0 oy
233 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (788 puan) tarafından
Benim anneyle babam 2.5 yaşında boşandı ama eve değilde annesi ve kardeşlerine önem veren annemi hamileykrn döven eve bakmayan bir adamdı altınlarımızı alıp ksrdeşine ev yapmıştı boşandıktan sonra annemi rahat bırakmadı annemde onu korkutmak için nafakayı öne sürdü ve babam memlekete gitti ama ne 5 kuruş bana ne anneme para vermedi benim sağlık sigortamı bile yaptırtmadı lise 2 de 16 yaşımdayken karşıma çıktı ve etrafımdaki hocaları kandırıp anneme ve bana karşı cephe aldırıp benle barışmak istedi annemi hocalar ağlattı banada annen seni dolduruşa getirtmiş sen o yaşları hatırlamazsın dediler öğretmenlerin yanında mal varlıklarından ve bana sağlayacağı imkanlardan bahsetti özel hocalar dershaneler memlekette bir daire 18 yaşımda ehliyet sorunsuz istediğim üniversitede okuma imkanı vs. Hocaların gözünğ boyadı gerçekfen çok güzel kazanan bir adam ama bana geri dönüşü ne özel dershane ne özel hoca ne ev ne ehliyet oldu üni zamanı sadece yol paramı karşılaması için aradım borcum var ödeyemem dedi brnde daha fazla tamah etmedim bana sadece 2 ayda 500 tl para yatırdı bazen 4 ayda bir ödedi bana 22 sene dedemler baktı 22 yaşımda ailemin onayını alarak görücü usulü evlendim ama babama sormadım hiç evleneceğimi söyledim bir eksiğin varmı bak arkandayım bile demedi sonra ben en azından insanlık namına böyle söylemesi gerektiğini söyledim banamı güvendin evlenirken dedi eşimi sevmiyor kendi kafasından değil diye eşim sessiz laf taşımayı sevmeyen sır küpü depremde gittik geçmiş olsuna 2 saat oturduk o sğreçte eşimin ağzını aramış eşimde ona laf vermemiş sordum nasıl sence eşim boşan desem boşanır mısın dedi hayır dedim 4 tane üvey anneden çocuğu var hiç yoksaymadım ve kadınada kötü davranmadım saygıda kusur etmedim babamsa halen anneci şimdi mevzuya gelecek olursak eşimle ev almak istiyoruz çünkü ev sahibimiz sürekli her sene fazla fazla zam yapıyor mahremiyet bölgesindeyiz ve sürekli biz zam alamazken o zam yapması eşimede banada koyuyor eşimde babanlardan borç istesen olurmu diyor aramızın sorunlu olduğunu herşeyi biliyor ama ev konusu olunca ev sahibine değilde babana kira ödemiş oluruz en azından başımızı sokacağımız ev olur diyor bende hayır dedim ama ev sahibi çok taciz ediyor bilemiyorum napayım arayıp isteyeyim mi yoksa istemeyeyim mi babamla 5 aydır hiç konuşmadım hamile olduğumu biliyor ama bir kere bilr nasılsın demedi  uzun oldu kusura bakmayın 

6 Cevaplar

0 oy
(10,462 puan) tarafından
Denize düşen yılana sarılır ara konuş amaa çok ümitlenme vermezde hani olurda verirse diye bir kez söyle. Alimle zalimi kırk yılda bir yoklamak lazım der bizimkiler 
-Reklam-
0 oy
(4,080 puan) tarafından
Baban önceden de vermemiş yine vermez
0 oy
tarafından
Vermeyeceği kesin yani ne ağzımı yorarim ne minnet ederim..

Birde takildigim yer öğretmenlere ne sizin aile mevzulariniz onu anlayamadim..
(788 puan) tarafından
Okuldaki rehberlik servisindeki hocayla görüşmüş bizi barıştır felan biraxda annemi kötülemiş  benim onla işim yok kızımı bana göstermiyor vs. Halbuki yalan annem her geldiğinde gmsteriyordu kendisine bulaşmasını istemiyordu rehberlik servisindeki hocam tüm hocalarımı karşısına alıp bu kız babasını affedene kadar sıkıştıracaksınız demiş bir tane hocam arkamdaydı oda aynı mevzudan muzdaripmiş geçmişte 13 yıldır bu çocuk ağaç kavuğunda büyümedi harelde nerdeydi bu adam şimdi ne değişti dedi baktı hocalarla beni sıkıştıramadı bu sefer okula çağırdı annemi rehberlik öğretmeni sanki annem pişman olmuşta barışmak istiyormuşta o yüzden beni kullanıyormuş ağzıyla anneme saymış geçirmiş annem odadan çıktı kadın iki göz iki çeşme ben bu lafları işitmeyi haketmedim diye ağlıyor  baktım baskılar devam edecek birde beni kaçırma gibi ihtimalleri var grçmişte küçükken annemi rahatsız etmek için kapının önünde oynarken kaçırmışlığı var bende biraz konuştum  annem hiç dayaklarından bahsetmez senin baban yinede kötülemiş olurum der kendin yaşa kendin gör dedi bana kendisi anlattı annemi nasıl neden dövdüğünü belki annen anlstmıştır diyor dedim anlatmadı sen ne şerefsizsin hamile kadına el kalkarmı dedim meğer ben o dövdüğü için 7 aylık doğmuşum hoca baskılarından görüşmeyi kabul ettim 2 3 ayda bir konuşuyorduk ama git gide gerçek yüzünü gösterdi bende bıraktım konuşmayı eşinede söyledim görüşmicemi ve görüşmek istemediğimi 5 ay önce omu arayıp hamile olduğumu dede olcanı söyledim oda kızını okuldan aldığını ve evlendireceğini okursa benim gibi ayakları üzerinde duracağını ve kocasının en küçük fiskesinde kocasını boşamaya kalkabilceni bunyüzden kız çocuğunun okumamamsı gerektiğini dedemlerin yanlış yaptığını söyledi kızı 16 yaşında bende ******** kendi kızını nasıl bu şekilde ojuldan alabilirsin diyip telefonu kapattım 5 aydır konuşmuyorum karısıyla muhabbetim var ve kızdım geçen nasıl izin verdin ben karışamam sesimi çıkaramam babana dedi ne diyim dedim
0 oy
(11,027 puan) tarafından
Yerinde olsam asla aramam. 
0 oy
(18,442 puan) tarafından
Ben mantıklı bulmadım canım vermeyeceği o kadar bariz belli ki bir de abuk sabuk konuşup canını sıkmasın
0 oy
(10,130 puan) tarafından
İstersen bir ara ama büyük ihtimalle boşuna aramış olursun onun sana bir faydası olmaz 

İlgili sorular

+3 oy
38 cevap 1,313 göst.
0 oy
8 cevap 626 göst.
27 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Lunaa (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 443 göst.
9 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi25 (1,015 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 331 göst.

411,068 soru