0 oy
226 göst.
Diğer kategorisinde (254 puan) tarafından

Kızım 1 yaşına girmek üzere.ve çoğu kez elindekini bize uzatır ben de yiyorum bazen de yiyormuş gibi yapıyorum.az önce salatalık verdim yesin diye o da ağzıma koydu.kac defa tekrar etti. sonra bilmeyerek parmağını ısırdım ama öyle ağladı ki kurban olduğum.ya size yazdım başına gelen var mi:(siz de dikkatli olun benim gibi yapmayin

5 Cevaplar

0 oy
(2,944 puan) tarafından
Parmak falan değilde öğlen bir tokat attim ki acısı hala içimde. Ağlarken nefesi kesildi rengi değişti. Burnuna üfürdüm, bacağını cimcirdim asla tepki yok. 1 tokat attim o an nefes almaya başladı. Vurmasam kendine gelemezdi ama içim tuhaf. 
(254 puan) tarafından
Vurdun diye mi ağladı nefesi kesildi
(2,944 puan) tarafından
Tabikide hayir. Nefesi kesildiği icin vurdum yazdım ya.
(254 puan) tarafından
Ben de sandım ikinci defa vurdun pardon yanlış anladım.ama mecbur kalmışsın. çok üzüldüm
(2,202 puan) tarafından
Kız öyle bir yazmışsin kii valla önce linç şekilde yazdım silip geri okudumm , önce tokat atıp nefesini kestin geri kendine gelmesi için tekrar vurdun anladım off :///
(254 puan) tarafından
Dimi ben de öyle anladım sordum. Meğer kendine gelsin diye vurmuş
(2,202 puan) tarafından
Arada oluyor öyle çok katılarak ağlayınca kendilerine zor geliyorlar napıcağımızı şaşırıyoruz
(2,944 puan) tarafından
Ay Allah korusun :( vurulur mu hiç öyle. Kızımın bu hali doğdu doğalı var ama suan 27 aylık haftada  1 oluyor böyle. Bu defa ki cok kötüydü çocuk gitmeye başladı mecbur kaldım ilk kez. Bacağını öyle bir cimcirdim ki ondan bile alamadı nefes.
(1,221 puan) tarafından
Kansızlık mi var cnm ondan oluyo o değerlerine baktr
(2,202 puan) tarafından
Ah çok üzücü canım geçmiş olsun ya neden oluyor acaba :(
(2,944 puan) tarafından
Baktırdık canım. Değerlerde sorun yok ama doktor 5 yasına kadar ara ara olur sonra geçecek dedi bekliyoruz. Önceden günde 2. 3 kere yaşiyorduk. Gece bazen uykuda nefesi kesiliyordu uyuyamıyordum.
(254 puan) tarafından
Rabbim yardımcınız olsun inşallah
(2,944 puan) tarafından
Amin canım sağol
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bana da aynısını yapıyor havuç salatalık veriyorum ona yemiyor bana yediriyor aşırı dikkat ediyorum kötü olmuş 
(254 puan) tarafından
Dikkat et valla çok kötü oldum ben de .
tarafından
Annelik işte:( ediyorum canım  üzülme sende bilerek olmadı sonuçta
0 oy
(1,560 puan) tarafından
Kiyamam ya, geçer acısı 
0 oy
(5,040 puan) tarafından
Aynısını yegenıme yapmıstım ya yavrum canı yanmıstı cok 
0 oy
(1,769 puan) tarafından
Olur cnm arada uzulme bi daha daha dikkatli olursun

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 589 göst.
13 Ocak 2023 Diğer kategorisinde ryaaygt (343 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 233 göst.
6 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde diziden kurgu (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 271 göst.
25 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Citipiti (3,981 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 50 göst.
22 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Cemo55 (97 puan) tarafından soruldu

408,382 soru

12,269,094 cevap

37,546 kullanıcı

Kategoriler

...