0 oy
397 göst.
Diğer kategorisinde (1,144 puan) tarafından
Kızlar iki gün sonra şahit olarak mahkeme de ifade vercem hakime. Hiç alışık olmadığım ve sevmediğim şeyler şahsen. Komşu kavgasına şahit olmuştum onlarda beni tanık olarak vermiş. Var mı başına gelen bu tür şeyler? Nasıl geçiyor o süreç? İnşallah bir daha da çağrılmam

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Biz davalik oldduk sjsjsj evime hirsiz girmisti saklanmak icin mahkemeye gittik cok urpertici mahkeme kapilari Allah kiimseyi dusurmeain oralara 
(1,144 puan) tarafından
Ya ben zaten polise ifade vermiştim. Kavga mahallenin ortasında olmuştu ama ben girmemiştim kavgaya fln çünkü benim bı baglantim yok şahıslarla zaten videolu olarak kanıt var karşı binanın güvenlik kamerası hep çekmiş kavgayı en son hakim izleyecekti ama ne oldu bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(1,627 puan) tarafından
Eskiler paran çoksa kefil ol, işin yoksa şahit ol demişler, keşke hiç olmayaydın bacım
(1,144 puan) tarafından
Kız benden habersiz beni şahit yazdırmışlar. İnşallah bana gerek kalmadan video kanıtıyla bı karara varırlar. Karşı taraf çok yalan konuşmuş ben ifade verirsem o yalancıların tezleri çürüyecek hep ondan sonra da benim veya ailemin başına musallat olurlar diye de korkmuyor değilim
(1,627 puan) tarafından
Çekil şahitlikten Maşallah başına bela olurlar
(1,144 puan) tarafından
Ay valla geri çekilirim umrumda olmaz ama komsumda ben ifade vereyim diye gözümün içine bakıyor. Benim ailemde kendi halinde insanlar valla zarar verirler diye korkuyorum yaa gerçi karşı tarafta malın teki ama hayırlısı bakalım
(3,955 puan) tarafından
Bence çekilmeyin ortada iftira varsa şahitliğiniz ile masumluğu ortaya çıkacak. Size de hiçbir şey yapamazlar öyle her şahit gelene horoz kesilecek bir aile olsalardı şahitlik yapacağız kişiyle farklı şekilde kozlarını paylaşırlardı
(1,144 puan) tarafından
Evet iftira ve yalan çok var ama bunun sonucunda ceza alırlar da bunu yediremezler de aileme vs zarar vermeye kalkarsalardiye korkmuyor değilim öyle bı durumda canlarına okurum ama annem kanser hastası kardeşlerim ufak babamda kendi halinde esnaf. Birde bu yalancı sanıklar gittikleri yerde hep bı bela çıkarıyor. Bende gurbetteyim aklım kaliyor elde değil
(1,627 puan) tarafından
Söz konusu ailen ise karınca kadar riski gene alma hiç girme o toplara bence bacım
0 oy
tarafından

Kaç kere çıktım hakim karşısına :D

Çok damarıma basarlarsa hemen mahkeme yolu . Bu zamana kadar 9 dosyam vardı 

(1,144 puan) tarafından
Ben başka şehirde olduğum için tek başıma ifade vercem ama sonrası da beni endişelendiriyor. Bu arada sana da maşallah yani 9 dosya nedir :D
tarafından
Şey huyum vardır çok sakinimdir hakaret durumunda mahkemeye veririm hiç acımam :D sonrası için endişe edilecek bir durum yok 1 kez çağırıyorlar dahada cagirmiyorlar
(1,144 puan) tarafından
Bence bu sende hobi haline gelmiş :D
tarafından
Keyif alıyorum zaten ağlayıp zırlayıp özür diliyorlar ya :D önce aslan kesiliyorlar sonra kedi yavrusuna dönüyorlar
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Şahit olmak zorunda değilsin sizede musallat olabilirler.ben haftada bı iki gün karşı mobilyacida neler gördüm ettim perde arkasından baktım aramadım etmedim kimseyi .sendeki deli cesaret
tarafından
Neler gördün kız merak ettim ha :)
(2,546 puan) tarafından
Kız neler neler oooo :))
(2,546 puan) tarafından
Texas gibi:))
tarafından
Anlatır mısın lütfen :)
(2,546 puan) tarafından
Sjsjsj ben adalet olduğunu düşünmüyorum bu ülkede şahit olanlar hep zarar görüyor oyuzden susuyorum:))
0 oy
(1,101 puan) tarafından
Bende mahalle kavgası arasında kaldım ve düştüm bir ayı yüzünden yeni hamileydm o kdr zor günler yaşadımki hala skntm var eğer sebebi oysa Allah a havale ediyorum  mahkemelıkte oldum berbattı   kadınsan hele nasıl suclanıyorsn her delile ragmen ama karşımdaki ceza aldı 9 ayck :)

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 283 göst.
22 Mart 2022 Diğer kategorisinde Vuslat_vuslat (240 puan) tarafından soruldu
0 oy
57 cevap 2,472 göst.
0 oy
1 cevap 124 göst.
27 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Mifamilia (95 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,030 göst.
21 Eylül 2020 Aile kategorisinde Hayalperest0348 (66 puan) tarafından soruldu