0 oy
96 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (267 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar. Bebeğim 4. Ayında bu zamana kadar hep cıvıl ve e bebekten aldım. Cıvıl in kalıpları kucuk. Oğlum 3 aylıkken cıvıl den 6-9 ay giydiriyordum hala giydiriyorum. Ama civilin kiyafetlerini sadece 2 ay giyebiliyir. Yani 5. Ayında olmaz elbiseleri. Her 2 ayda bir alışveriş yapmak istemiyorum ve hep aynı şeyler var değişik bir şey yok. Civil, ebebek e göre bence uygun. E bebek de şaşırmış gibi bir anı bir anını tutmaz derler ya o hesap kalıpları çok değişken. Mesela bı eşofman alti 6-9 ay tam oluyor. Başka modelde olan 6-9 ay eşofman altı büyük oluyor. Aslinda LC Waikiki ve DeFacto dan almak istiyorum. Onlar daha sade ve şık ürünler var. Cıvıl ve e bebekte gel ayicikli şeyler sevmiyorum o tarz şeyleri. Sorum şu LC Waikiki ve DeFacto ürünleri çok mu buyuk kalıpları? Mesela onlardan ayına göre alsam mesela 6-9 ay alsam o aylar aralarında giyer mi? 

6 Cevaplar

+1 oy
(17,716 puan) tarafından
Bebekler hemen büyüdüğü için hiç marka yerlerden alışveriş yapmadım marka alıp 300 400 verecem sonra 2 3 ay giyip küçülecek köşeye atacam. Parama yazık. Benim oğlumda 4 aylık 2 ay önce oğluma alt üst takım aldım takımın biri 150 biri 180 vs vs en pahalı 200 dü öyle sıradan bir çocuk giyim mağazasından aldım..mali de kötü değil ha ucuz diye malı kötüdür diyecek olanlar gelmesin. Aldım kıyafetlerin de kalıbı küçüktü oğlum 4 aylık ama kıyafetin üstünde 2 yaş yazıyor aldım kış bitene kadar üstüne olur 
(338 puan) tarafından
++++ artiladim  bende senin gibi yapıyorum bu güne kadar aldığım en pahalı kıyafet bebeğe isimli tulum battaniye felan  hep normal marka olmayan şeyler aldım 200 e 250 ye  felan
-Reklam-
0 oy
(2,112 puan) tarafından
Oğluma ve kızıma LCW dan alışveriş yaparken 4/5 yaş alacağıma 3/4 alıyorum.  Ama şöyle 4,5 aldıklarımda oluyor ama bir tık bol. Ben de çok bol durmasını sevmiyorum 
0 oy
(136 puan) tarafından
Ben LCW den alıyorum kalıpları tam 1 beden  büyük alıyorum salaş dursun diye seneyede olsun çokta güzel Ler 
(136 puan) tarafından
Mesela geçen sene 4 takım aldım kışlık biraz salaş duruyodu bu sene kışın tam oldu hatta birazda bollar çok güzel duruyorlar
0 oy
(5,308 puan) tarafından
Defacto kalıpları biraz geniş. Kızım 3 yaşında 2-3 yaş alıyorum ordan. LCW bence tam kalıp. Ordan da 3-4 yaş alıyorum genelde
0 oy
(1,076 puan) tarafından
Bebegin kilosu nasil? Lcw tam kalip ama benim kizim 6 aylikken 9-12 aldim hep kiyafetlerini genis ve rahat olsun diye hem daha uzun giyiyor. İç zibinlari 3 ayliktan beri 12 aylik giydiriyorum o şimdi sıkmaya basladi. Ama lcw civil ve e bebekten daha genis kaliplari
0 oy
(4,425 puan) tarafından
Kıyafetten kıyafete değişiyor ben hep lc alırım bebek ürünleri çok güzel ama genelde 6-9 alacaksam 9-12 alırım biraz bol dursa da bişey olmaz hemen büyüyorlar

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 86 göst.
11 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde ahzelesev (1,565 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 107 göst.
1 Şubat 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde bbsradrkk (1,644 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 68 göst.
0 oy
9 cevap 347 göst.
22 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Gülhira (925 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,771 soru

23,655,237 cevap

308,691 kullanıcı

...