Beni de bir gün bir numara aradı kusura bakmayın numaranız bende kayıtlı kalmış o yüzden aradım dedi bende sen kimsinki benim numaram sizde kayıtlı olsun dedim. Oda kargoculuk yaptım bir şey aldıysanız o zamandan kalmıştır dedi bende siz kayıtlı kalan her noyu arıyorsunuz dedim sonra bir anda görüşelim mi dedi güzelce sovdukten sonra ben evliyim eşime soylicem sizi dedim evlimisin dedi tabiki evliyim eşimle tanışırsiniz merak etme dedim oda benim için evli bekar farketmez istersen görüşürüz falan dedi, ses kaydimi falan attım eşime, sonrada numara kime aitten ismini cismini buldum tamda eşimin kuzeninin arkadaşının babası çıktı tesadüfe bak ortak arkadaşlarimizda eşimin kuzeni vardı hemen ona yazdım bu kim benle böyle böyle konuştu dedim eşimin kuzeni de onun oğlunu aradı baban yengeme nasıl böyle şeyler söyler yazar falan dedi meğer adam öyleymiş oğlu da bıktım bu adamın şöyle sapikliklarindan falan diye söylendi ben icabına bakacam dedi kapattı.. profilindede beni aradığı nosuni paylaşmış abuk subuk şeyler yazıp benimle şunu yapmak isteyen arayabilir falan diye paylaşımları var bir de tövbeeeeeee