Arkadaslar benm dogumuma az kaldi ve dogumda annem gelcek benm yanimda kalcak ve gecen telde konustugumda dinen yasak lohusalik doneminde iliskiye girmek esine bi oda hazirla orda yatcak bende senin yaninda yatcam dedi bana tabi tuaf geldi kocam varken annemle yatmak suana kadar hic yatmadim cunku annemle biraz anneden uzakta buyuduk bbiz bide esim olmadan ben asla uykuya dalamiyorum alismisim ona o gelne kadar yatakda doner dururum esime bugun dedim olumlu karsiladi tm ben ayri odada yatrim diye tm dinen yasak iliskiye girmek onu bizde bilyoz ama annemin benle yatmasini nebilm tuaf bulyom siz ne dusunyosunuz bu durumda
Dinen 40 gün ilişki yasak. Lakin eşinle yatmalısın onun desteği gerek ben ilk bir hafta biraz annemle biraz kaynanamla aynı odada yattım onda eşim yatak odasında yatmak istedi ayıp olur hanım onların yanında birlikte yatmak dedi tabi canım dedim geri herkes evine çekildi tek kaldım mecbur eşimle yatıyoruz annem kaynanam eltim görümcem felan birlikte yatın dediler eşime hanımını kesinlikle tek bırakma dediler. Anneniz gidene kadar tabi annenizle kalın ondan sonrası mecbur eşinizle. Ama annenizinde ne zaman gideceğini bilmiyorum.
Canim bebce annene esim benden ayri yatmiyor biliyorum birlikte olunmucgni de . Annenle niye yatasin esin varken sonucta bisey yapmadanda yatiliyor yan yana yanii
Annen seni ve esini de dusunmus olabilir cnm esin uykusuz kalmasn uykusunu alsn sonucta ise gidicek ve bebek icin gece surekli kalkicaksin , o da bebegi kontrol etmek icin emzirme disinda seni uyandrmamak icin soylemstr belki de , bebekle ilgilencek yoksa senle kocann yatagninneden ayrsn ki bi anne
bence sacma olmus o biraz canimm benim rahatsizligimdan dolayi bide gece cok kalkiorum esim rahatsiz olmasin die ayri yatioz ama okadar kotu olurourm anlatamam dogumu yapinca biraz iglesince hemen esimle yatmayi dusunuorumm
Yatakları ayırmamaya özen göstermek gerek. Dinen bi sakınca yokki eşinle birlikte uyumanızda. Eşim vardiyalı çalışıyor ara ara ayrı odada yatmak zorunda kalıyor bebeğim çok ağladığı uyumadığı için o bile bana zor geliyo yanımda durabildiği kadar duruyo öyle gidiyo uyumaya. Bence çok gerek olmadıkça ayırma yatağını
Ben esim uykusunu alsn işe gidiyo diye ayri yatmak istedim bende uyuyamam ama bebekten siziyosun merak etme :) annen gece kalkip sana yardimci olcaksa o yuzden demiştir yani biz öyle yaptik anneler gidene kdar anneler gidince esimle ayni odaya gectik
Ilişki yasak yanında yatması değil-a aksine o dönemde manevi olarak çok ihtiyaç duyarsın eşine ayrı yatmak saçma
Valla canım bana da dediler esinle ayni yerde yatmiycaksin diye eşim hic dinlemedi ben uyuyamam nolirsa olsun karimla yaticam dedi bi iki gece korkutmuslar esimi rüyasında sonrasında hic birşey olmadı 40 imiz çıkana kadar birlikte uyuduk
Anneniz hangi çağda yaşıyor ? Ilişki yasak eş ile aynı yatağı paylaşmak yasak değil .bende lohusayim 33 günlük bebeğim var. 1 hafta annem 1 hafta kayinvalidem kaldılar gittiler ki benim yatak odam kimseyi ilgilendirmez zaten 6 haftada rahim kendini toparliyor kanama devam ediyor 6 hafta bunlardan dolayida iliski olmuyor. En güzel gunlerinizde annenizin sizinle yatmasina izin vermeyin.belki esiniz bebeginizi baskasinin yaninda severken sevgisini yeteri kadar belli edemeyecek.yatak odasına çekilince evladı ile daha güzel ilgilenecek.Annenize tatlı dille soyleyin başka odada yatsın.
Esimi dışlamış gibi hissederim tmm belki sabah işe gidecek dinlenmesi gerek ama annemin ne işi var. Bana da yatak odama annemde dahil yabancı birinin girmesi tuhaf geliyor hele yatagimi hiç düşünemiyorum. Cunki bende milletin evinde yatak odasına girmem mahrem ya
Dinen ilişki yasak ama dinen karı kocanın ayrı yatması hiç doğru değil yatak ayırmak hiç hiç iyi değil dinen sakin öyle birşey yapma.Annen çok yardımcı olmak istiyorsa yan odada yatsın bebek ağlasam zaten sesi öteki odaya gidiyor
Canm bende 1 hafta annemle 1 hafta kaynanamla yattm cok iyi oluyo dikislerimden kalkmak cok zor oluyo bebek ağladığında annem veryodu hic yerimden kalkmyodum durmadığında o pış pışlıyodu
404,097 soru
12,105,852 cevap
36,423 kullanıcı