0 oy
597 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,289 puan) tarafından

image

image

Kadın ameliyat oluyor sonra ateş kemik ağrısı enfeksiyon kapıyor.Hastane hiçbirşey yapmıyor sonrasınsa bacaklarının kesiliyor.10 yıl sonra dava sonuçlanıyor kadın uzuvlarını kaybettiği yetmezmiş gibi borçlu da çıkarılıyor.Özel bir hastane burasıAdalet güçlülere işliyor

13 Cevaplar

+1 oy
(4,441 puan) tarafından
Özel de olsa, devlet de olsa ne yazık ki adalet yerini bulmuyor. Hoş hiçbir konuda bulmuyor ama sağlık sistemi her geçen gün daha da kötü hale geliyor ne yazık ki..
-Reklam-
+1 oy
(11,096 puan) tarafından

Allah bildiği gibi yapsın o pranın kat ve kat fazlasını zaten kazanıyorlardır  bide kadın borçlu durumuna düşürmüşler ne kadar üzücü :(

(492 puan) tarafından
e tabi koskoca saglik bakani  kadina uste para verip bacagina platin takacagina yapilana bak
0 oy
(1,730 puan) tarafından
Aaa surekli gittigim hastane hatta dogumu orda yaptim oglumun kontrolü icin oraya gidiyoruz biz hasta olunca oraya gidiyoruz şaşırdım 
0 oy
(749 puan) tarafından
Çok kötü durum ülkemizde adalet dıye birşey yok malesef Rabbim yardımcısı olsun her halimize şükür olsun
0 oy
(122,481 puan) tarafından

kadinin hayati bitmis:(

0 oy
(9,109 puan) tarafından
Utanmadan para almışlardir bir de. Kız kardeşim de erken doğum yaptı. Özel bir hastaneye sevk edildi bebek araştırma hastanesinde yer yok diye. Günlük küvez ücreti 8500 liraymis devletten ödenen. Bebekler çıkmasın diye hayatta tutacak kadar destek veriyolar. Çocuk 1700 Gr doğdu. İki hafta geçti hala kilo alamiyo. Kardeşim mahvoldu iki haftada. Sonra ordan bir hemşire çocuğu burdan alin demiş. Kardeşim imza atıp çocuğu çıkardı. Ümraniye devlet hastanesine götürdü. Çocuk o günden sonra toparladı kilo aldı. Şimdi kardeşim şikayet etti hastaneyi gelin konuşalım diyolarmis. Arayıp duruyolar diyo. 
(7,613 puan) tarafından
Hangi hastane kız söyleyinde bile bile gitmeyelim
(9,109 puan) tarafından
Medivia diye bir hastaneydi
(7,613 puan) tarafından
Aaa benim ablam üç çocugunu da orda doğurdu hiç sorun yaşamadı doktoru da baş hekimdi . Ama doğrudur insanların para için yapamacağı şey yok. Allah düşürmesin ellerine
(9,109 puan) tarafından
Valla çocuk doktoru Tahsin diye bir doktordu hatta. Sözde çok iyi diyodu herkes. Zeynep Kamilden oda.arkadasinin çocuğu da oraya sevk ettiler. O kızın bebeği çok kötüydü hatta. Belki orda kalsa ölürdü bile yani. O da imza attı çıkardı. Çocuk iki haftada topladı kendini taburcu oldu hemen.
0 oy
tarafından
Türkiye'de adalet havada bulut misali
0 oy
(1,550 puan) tarafından

Paran varsa adaleti bile satın alıyorsun, Paran varsa sucluyken bile sucsuza dönüşüyorsun.  Diyecek hicbirsey yok 

0 oy
(3,840 puan) tarafından
İlk defa medipolle alakalı böyle bir haber görüyorum çok lüks pahalı bi hastane 
0 oy
(735 puan) tarafından
Ah gülüm olan fakire masuma gücü olmayana oluyo bizim canimiz yaniyo .onlar gününü gün ediyolar biz canimiz gitmis onlarane ki .adalet malesef birtek anayasa kitaplarinda yazilan iki satir kadar kaldi .hic biryerde adaletin a si bile yok.
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Sağlık bakanının hastanesi sonucta adaletli karar verilseydi sasardim. Adalet sadece bir kadın ismi olmuş bu devirde
0 oy
(494 puan) tarafından
Özel hastaneler cok fena 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 84 göst.
19 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 113 göst.
0 oy
0 cevap 72 göst.
3 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Neslis (788 puan) tarafından soruldu