Kızlar merhaba hayırlı cumalar Oğlum şuanda 28.5 aylık 1.5 yaşına kadar ayrı bir odası vardı (şimdiye kadar hep aynı odada farklı yataklarda yattık) fakat geçen sene kendi evimize taşındık burası da 2+1 çocuk odası olacak yere l koltugumuzu koymak zorunda kaldım erkek cocugu olduğu için biraz dağıtmayı vs sevdiği için misafir odası yapmıştık ayrı olarak ama şuanda acaba artık bı oda yapsam mı bilemiyorum eşyalarını vs koyduğumuz bı oda yaklaşık olarak 3 yaşına kadar ayrı odada yatırmayı düşünmüyorum zaten 29 aylık kademeli olarak ayrı odada yatmaya alıştırmayi düşünüyorum önce gündüzleri sonra akşamları şeklinde Kısacası oğluma oda yapmalımıyım
28.5 aylik oglumda ve 1 yaşından beri kendi odası var besik odamızda yazin yatagini alcam odasinda uyucak be çadırı aktivite masası kitaplığı oyuncaklari herseyi odasında oglumda hiç benden ayrılmaz ama ben onunla oturup oynuyorum oyun saatlerimiz var misafir odasi benim tarzım değil salonda kendim oturuyorum benim oturmadigim yerde misafir oturamaz yatak odam oglumun odası ve salonumuz var iyiki erken oda yapmışım ogluma ona ait oda olduğunu biliyor ve mutlu oluyor
409,856 soru
12,322,395 cevap
38,999 kullanıcı