0 oy
95 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (769 puan) tarafından
İlk oğlumda yapılmasını istemedim sakindim çünkü ama sonrasinda baya stresliydi dogumdan cikar çıkmaz aglama krizleri sinit krizleri falan.. acaba bu dogumumdada sakinleştirici yapılmasını istesem dogumdan sonraki surecte azda olsa sakin kalmamı strese girmememi saglar mi 

2 Cevaplar

0 oy
(12,835 puan) tarafından
Bana ikisindede yaptilar. Ben bilmiyodum ilkinde onlar yapti dikis eanasinda midem bulaniyo dedim tamam simdi seni uyutucam desi basimdaki hemsire yarim saat dinlen dedi ben gittim direk zaten uyandimki ameliyatgane kapisinda bekliyrm :) bur dinlenmsiim kus gibi aldilar odaya ciktilar. 2.de ben dedimki iyi hissetmiyorum ya beni uyuturmusunuz iyi gorunuyosun bisey demedin diye uyutmadim dedi hemsire dedim yok sen beni uyut :))) ondada ayni sekilde oldu
(769 puan) tarafından
Daha sakin olunuyor demi o zaman kafan sakin rahat stressiz falan :) ee bebegi görebildin mi peki dogum esnasinda
(12,835 puan) tarafından
Tabi canim ikisindede bebek cikti gosterdiler dikis eanasinda uyuttular. Zaten oncesi kolay. Ilkinde hic anlamadim cunku resim fqlan cekildik hemen uyuttu beni hemsire. 2.de uyutmadilar dikise basladi doktor dediki kafasini az alcaltin heraldi daha rahat oldu oyle iyice icim bi degisik oldu boyle bayilicam sanki beynime basinc oldu kiza dedim beni uyut :D
(769 puan) tarafından
Benimde bebek çıktıktan sonra kaburgalarimda bi agri basınç oluştu ama sakinleştirici olmadim ay dur o zaman bunda istemiyorum demiyim bosuna niye ağrı cekiyim yine bide boyle deniyim :)
(12,835 puan) tarafından
Valla şansin varsa soyle uyutsunlar. Hicbisey anlamiyosun gercekten dinlenmis geliyosun odaya :)
(769 puan) tarafından
Ayy oyle yapiyim canim çok sağol ,:)
-Reklam-
0 oy
(4,406 puan) tarafından
Eğer öyle birşey oluyorsa yaptır bence benim ilk sezaryen olduğu için hiç bişey bilmiyodum ve belden iğne yapılacakken ağlamaya başladım çok korktum kendimi kastım o anki psikoloji işte çok kötüydü ağlaya ağlaya olmuştum 
(769 puan) tarafından
Ben ameliyat esnasinda sakindim ama sonrasinda bebek emmeyince baya strese girmistim sonra artık benim stresimden midir nedense kolik olduk aylarca aglama krizleri gaz sancıları çektik bundada aynilari olcak diye ödüm kopuyor
(4,406 puan) tarafından
Ya işte doğum çok zor ben ikinciyi sezaryen istedim ama doktor genel anestezi önermiyoruz ameliyattan çıkar çıkmaz bebeği emzirirsin filan dedi şimdiki aklım olsa istemezdim insan çok kasılıyor
(769 puan) tarafından
Ha yok ben dogum seklimden memnunumda sonrasindaki stresten memnun değilim:) yoksa bebegin çıkışını orda olanlari falan görmek hoşuma gitmişti uyutulmak istemezdim hem uyaninca aşırı bi agriyla uyaniliyomus o şekilde bakalim bunuda hayırlısıyla bi dogursaydim
(4,406 puan) tarafından
Ay yok bende o andan çok korktum valla zaten kaç saat aç susuz kaldım iğne yapılırken başladım ağlamaya. Sonra yatırdılar ameliyat yapıyorlar benim aklımda başka şeyler yemek filan düşünüyorum sonra dediler bebek geldi filan hımm dedim o an bebeği düşünecek hiç halim yoktu valla :)

İlgili sorular

0 oy
40 cevap 3,037 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (673 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 526 göst.
20 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde KEBELEK (1,742 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 90 göst.
0 oy
2 cevap 76 göst.

410,550 soru

12,350,670 cevap

40,450 kullanıcı

Kategoriler

...