0 oy
193 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (212 puan) tarafından
Doktor oğlum a tedavi baslicak. Yan etkisi varmi

4 Cevaplar

0 oy
(730 puan) tarafından
Kac yasinda kac kilo boyu kac yazarmisin canim benim oglumdada buyume geriligi var ama testte cikmadi eksiklik 
(212 puan) tarafından
2 ay sonra 7 olcak.  19 kg. 112 cm
(730 puan) tarafından
Ciktimi kan testinde buyume hormonu eksikligi
-Reklam-
0 oy
(1,212 puan) tarafından
Neden canım cokmu ufak
0 oy
(6,061 puan) tarafından
Nasıl oluyor bu Bilgi verir misin canım kilo alamayan için falan mı öyleyse bnm oğlumda çok zayıf ama çok üstüne dusmuyorum süt içiyor diye
(1,667 puan) tarafından
Süt iştahsızlık yapar canım kansızlık yapar vitaminleri düşürür bu yüzden kilo almaz sütü kesmen lazım benim oğlum da çok zayıf ama süt veremiyorum yıllarca bize süt içen insan sağlıklıdır diye alistirdilar ama öyle değilmiş şuan çoğu Dr sütü vermeyin derken halen süt ver diyenlerde var malesef dünya sağlık örgütü uzun zamandır sütün zararlı olduğunu söylüyor ama bilmeyen çok malesef
tarafından
Sut niye zararlı olsun ya evet büyüklerin sütü sindirmesi zor ama cocuklar sindirrbiliyor sadece süt içirirken dogru besinlerle  vermek gerek  sütteki kalsiyum demiri öldürüyor buda kansizliga yol aciyor ornek pekmezle süt ,mercimekle süt bunun gibi ayni anda verilmemesi gerek
(6,061 puan) tarafından
Süt derken anne sütünden bahsetmiştim bn
(1,667 puan) tarafından
Metvecim canım bağırsak mikrobiyatasini bozuyor bağırsak geçirgen oluyo bu yüzden süt hali sağlıklı değil bunu söyleyen drlar beslenme uzmanları bunun yerine sütün fermente hâli yoğurt peynir kefir gibi bunlari tüketmemiz lazım
(1,667 puan) tarafından
Hediyecim pardon canım inek sütü sandım afedersin anne sütü afiyet şifa olsun bebeye ♥️♥️
(6,061 puan) tarafından
Sorun değil tatlım ;) teşekkür ederim
(1,667 puan) tarafından
♥️♥️♥️
0 oy
(342 puan) tarafından
Valla bende 3 4 aya kadar gidecem gelişme olmuyor oğlumda eğer olursa bize de başlayacak doktor büyüme hormonu iğnesi falan verecek dedi 12 veya 13 yaşına kadar kullanır bende dedim yan etki eder mi sıkıntı olur mu dedi olmaz aksine boyu uzar ve kilo alımı dengelenir bebeğinizin boy kilosu kaç acaba bide kaç yaşında veya aylık 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 98 göst.
11 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisa386 (212 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 313 göst.
17 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 4cocukluanne (168 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 135 göst.
21 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 139 göst.
28 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Bsra77 (179 puan) tarafından soruldu

414,190 soru

12,465,240 cevap

46,876 kullanıcı

Kategoriler

...