0 oy
2,010 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bizim aramızda 13 yaş var

Eşim 34 ben 21

85 Cevaplar

+3 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

image

evet olgun görünüyorum kabul ediyorum ama vallahi 21 YAŞINDAYIM:)))
(16,452 puan) tarafından
Masum ve tatlısin safsin çok belli arkadaslar lütfen artık gitmedin burdasın vs yazmayın. Bile bile uzatmayın.
(5,167 puan) tarafından
Maşallah  oğlun ne tatlı kiz
(420 puan) tarafından
Valla ben hiç sizin gibi düşünmüyorum hiç saf değil bildiğin cin gibi bile bile milletle dalga geçiyor
tarafından
Naze valla burdan bakınca çok tatlı aklı başında bir tipin var ama sadece burdan bakınca

Ben 33 eşim 38 yaşında
Vaybe yaşlanmisiz bee
(16,452 puan) tarafından
Dalga geçmiyor evhamlı biraz binkac defa eşi için post açtı diye göze battı yanlış mıyım .
tarafından
Çok sağol canım
(420 puan) tarafından
Daha önceden de biliyorum nazlıyı önceki postları da çok saçma ve bilerek açılan dalga amaçlı postlardı
tarafından
Ya  bizim bi gelin var aynı nazli gibi davranıyor çok tutarsız boş davranışları var Gereksiz muhabbetler yapıyor be aşırı sık boğaz ediyor herkesi üzülüyorum aslında ama sinirde olmuyor değilim
(6,955 puan) tarafından
Fato evet saçma sapan linç konusunda hakkın var gitmedin etmedin denmesi yanlış evet ama yalan yalan ordan burdan aldığı gebelik testi fotosunu atıp milleti kekleyende kendisi o kadar masum olduğunu sanmıyorum
(16,452 puan) tarafından
Karakter gibi davranışlar da farklı olabiliyor insnain elinde olmadan
(16,452 puan) tarafından
Denk gelmedim dediğine emin miyiz öyle olduğuna ?
tarafından
ARKADAŞLAR LÜTFEN YETER ARTIK NEDEN BU KADAR ÜZERİME GELİYORSUNUZ
BURDA BİR GÜNDE YÜZLERCE POST AÇILIYOR NEDEN HİÇ BİRİ TEPKİ ALMIYOR
BEN SİZİNLE DALGA GEÇMİYORUM
BEN ÇOK ÇOK FAZLA TAKINTILI BİRİYİM BUNU KABUL EDİYORUM ONUN İÇİN ÜST ÜSTE AYNI KONUDA POSTLAR AÇIYORUM
MESELA SAĞLIĞIN NEYİYLE DALGA GEÇEBİLİRİM
(420 puan) tarafından
Bı hamileyim diyor bi yok düşürdüm diyor sonra başka yerden aldığı gebelik testini atiyor ha bı önceki postunda da eltim hamile hicbirsey yapmıyor elini işe sürmüyor demişti ardından hemen gebelik postu milleti keklemekten başka birşey yapmıyor hiç aldanmıyorum o çocuksu masum yüzüne çok uyanık o çok
(420 puan) tarafından
O hesabın olsaydı da fato postlarini bı görseydi hak verirdi
(330 puan) tarafından
Ohh be sonunda icimd3n geçeni biri yazmış fatoo insan yargılamadan güzel bi yorum kızın safligina inanan bi tek ben değilmişim cok sevndim
(16,452 puan) tarafından
Herneyse kızlar yalan söylemiş olabilir uzatmayalım sürekli yüzüne vurmayın. Geçmiş gitmiş sevmeyen yorum yapmaz postna olur biter. Ne diyelim
(5,171 puan) tarafından
Ben 26 eşim 33 yaşında,yorumları da okuyayım burdan
(420 puan) tarafından
Valla artık kendime saygımdan yazmıyordum okuyup geçiyordum da masum safsin dedin diye yazmak istedim değişik karakterde biri o yüzden ilgi alanımdan çıkardım:)
(13,105 puan) tarafından
Nazlı kız miniciksin he... Accık akıllı uslu davran yavrum be. Valla şimdi vicdan yaptırdın bana.
(2,196 puan) tarafından
Çok tatlıymışsın sende oğlunda
tarafından
Çok çok sağolun
(3,315 puan) tarafından
Kız post tabikide aç
İstersen 10 tane aç ama
Bari geri dön
Post açıp kaybolma
(2,021 puan) tarafından
Maşallah güzelmişsin canım
Ben de her zaman büyük gösteriyordum uzun boylu kemikli idim belki her zaman bana yaşımdan büyük gösterdiği söylerlerdi
Çok şükür artık yaşımı söylüyorlar:))
Benim eşimde benden büyük önemli olan mutlu olmak
Birde eşin galiba sana para vermeyi sevmiyor bu senin suçun değil sende isterdin versin harcasın vermedikten sonra senin suçun yok ki :))
Bir de kendin ol:))
Seni çok tanımıyorum daha yeniyim buralarda
(3,315 puan) tarafından
Kız bu arada bu gerçekten sensin değil mi
Skdkskskakakak
tarafından
Benim ben yemin ederim
(11,179 puan) tarafından
Daha öncede atmıştı galiba aynı kişi foto doğru
(1,127 puan) tarafından
Yahu işsiz gibi bu kadar takmayın ne yaparsa kendine niye uzatiyorsunuz sanki herkes 4 4 lük
(2,386 puan) tarafından
Kız nazlı maşallah oğlun da sen de pek tatlısınız Allah evladını nazardan korusun
(5,470 puan) tarafından
Nazlıııı bebek gibi yüzün varmış kııızzz. Maşallah :))
(2,386 puan) tarafından
Dimi dimii :)
tarafından
Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için
-Reklam-
+1 oy
tarafından
1 yaş var :)))
(7,741 puan) tarafından
Hahahah :D 。・:*:・(✿◕3◕)❤。・:*:・(✿◕3◕)❤。・:*:・(✿◕3◕)❤。・:*:・(✿◕3◕)❤。・:*:・(✿◕3◕)❤。・:*:・(✿◕3◕)❤。・:*:・(✿◕3◕)❤。・:*:・(✿◕3◕)❤。・:*:・(✿◕3◕)❤。・:*:・(✿◕3◕)❤。・:*:・(✿◕3◕)❤(♥ω♥*)(♥ω♥*)(♥ω♥*)(♥ω♥*)(✿ ♥‿♥)(✿ ♥‿♥)(✿ ♥‿♥)(✿ ♥‿♥)(≚ᄌ≚)ℒℴѵℯ❤(≚ᄌ≚)ℒℴѵℯ❤(≚ᄌ≚)ℒℴѵℯ❤(≚ᄌ≚)ℒℴѵℯ❤(≚ᄌ≚)ℒℴѵℯ❤(≚ᄌ≚)ℒℴѵℯ❤(≚ᄌ≚)ℒℴѵℯ❤
tarafından
Manyaksın snshsjshshsh ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️
(7,741 puan) tarafından
Hahahha yapamıyosun demi sen jsjsj (♥ω♥*)(♥ω♥*)。・:*:・(✿◕3◕)❤。・:*:・(✿◕3◕)❤。・:*:・(✿◕3◕)❤。・:*:・(✿◕3◕)❤。・:*:・(✿◕3◕)❤(❁´◡`❁)(❁´◡`❁)(❁´◡`❁)(❁´◡`❁)(❁´◡`❁)✺◟( ͡° ͜ʖ ͡°)◞✺✺◟( ͡° ͜ʖ ͡°)◞✺✺◟( ͡° ͜ʖ ͡°)◞✺✺◟( ͡° ͜ʖ ͡°)◞✺∪・ω・∪ʕ •ᴥ•ʔʕ ゚ ● ゚ʔʕ ゚ ● ゚ʔʕ ゚ ● ゚ʔʕ ゚ ● ゚ʔʕ ゚ ● ゚ʔʕ ゚ ● ゚ʔʕ ゚ ● ゚ʔʕ·ᴥ· ʔʕ·ᴥ· ʔʕ·ᴥ· ʔʕ·ᴥ· ʔʕ·ᴥ· ʔ(〇o〇;)( ͡°❥ ͡°)( ͡°❥ ͡°)( ͡°❥ ͡°)( ͡°❥ ͡°)( ͡°❥ ͡°)° ͜ʖ ͡ -° ͜ʖ ͡ -° ͜ʖ ͡ -° ͜ʖ ͡ -★~(◠ω◕✿)★~(◠ω◕✿)★~(◠ω◕✿)(。>﹏<。)(。>﹏<。)(。>﹏<。)╲ʕ·ᴥ· ╲ʔ╲ʕ·ᴥ· ╲ʔ╲ʕ·ᴥ· ╲ʔ╲ʕ·ᴥ· ╲ʔ╲ʕ·ᴥ· ╲ʔ╲ʕ·ᴥ· ╲ʔ╲ʕ·ᴥ· ╲ʔ╲ʕ·ᴥ· ╲ʔ╲ʕ·ᴥ· ╲ʔ(✪㉨✪)(✪㉨✪)(✪㉨✪)(✪㉨✪)(✪㉨✪).・゜゜・♛┈⛧┈┈•༶。.。:∞♡*♥‧͙⁺˚*・༓☾ ☽༓・*˚⁺‧͙( ⚈̥̥̥̥̥́⌢⚈̥̥̥̥̥̀)( ⚈̥̥̥̥̥́⌢⚈̥̥̥̥̥̀)( ⚈̥̥̥̥̥́⌢⚈̥̥̥̥̥̀)( ⚈̥̥̥̥̥́⌢⚈̥̥̥̥̥̀)
tarafından
(♥ω♥*)(♥ω♥*)。・:*:・(✿◕3◕)❤。・:*:・(✿◕3◕)❤。・:*:・(✿◕3◕)❤。・:*:・(✿◕3◕)❤。・:*:・(✿◕3◕)❤(❁´◡`❁)(❁´◡`❁)(❁´◡`❁)(❁´◡`❁)(❁´◡`❁)✺◟( ͡° ͜ʖ ͡°)◞✺✺◟( ͡° ͜ʖ ͡°)◞✺✺◟( ͡° ͜ʖ ͡°)◞✺✺◟( ͡° ͜ʖ ͡°)◞✺∪・ω・∪ʕ •ᴥ•ʔʕ ゚ ● ゚ʔʕ ゚ ● ゚ʔʕ ゚ ● ゚ʔʕ ゚ ● ゚ʔʕ ゚ ● ゚ʔʕ ゚ ● ゚ʔʕ ゚ ● ゚ʔʕ·ᴥ· ʔʕ·ᴥ· ʔʕ·ᴥ· ʔʕ·ᴥ· ʔʕ·ᴥ· ʔ(〇o〇;)( ͡°❥ ͡°)( ͡°❥ ͡°)( ͡°❥ ͡°)( ͡°❥ ͡°)( ͡°❥ ͡°)° ͜ʖ ͡ -° ͜ʖ ͡ -° ͜ʖ ͡ -° ͜ʖ ͡ -★~(◠ω◕✿)★~(◠ω◕✿)★~(◠ω◕✿)(。>﹏<。)(。>﹏<。)(。>﹏<。)╲ʕ·ᴥ· ╲ʔ╲ʕ·ᴥ· ╲ʔ╲ʕ·ᴥ· ╲ʔ╲ʕ·ᴥ· ╲ʔ╲ʕ·ᴥ· ╲ʔ╲ʕ·ᴥ· ╲ʔ╲ʕ·ᴥ· ╲ʔ╲ʕ·ᴥ· ╲ʔ╲ʕ·ᴥ· ╲ʔ(✪㉨✪)(✪㉨✪)(✪㉨✪)(✪㉨✪)(✪㉨✪).・゜゜・♛┈⛧┈┈•༶。.。:∞♡*♥‧͙⁺˚*・༓☾ ☽༓・*˚⁺‧͙( ⚈̥̥̥̥̥́⌢⚈̥̥̥̥̥̀)( ⚈̥̥̥̥̥́⌢⚈̥̥̥̥̥̀)( ⚈̥̥̥̥̥́⌢⚈̥̥̥̥̥̀)( ⚈̥̥̥̥̥́⌢⚈̥̥̥̥̥̀)(♥ω♥*)(♥ω♥*)。・:*:・(✿◕3◕)❤。・:*:・(✿◕3◕)❤。・:*:・(✿◕3◕)❤。・:*:・(✿◕3◕)❤。・:*:・(✿◕3◕)❤(❁´◡`❁)(❁´◡`❁)(❁´◡`❁)(❁´◡`❁)(❁´◡`❁)✺◟( ͡° ͜ʖ ͡°)◞✺✺◟( ͡° ͜ʖ ͡°)◞✺✺◟( ͡° ͜ʖ ͡°)◞✺✺◟( ͡° ͜ʖ ͡°)◞✺∪・ω・∪ʕ •ᴥ•ʔʕ ゚ ● ゚ʔʕ ゚ ● ゚ʔʕ ゚ ● ゚ʔʕ ゚ ● ゚ʔʕ ゚ ● ゚ʔʕ ゚ ● ゚ʔʕ ゚ ● ゚ʔʕ·ᴥ· ʔʕ·ᴥ· ʔʕ·ᴥ· ʔʕ·ᴥ· ʔʕ·ᴥ· ʔ(〇o〇;)( ͡°❥ ͡°)( ͡°❥ ͡°)( ͡°❥ ͡°)( ͡°❥ ͡°)( ͡°❥ ͡°)° ͜ʖ ͡ -° ͜ʖ ͡ -° ͜ʖ ͡ -° ͜ʖ ͡ -★~(◠ω◕✿)★~(◠ω◕✿)★~(◠ω◕✿)(。>﹏<。)(。>﹏<。)(。>﹏<。)╲ʕ·ᴥ· ╲ʔ╲ʕ·ᴥ· ╲ʔ╲ʕ·ᴥ· ╲ʔ╲ʕ·ᴥ· ╲ʔ╲ʕ·ᴥ· ╲ʔ╲ʕ·ᴥ· ╲ʔ╲ʕ·ᴥ· ╲ʔ╲ʕ·ᴥ· ╲ʔ╲ʕ·ᴥ· ╲ʔ(✪㉨✪)(✪㉨✪)(✪㉨✪)(✪㉨✪)(✪㉨✪).・゜゜・♛┈⛧┈┈•༶。.。:∞♡*♥‧͙⁺˚*・༓☾ ☽༓・*˚⁺‧͙( ⚈̥̥̥̥̥́⌢⚈̥̥̥̥̥̀)( ⚈̥̥̥̥̥́⌢⚈̥̥̥̥̥̀)( ⚈̥̥̥̥̥́⌢⚈̥̥̥̥̥̀)( ⚈̥̥̥̥̥́⌢⚈̥̥̥̥̥̀)(♥ω♥*)(♥ω♥*)。・:*:・(✿◕3◕)❤。・:*:・(✿◕3◕)❤。・:*:・(✿◕3◕)❤。・:*:・(✿◕3◕)❤。・:*:・(✿◕3◕)❤(❁´◡`❁)(❁´◡`❁)(❁´◡`❁)(❁´◡`❁)(❁´◡`❁)✺◟( ͡° ͜ʖ ͡°)◞✺✺◟( ͡° ͜ʖ ͡°)◞✺✺◟( ͡° ͜ʖ ͡°)◞✺✺◟( ͡° ͜ʖ ͡°)◞✺∪・ω・∪ʕ •ᴥ•ʔʕ ゚ ● ゚ʔʕ ゚ ● ゚ʔʕ ゚ ● ゚ʔʕ ゚ ● ゚ʔʕ ゚ ● ゚ʔʕ ゚ ● ゚ʔʕ ゚ ● ゚ʔʕ·ᴥ· ʔʕ·ᴥ· ʔʕ·ᴥ· ʔʕ·ᴥ· ʔʕ·ᴥ· ʔ(〇o〇;)( ͡°❥ ͡°)( ͡°❥ ͡°)( ͡°❥ ͡°)( ͡°❥ ͡°)( ͡°❥ ͡°)° ͜ʖ ͡ -° ͜ʖ ͡ -° ͜ʖ ͡ -° ͜ʖ ͡ -★~(◠ω◕✿)★~(◠ω◕✿)★~(◠ω◕✿)(。>﹏<。)(。>﹏<。)(。>﹏<。)╲ʕ·ᴥ· ╲ʔ╲ʕ·ᴥ· ╲ʔ╲ʕ·ᴥ· ╲ʔ╲ʕ·ᴥ· ╲ʔ╲ʕ·ᴥ· ╲ʔ╲ʕ·ᴥ· ╲ʔ╲ʕ·ᴥ· ╲ʔ╲ʕ·ᴥ· ╲ʔ╲ʕ·ᴥ· ╲ʔ(✪㉨✪)(✪㉨✪)(✪㉨✪)(✪㉨✪)(✪㉨✪).・゜゜・♛┈⛧┈┈•༶。.。:∞♡*♥‧͙⁺˚*・༓☾ ☽༓・*˚⁺‧͙( ⚈̥̥̥̥̥́⌢⚈̥̥̥̥̥̀)( ⚈̥̥̥̥̥́⌢⚈̥̥̥̥̥̀)( ⚈̥̥̥̥̥́⌢⚈̥̥̥̥̥̀)( ⚈̥̥̥̥̥́⌢⚈̥̥̥̥̥̀)

Anca yapıştır kopyala yaparım sjsj
(7,741 puan) tarafından
Hahahahahh :D yaaa anca öyle yap jsjsj
0 oy
(2,653 puan) tarafından
Sen hani gidiyorsun? 
tarafından
Senin için geldim
(2,653 puan) tarafından
Yiaaa sapsikk
0 oy
(20,453 puan) tarafından
Bizim 6 yas var 
tarafından
Güzel canım ideal
(20,453 puan) tarafından
Saol nazlicim :)))
0 oy
(998 puan) tarafından
Eşim 32 Bende 20 yasindayim
tarafından
12 yaş var demkkki
0 oy
(1,121 puan) tarafından

Kız sen sürekli kaos yaratan arkadaş değil misin :woot: esin senden baya büyükmüş. Bizim aramızda 4 yaş var o 28 ben 24

tarafından
Evet canım 21 YAŞINDAYIM
0 oy
(12,536 puan) tarafından
Kiz sen 21 yasinsamisin anaaa
tarafından
Evet canım
0 oy
tarafından
Ay farkıyla ben büyügum ikimizde 26 ben Şubat o ekim
(5,499 puan) tarafından
Kızım ikizler:)) büyük olan küçükte oğlak atın beni denizlere :))
tarafından
Deniz az gelir sana okyanusa atalim sksj
tarafından
Benim kız da ikizler paşa balık olacak
(5,499 puan) tarafından
Kız balıkta sakin ama içten içe yapar herşeyi kardeşinden biliyorum erkeği nasıl acep
(5,499 puan) tarafından
Aynen:))
0 oy
(326 puan) tarafından
Bizim de 13 yaş var ben 23 eşim de 36 yaşında 
tarafından
Bence arada yaş olması daha iyi demi
(326 puan) tarafından
Yok ya kendi adıma söylim en fazla 3 4 yaş olmalı bence çünkü benim istediğim bazı şeyler konusunda yaygara çıkarıyor yaşıma uygun şeyler alıp edince kendisi daha olgun olduğu için bana da olgunlaşmamı söylüyor biraz sıkıntılı oluyor bazı konular
tarafından
Evet canım o sıkıntı bizde de var
0 oy
(5,163 puan) tarafından

Ben 22 eşim 35 :)

tarafından
Bizim Bir sene sonra ki yaşımız:))
0 oy
(1,983 puan) tarafından
3 yaş var. 33 ve 30
tarafından
Ne güzel canım
0 oy
(1,447 puan) tarafından
Bizim kimlikte 10 gerçek te 8 yaş oluyor 
tarafından
İdeal canım güzel bence
0 oy
(2,264 puan) tarafından
1 yaş var ben 28  29 
tarafından
Güzel canım
0 oy
(2,386 puan) tarafından
2 yaş var. 24-26 

Bak böyle postlar açsan ne güzel. Neden insanlsrla dalga geçiyorsun 
(1,121 puan) tarafından
Bide işine gelene cevap vermiş ☺️
tarafından
Neden işime gelene cevap vereyim yaa herkese cevap verdim yaa
tarafından
Poseidon sağol canım yorumun için
0 oy
(87 puan) tarafından
6 yaş fark var. Eşim 38 ben 32 .
tarafından
Güzel canım ideal
0 oy
(4,381 puan) tarafından
Ben 27 eşim 33 6 yaş var 
tarafından
Ne güzel canım
0 oy
(1,844 puan) tarafından
11 yaş var eşim 32 oldu yeni bende mayısta 21 oluyorum 
tarafından
İdeal canım güzel
0 oy
(2,473 puan) tarafından
Kız sen gitmedin mi daha 2 yaş var bn 25 eşim 27
tarafından
Genç mıssiniz
(2,473 puan) tarafından
Evet genciz tazecik :⁠-⁠D
0 oy
(1,266 puan) tarafından
6 yaş fark var ben 33 eşim 39
tarafından
Güzel canım yaş aralığı
0 oy
(743 puan) tarafından
Ayni yastayız esim ay farkiyla buyuk 8 ay var aramızda 
tarafından
Eşlerin bi tık büyük olması her zaman daha iyidir
(743 puan) tarafından
Yani yaşıt sayilir biz kiz nazli post sahibi sen olunca benim bunada inanasim gelmiyot sanki esinle bu kadar yas farki yok gibi:):)

İlgili sorular

0 oy
74 cevap 1,057 göst.
0 oy
56 cevap 911 göst.
19 Şubat 2024 Diğer kategorisinde 1111 (336 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 680 göst.
0 oy
52 cevap 960 göst.

408,400 soru

12,269,944 cevap