0 oy
380 göst.
Diğer kategorisinde (12 puan) tarafından
Kızlar 5+5 hamileyim dün doktora gittim kese var kalp atışı yok normal mi lütfen yardım edin bir hafta sonra yine gideceğim yarimde duramıyorum

6 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Normal canım 8-9.haftaya kadar sürebilir hatta kalp atışının olması 
(12 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
(0 puan) tarafından

Mrb bende 7+1 günlük hamileyim Ocağın 20nde doktora gittim doktorum detaylı ultrasona gönderdi Çarşamba günü detaylı ultrasona girdim ama orda bebeğimin kalp atışlarının durduğunu söyledi doktor doktor bebeğin 7+1 günlük dedi detaylı ultrasonda ise 7+5 günlük çıktı doktor kürtaj yapalım dedi cuma günü için ama bn gitmedim bugün başka doktora randevu alıp gittim aynısını bu doktorda söyledi son adet tarihim 26 Kasım kağıtta 7+5 günlük çıkıyo bu doktor 7+3 günlük diyo bebeğin kalbi durmuş dedi kürtaj olman lazım dedi ama bnde kürtaj olmak istemiyorum acaba özel hastaneyemi gitsem son kez daha gelişimi oluşmamış dedi kafam allak bullak oldu resmen lütfen bana yardımcı olur musunuz ne yapıcamı bilmiyorum 😢🥹😭

-Reklam-
0 oy
(821 puan) tarafından
Stres yapma cnm inşallah normaldir 
(12 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(870 puan) tarafından
Canim bende 5+4 de gitmiştim sadece kese vardı 6+4 gittiğimde duydum şükür sende duyarsın inşallah kaygılanma çok küçük daha normal yani 
(12 puan) tarafından
Ayy çok teşekkür ederim canım
0 oy
(782 puan) tarafından
Ben 8. Haftada duydum bebeğin kalbi atıyor aslında ama elde olan cihazlar o kadar sesi yakalayamıyor 8 haftanın üstünde olursa o zaman problem olabilir doktorum bana açıkladı bebeğin kalbini duyamayabiliriz 8. Haftadan önce nadiren duyarız seninki 5 haftalık ve ultrason hazları o kadar iyi duymayabilir endişelenme sakın bebeğin gayet sağlıllı görünüyor demişti  
(12 puan) tarafından
Sağol canım ilgilendiğin için
0 oy
(5,383 puan) tarafından
5. haftada zaten sadece keseyi görebilirler normal ultrasonla. 8-9 hafta civarı kalp atışı duyulur
(12 puan) tarafından
Tamam canım sağol
0 oy
tarafından

Daha çok erken kalp atışı için cnm sitres yapma 9 haftada ya kadar duyuluyor 

(12 puan) tarafından
İnşeAllah canım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 1,576 göst.
30 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sultaney (166 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 235 göst.
0 oy
6 cevap 375 göst.
29 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 443 göst.
8 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Rukieye (2,123 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,547 soru

24,492,751 cevap

357,753 kullanıcı

...