Benim anneyle babam 2.5 yaşında boşandı ama eve değilde annesi ve kardeşlerine önem veren annemi hamileykrn döven eve bakmayan bir adamdı altınlarımızı alıp ksrdeşine ev yapmıştı boşandıktan sonra annemi rahat bırakmadı annemde onu korkutmak için nafakayı öne sürdü ve babam memlekete gitti ama ne 5 kuruş bana ne anneme para vermedi benim sağlık sigortamı bile yaptırtmadı lise 2 de 16 yaşımdayken karşıma çıktı ve etrafımdaki hocaları kandırıp anneme ve bana karşı cephe aldırıp benle barışmak istedi annemi hocalar ağlattı banada annen seni dolduruşa getirtmiş sen o yaşları hatırlamazsın dediler öğretmenlerin yanında mal varlıklarından ve bana sağlayacağı imkanlardan bahsetti özel hocalar dershaneler memlekette bir daire 18 yaşımda ehliyet sorunsuz istediğim üniversitede okuma imkanı vs. Hocaların gözünğ boyadı gerçekfen çok güzel kazanan bir adam ama bana geri dönüşü ne özel dershane ne özel hoca ne ev ne ehliyet oldu üni zamanı sadece yol paramı karşılaması için aradım borcum var ödeyemem dedi brnde daha fazla tamah etmedim bana sadece 2 ayda 500 tl para yatırdı bazen 4 ayda bir ödedi bana 22 sene dedemler baktı 22 yaşımda ailemin onayını alarak görücü usulü evlendim ama babama sormadım hiç evleneceğimi söyledim bir eksiğin varmı bak arkandayım bile demedi sonra ben en azından insanlık namına böyle söylemesi gerektiğini söyledim banamı güvendin evlenirken dedi eşimi sevmiyor kendi kafasından değil diye eşim sessiz laf taşımayı sevmeyen sır küpü depremde gittik geçmiş olsuna 2 saat oturduk o sğreçte eşimin ağzını aramış eşimde ona laf vermemiş sordum nasıl sence eşim boşan desem boşanır mısın dedi hayır dedim 4 tane üvey anneden çocuğu var hiç yoksaymadım ve kadınada kötü davranmadım saygıda kusur etmedim babamsa halen anneci şimdi mevzuya gelecek olursak eşimle ev almak istiyoruz çünkü ev sahibimiz sürekli her sene fazla fazla zam yapıyor mahremiyet bölgesindeyiz ve sürekli biz zam alamazken o zam yapması eşimede banada koyuyor eşimde babanlardan borç istesen olurmu diyor aramızın sorunlu olduğunu herşeyi biliyor ama ev konusu olunca ev sahibine değilde babana kira ödemiş oluruz en azından başımızı sokacağımız ev olur diyor bende hayır dedim ama ev sahibi çok taciz ediyor bilemiyorum napayım arayıp isteyeyim mi yoksa istemeyeyim mi babamla 5 aydır hiç konuşmadım hamile olduğumu biliyor ama bir kere bilr nasılsın demedi uzun oldu kusura bakmayın