0 oy
92 göst.
Diğer kategorisinde (484 puan) tarafından
İyi akşamlar kızlar daha öncede bu postla konuyla ilgili post açmıştım kızım 3.5 yaşında yemek yemek istemiyor yemeğin adını duyunca kıyameti koparıyor zor bela üç dört kaşık yerde yer günde iki öğün yiyor 11 gibi kahvaltı saat 4 gibi de yemek yiyor tamam yatana kadar onunla duruyor sadece 4 ten sonra muz falan yerse yiyor yoksa aç aç uyuyor bugünde öyle yaptı 4.30 gibi yemek yedi biraz öncede bir muz yedi şimdide uyudu aç aç var mı bir önerisi olan Allah aşkına çok üzülüyorum böyle yapınca iki kaşık yesin diye neler yapıyorum ama yok yemiyor işte...

2 Cevaplar

0 oy
(253 puan) tarafından
Çevremdeki çoğu çocuk böyle atıştırmalık yiyorsa cips vs kesinlikle yasaklayın 
(484 puan) tarafından
Aslında çok yemiyor hele ki yemekten önce asla vermem zaten buna rağmen yemiyor işte
(253 puan) tarafından
Tahlil yaptır canım belki balık yağı falan verir
(484 puan) tarafından
Tamam cnm teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(7,714 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kan değerlerine baktır ben geçen sene de aldım vitamin ilaçlarını ama öldürdü beni kullanmadı üstelik özel pahalı olanları almıştım bu sefer devletin verdiklerini kullandım doktor meyvesuyuna  kat gitsin dedi çocuk maşallah 2 ayda 2.5 kilo aldı 

imageiilaçları bunlar ama doktor kontrolünde kan değerlerine göre kullandık ilaçların biri hafta da bir iken diğeri sabah akşam . Biri de zaten B12 iğnesi onun ampulünu kırıp meyvesuyuna katıp içiriyrm o da ilk hafta üç gün ikinci hafta iki gün sonrası tek haftaya düşüyor. Velhasıl doktor kontrolünde olması şart 

(484 puan) tarafından
Öyle mi tamam o zmn çocuk bölümüne ravdevu alayım ben
(11,376 puan) tarafından
Hangi ilaçları kullandın canım
(7,714 puan) tarafından
Yorumu düzenleyip oradan paylaştım canım . Valla yemeyen çocuk zor insanın sinir sistemi çöküyor resmen Allah yardımcımız olsun
(11,376 puan) tarafından
En baştakini bizde kullandık ama folbiol ne kız o folik asit değil miydi
(7,714 puan) tarafından
Evet canım folik asit haftada bir meyve suyunda çözdürüp ver dedi folat değeri 3 .9 düşük diye verdi

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 135 göst.
12 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (5,961 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 102 göst.
19 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ulkerr (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 618 göst.
21 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (5,961 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 202 göst.