Kızlar iki tane 3 lü koltuk 7.500 ₺. Suanki renkleri sütlü kahve ama baya yıprattı hem kumaşları yırtıldı hemde alttalo tahtaları kırıldı.
Iki oglum var hem hos hemde surekli silmek gerektirmeyen renk onerisi istiyorum.
Internette cok baktim.iyice kafam karıştı.
Açık gri ve koyu gri yaptırmak istiyorum ama kararsizim acaba ikisinide mi koyi gri yaptirsam cunku surekli silmek hem koltugu hemde beni yıpratıyor
Benimkiler normalde 1 takım pembe 1 takımım su yeşili (2018) geliniyimde azcık ☺ burda kullandığımı attım alta nasip olur eve geçersem bu renk yaptıcam çok memnun kaldım
Lacivert gri yapabilirsin canım çok güzel olur Eve yeni taşındım oturma grubu aldım lacivert aldım tekliler krem çok güzel ben tekli gri istedim yoktu çocuklar çok rahat güzel Benim de eski koltuklarım kaba büyük tam bir salon koltuğu Ağırda kaliteli herkes bana bu koltukları kullan dedi yerine salon takımı al diye Ben dedim ben normal hayatta oturma kullanacağım onlar çok ağır hem de yüksek değil ben yeni koltuğumu yüksek aldım vilade süpürge rahat giriyor hem kahverengi kenarlar ve beyaz ben onları döşeyeceğim dedim eğer borçlarımız biraz hafiflerse ben onları chester yapmak istiyorum hep kalbimde gül kurusu mürdüm köyü bir pembe yapmak istiyorum o renkler berjerkeride krem ve gri yapmak istiyorum hemde ayakları değiştirip yüksek yapacağım hem de salonum çok büyük aynısından bir tane üçlü koltuk daha yaptıracağım
Fiyat çok iyi cnm hangi şehirdesin
Bn yaklaşık 3,4 ay önce sordum 13 deyince vazgeçtim
1,498,186 soru
24,473,266 cevap
355,294 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın