.
Kaza namazlarimida bitirdik hamd olsun
Darısi tum isteyen kardeslerime
Onlardan sonra öyle bir nesil geldi ki, namazı terkettiler, heva ve heveslerine uydular. Onlar bu taşkınlıklarının cezasını yakında göreceklerdir. Fakat tövbe edip, iman eden ve salih amel işleyen bunun dışındadır." (Meryem, 19/59, 60).
Canım bende üç çocuk bir yatalak hasta sobalı evdeyim ben bakıyorum namaz kılıyorum çok şükür . Eskiden dua ede ede kilardim şimdi vaktim kalmıyor koşarak kalkıyorum namazdan ama niyet önemli ben kılıyorum Rabbim kabul etsin . Sabah namazina kalksam kılarım eğer uykuda kalsam kaza yaparim bı sabah namazını kaçırıyorum ondada eksikliğim var bence her zaman yapabilecek güçte hiseetir kendini ben iki yatalak hastaya ve hamile halimle iki çocukla baktım . Allah baktı yapamıyorum zor hem kayinbabama hem bana . Dogumuma 19 gün kala rahmet etti . Diyeceğim o ki ne yaparsan hep iyilik yap döner dolaşır Allah rızası içindir o ama sen namazını kendin için farz olduğu için kılmak zorundasın
1,493,184 soru
24,397,696 cevap
349,884 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın