Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Hacamat hakkında bilgisi olan
0
oy
253
göst.
9 Ocak 2024
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Baharyagmuru00
(
1,071
puan)
tarafından
soruldu
Dün hacamat yaptırdım. Yapan kişi dini olarak hoca hanım ve bu işin eğitimini almış gelişi güzel biri değil belgesi vs var.. çok rahatladım yaptırdıktan sonra neden daha önce yaptırmadım ki dedim gerçekten. Ama tuhfima giden de bişey oldu sorup yaşayan olup olmadigini yada bilgisi olan varsa sevinirim. Kadın kupaları takip kan gelmeye başlayınca bana direk manevi olarak seni rahatsız eden korkutup sıkıştıran bişey var mı kzim diye sordu..yok çok şükür abdestsiz gezmek gün içinde dikkat ederim dedim.. ben yıllardır bu işi yapıyorum (15yildir) nadir böyle biseyle karşılaşıyorum dedi vücudundan çıkan kan sarı iltihapli ve göz göz bildiğiniz vokurdar gibi çıkıyor. Bende aynadan gördüm bizzat.. kendine sürekli oku ve okut çok dikkat et dedi. Üzerinde baya negatif enerji var dedi. Biraz tirstimda açıkçası. Böyle birseyle karşılaşan olduysa rica ediyorum yazsin
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
7
Cevaplar
0
oy
9 Ocak 2024
Elifmelek35
(
788
puan)
tarafından
cevaplandı
Bende çevremdeki negatif enerjiyi çeken biriyim bir ortamda nazar değecek birisi varsa onun nazarını çekermişim yıldızım düşükmüş bende alternatif tıpçıya gitmiştim ama doğru bana akik taşı ve birkaç taştan bileklik yaptı akik taşı nazarı çeker ve çatır çatır kırılırmış nazarın büyüklüğüne göre akik taşları çatır çatır bir yere çarpmadan kırıldı kendiminde akik taşı vardı altım takmayıda ve taktığın altını göz önünde kullanmayıda öneriyorlar nazarı olan kişinin gözü o altında takılı kalabiliyor altın o negatifi emebiliyormuş ben evlenirken mağazadaki satış görevlisinin o kadar dikkatini çektimki kadın kimseyle ilgilenmedi bana dikkat kesildi gece 3 te uykudan iğne batmalarıyla uyandım sabah 9 a kadar uyuyamadım üzerimdeki kıyafetleri çıkardım sanki vücuduma iğneler batıyordu annem okudu onunda yıldızı düşük annemin tüm kemikleri aynı anda sızlamaya başladı kıpkırmızı oldu anneannem hemen annemi okudu ve rahatladı annem bir daha beni okumaya tövbe etti ne zaman okusam seni hastanelik oluyorum resmen diyor babaya yada kocaya bir erkeğe okutmak lazım kendimizi erkeklerin bizim kadar düşük olmazmış yıldızları onları pek etki etmezmiş
9 Ocak 2024
Baharyagmuru00
(
1,071
puan)
tarafından
yorumlandı
Saol canım bilgiler için. Altın var çıkarıp takım bari.. vücut olarak hep kendimi sikardim kasların çok gergin derdim kendi kendime bundanmis dünden beri bildiğin pamuk ipliği gibi hissediyorum kendimi
9 Ocak 2024
Elifmelek35
(
788
puan)
tarafından
yorumlandı
Benim gittiğim alternatif tıpçıda baya bilgiliydi dinen ama bunun üzerine ihtisas yapmış zamanında anneme senin bağışıklık sistemin çökmüş ineğin ağız sütünden kendine kefir mayala içinede zerdeçal kat hergün bir su bardağı iç demişti birde aralıklı oruç diyeti vermişti ha bide buğday mamüllerini yasaklamıştı annem kendine geldi bayabi bir cihaza bağlayıp senin vücudun hakkında o zamana kadar yaşadığın herşeyi yaşı yaşına biliyorlar bana sen anne karnında 3 aylıkken darbe almışsın 7 aylıkken almışsın hatta erken doğmuşsun 2.5 yaşında psikolojik bir travma yaşayıp 6 yaşına kadar etkisi sürmüş diye benim seceremi döktü ortaya tüm tarihler doğruydu ama fal gibi değil cihaza bağladığı için bana dedi belde ve boyunda fıtık oluşabilir yastığını değiştir vs. Vitamin kan değerlerimi söylemişti bana ben adama dedimki ben alternatif tıpa inanmıyorum beni inandır adam benle alakalı herşeyi bildi ve tedaviyi söyledi annemle beraber yaptık mesela bana bağırsak tembelliğin var mısır ve nişasta ürünlerinden uzak dur bağırsakların sindiremiyor demişti ardıç sirkesi zeytinyağı yenilebilir kil felan önerdi ve hacamat önerdis yaptırdım hatta hanımı yaptı varsa çevrende güvenilir bir yer dene derim ben sadece adama beni inandır diyip gitmiştim adam hayat hikayemi çıkardı
9 Ocak 2024
Baharyagmuru00
(
1,071
puan)
tarafından
yorumlandı
Baya iyiymiş arastirmak lazım vardır illa ki işinin ehli insanlar
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
9 Ocak 2024
Karcicegi
(
1,383
puan)
tarafından
cevaplandı
Bazen kötü enerjiler olabiliyor onu demiştir ama hacamat bu konuda da iyi geliyor
9 Ocak 2024
Baharyagmuru00
(
1,071
puan)
tarafından
yorumlandı
Çok şükür kendimi çok rahatlamış ve hafiflrmis hissediyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ocak 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Emziren kişiler yaptırabilirmi acaba
9 Ocak 2024
Baharyagmuru00
(
1,071
puan)
tarafından
yorumlandı
Sadece 60 yaş üstü adetli ve kalp sorunu olanlara yanıyorum dedi canım.. bebeklere bile yapıyoruz gaz problemi için dedi bildiklerim bunlar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ocak 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Haccameyim. Çıkan kan kahil bölgesinden mi çıkmıştı?
9 Ocak 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Yapiyormusun abla ne guzellll ama ben bir türlü o cesareti yakalayip gidemedim migrenim var ağrılarım var boyun bel sırf :((
9 Ocak 2024
Baharyagmuru00
(
1,071
puan)
tarafından
yorumlandı
6 bölgeden yaptı omuzlar ensenin biraz aşağısı kürek iç kemik ve bel bel hariç hepsinden aynı cikti
10 Ocak 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Esma& hamd olsun yapıyorum güzel bir sünnettir. İçine girmeden bende öyleydim hatta biliyor musun beni kan tutardi yaptığımdan beridir hiç bişi olmadı hamd olsun
Ehil biri yaparsa hiç acı duymazsin bak ben yoruma yaptığım cizigi atayım
Bu şekilde yapıyorum
.sende araştır ihmal etme öylesine rahatlarsin ki
Tabi 3 seansdan sonra tam verim alırsın hani bir kerede tabi olmZ
10 Ocak 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Bahar tekli sayılarda yapmak sünnettir. Aslında her yerde aynı çıkmaz muhtemelen biraz derin kesmistir..en çok kahil dediğimiz peygamberimizin muhrunun bulunduğu bölümden çıkar. Ben sizin için arastiricam yazarım postun altına çıkan kanın neden olduğunu
10 Ocak 2024
Baharyagmuru00
(
1,071
puan)
tarafından
yorumlandı
Asermu teşekürler bilgilerin için tek tek okudum. Cisimlerin geçti aslında bugün 3 gündü. Birşey kalmamış.. bulmuşken soralım merak ettiğim bişey daha var :) yüze sülük iyi geliyor mu gerçekten cizgilere
10 Ocak 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Rica ederim. Sarı iltihaplı kan, bazen derin cizikten, bazen lenf bezine denk gelmesinden bazen de mizaca göre değişir. Tabi geliyor içerisinde 150 civarı enzim bulunduruyor muazzam bişey. Bir kerede sonuç beklemeyin ama bı 4 seans flan ancak
10 Ocak 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Valla bende sıfır cesaret :)
Gorumcem düzenli yaptırır hatta kendide alıp çok yaptı ama ben sıfır yapamam sanırım:)
10 Ocak 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Kısmet ya bende öyleydim işin içine girince korkum da gitti tabiki:))
10 Ocak 2024
Baharyagmuru00
(
1,071
puan)
tarafından
yorumlandı
Çok teşekkürler korku vs olmadı şükür tek başıma gittim yaptırdım. İnsanın kendine inancı olduktan sonra no problem.. yüze peki baby sülük mü konuluyor normal mi
11 Ocak 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Botoks sülük
11 Ocak 2024
Baharyagmuru00
(
1,071
puan)
tarafından
yorumlandı
Teşekkürler
11 Ocak 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Rica ederim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Ocak 2024
Cano6can
(
150
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben hacamat ile uğraşıyorum sarı iltihap dediğin vücutta birikmiş ödem şu gibidir onu gordugu an hacaamat durması lazım...fokurdamasanin sebebi ise vücudunu kola gibi düşün nasıl ki ağzını açtığında kolanın gazı çıkıyorsa insanın da vücudu böyledir ağır metaller toksinler vücuttan böyle çıkar hacamat fal değil millet kana bakar fal açıyorlar resmen
10 Ocak 2024
Moryel
(
1,474
puan)
tarafından
yorumlandı
Fal değil kandaki ağırlığı biliyorlar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Ocak 2024
Sunshine
(
92
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben de yaptırdım o dediğin ödem olduğunda oluyormuş korkutma yani kendini hoca anlatmıştı bize
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
+1
oy
9
cevap
171
göst.
Hacamat Yapmak İçin Sertifika Gerekli Mi? Bilgisi Olan Var Mı?
28 Aralık 2024
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
MehSinOz
(
199
puan)
tarafından
soruldu
+2
oy
3
cevap
64
göst.
Hacamat Yaptırmayı Düşünenler İçin Sivilce ve Leke Riskleri Hakkında Bilgiler Nelerdir?
12 Ocak 2025
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
0
oy
12
cevap
431
göst.
Hacamat Yaptıranlar Ne Düşünüyor? Faydaları Hakkında Bilgi Alın!
14 Aralık 2024
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Asyaman
(
885
puan)
tarafından
soruldu
+1
oy
50