0 oy
50 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,853 puan) tarafından
Günaydın hanımlar benim yarın tiroid için tahlil vermem gerekiyor normalde gebelik için özele gıdıyorum ama troide devletin kadın doğum bölümüne randevu alsam orası bakarmı kan tahlili vermem gerekiyor özel deki doktorum istedi benden 

3 Cevaplar

0 oy
(87 puan) tarafından
Dahiliye doktoruna gitmeniz gerekiyor. Kanı aç karna veriyorsunuz.
(1,853 puan) tarafından
Kadın doğum bakmıyor dimi benim özeldeki doktorum kadın dogumada randevu alabilirsin gibisinden bişey söyledi ama emin olamadım ben teşekkür ederim
(87 puan) tarafından
Tahlili kadın doğum doktoru da isteyebilir ama ilaç kullanman gerekirse ilaç dozunu Dahiliye doktoru ayarlıyor.
(87 puan) tarafından
Devlet hastanelerinde Dahiliye bölümü çok kalabalık olduğu için ben tahlillerimi sağlık ocağında yaptırıyorum.5 yıldır tiroit hastasıyım artık kontrol amaçlı yaptırıyorum tahlil sonucuna göre gidiyorum Dahiliye doktoruna.
(1,853 puan) tarafından
Saglık ocagı bakmıyor dedi doktorum neyseki yarına dahiliyeye randevu bulabildim biraz uzak bir hastane ama mecburum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dahiliye dahiliye kan alıyor canım endokrinoloji bölümüne ginderiyorlar endokrinoloji bölümü ve kadın doğum ile ilerliyorsunuz ilacı var sakın geciktirme evet devlette varsa olur endokrinoloji bölümü 

Bendede var gebelikte zehirli troit çıktı 
(1,853 puan) tarafından
Benim hamilelik başlangıcında troidlerim sınırdaymış şimdi yine tahlil istedi doktorum inşallah bi'şey çıkmaz
0 oy
(16,602 puan) tarafından
Dahiliye gideceksin endokrinoloji bölümüne yönlendirecek 
(1,853 puan) tarafından
Aldım yarına randevumu bakalım inşallah çıkmaz

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 49 göst.
21 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mevs (184 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 188 göst.
7 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Fatma1996 (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 33 göst.
10 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kelebek.34 (1,853 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 73 göst.
28 Kasım 2024 Diğer kategorisinde zeynos1234 (3,827 puan) tarafından soruldu

413,031 soru

12,434,933 cevap

45,783 kullanıcı

Kategoriler

...