Her cocuk farkli canim benimkide 30 ocakta yasini dolduracak. Anne anneanne bide abisine edeee diyo arada cani isterse baba diyo 7aydir goemuyoruz babamizi bu arada evde olsa der belki. Gel gel yapiyo bay bay hoşçakaaal diyorum elini salliyo alkis yapiyo gel buraya diyince kaciyo hemen gulerek şebeklik yapiyo tutunarak ve emekleyerek her yere gidiyo ama yurutmeye tembel bizimkide hic istemiyo. Baş baş yapiyo. Muzik ciksin hemen agziyla cik cik yapip oynuyo doldur bosalt yapiyo kutulara. ****** gorunce asiri heyecanlaniyo. Yani 1 yasinda bebe iste tipik bide parmagiyla ııı yapip sonra dizine vuruyo kiziyo bize istedigi seyi parmagiyla gosteriyo
Yaramazlık üstüne yaramazlık yapıyor daha bu sabah meyve suyu döktü haliya dün de çekmecede ki tüm kimyon u döktü ondan once ki gün balkon daki çöpü getirip halıya attı her gün böyle geçiyor
Benim bebeğim bu ay sonu bir yaşına gireck sarsar makarayi yapiyo alkış yap diyorum yapiyo ce e yapiyo baybay yapiyo çirkin ol diyorum çirkin oluyo bunları sırasıyla yapiyocekmece bosaltiyo oyuncakları kutusuna koyup geri bosaltiyo bayrak baytak yeni yürümeye başladı penguven gibi desteksz abisi elinden birşey alınca sinirlenip çok tepki gosteriyo itikliyo vuruyo kendince faln kelime olarakta teyze diyo gelgel diyo baybay diyo baba dede ağzına ne kolay gelirse onu rahatlıkla soyluyo bide horoz taklidi yapiyo uuuu diye fln takiliyo büyüyo kendince bu arada kız benimki ama oğlum bu kadar aktif değildi bunun gelişimi oğluma göre çok iyi sanırım gerçekten kız çocukları oglanlara göre daha uyanık aktif gelişimi ilerde oluyolar
413,343 soru
12,444,607 cevap
46,118 kullanıcı