0 oy
104 göst.
Diğer kategorisinde (17 puan) tarafından
Bebeğim 20 günlük aşırı gaz sorunu yok ama kaka yapamıyor zorluyor ama yok uykuda birden ıkınıyo kızarıyor ama yok kimyon suyu versem mi bilemedim çok etkili demiş herkes aranızda daha önce veren varmiydi yada gaz damlaasi

2 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kimyon çayını sen iç. Hatta kimyon ve rezene karıştır da iç. Youtube da bebekler için gaz masajı kabızlık masajı başlıkları altında videolar var, ordan bakarak masaj yapıp bebeği rahatlatabilirsin inşallah
tarafından
Yakında kontrol olur bi danış doktora yaa
(402 puan) tarafından
Günde üç yetersiz kalıyor benim kız gazlıydı sürekli gaz masajları yapmak zorunda kalıyordum her emzirmeden önce sonra arada ne zaman o şekilde ağlar kızarırsa yani her yaptığımda da çıkarırdı,gaz damlası kullanmama rağmen yani ta ki 4-5 aylıkken düzeldi
tarafından
Bak arkadaş haklı, ben de sabahlara kadar masajlar yaptığımı bilirim. Geceli gündüzlü çok zordu... Bi de havlu ısıtmayı unutma kuzum
(402 puan) tarafından
Birde ayak tabanına yapılan masajlarda vardı YouTube dan bak onları bile yapıyordum, kendi içtiğim suya bile kimyon atardım biraz, yemeklere de öyle. Rezene ve keten tohumu karışımı çay da içerdim. Bu bir süreç yani zor oluyor ama geçiyor kendi kendilerine biraz dönmeye başladılar mı rahat oluyo artık
(15,212 puan) tarafından
İçim dişim aktar oldu içiyorum çay hepsinden. Doktora götüreceğim. Uyumuyo sadece gece uykusu iyi gündüz uyumuyo koyuyorum uyanıyor sürekli memede kalmak istiyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence prebiyotik ve gaz damlası kullanabilirsiniz. (Doktora danışarak)

Kimyon çayı yetişkin için bile içmesi zor bir şey. Henüz sindirim sistemi oturmamış bir bebeğe vermek doğru değil diye düşünüyorum. Gaz problemleri maalesef belli bir zamana kadar devam ediyor. Bende çok çektim, hala da tam düzelmiş diyemem. Tuvalet olayında hala sıkıntı yaşıyoruz. 3.5 aylık bebeğim.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,408 soru

24,385,587 cevap

348,992 kullanıcı

...