0 oy
112 göst.
Diğer kategorisinde (489 puan) tarafından

bosch serie 4 4 programli aldik 20 gün oluyo daha dogrusu araştırıp sessiz diye almistik servis gelip kurdu gitti ilk calistirdigim da sesli calisiyordu niye boyle oldu bilmiyorum ses duzeyi 48 desibelmiş sözde bosch bulasik makinesi kullananlar sizdede öylemi benim kullandigimi aşaya resim koydum

image

1 cevap

0 oy
(1,131 puan) tarafından

En İyi Cevap
Benimde aynı makine var sessiz çalışmayı kendin seçmen gerek
(1,131 puan) tarafından
Home Connect uygulaması üzerinden etkinleştir
(489 puan) tarafından
aaa öylemi bi kere indirmiştim ama anlamadigim icin geri kaldirdim sen yaptin mi seninki sessiz calisiyor mu sana zahmet bana anlatabilirmisin
(489 puan) tarafından
ozelden yazabilirmisin ben yazamadim sana
(489 puan) tarafından
cnm ben uygulamayi indirdim bulasik makineyi internete bi sekilde baglamayi becerdim galiba senin dediğin bende yok sanırım yada beceremedim ben "şimdi sessiz açık " diye bişey yaziyor onu isaretledim ama omu bilmiyorum insallah mesajimi gorürsun
(1,131 puan) tarafından
Evet o canım yarım saatte bir açarsın kullndiktan sonra
(489 puan) tarafından
nasıl yani yarım saatte bi derken
(489 puan) tarafından
ben şimdi onu işaretledim açık olarak gözüküyo bulaşık makinesini baslattigim zaman internetide mi acicam yani sessiz calisir mi bilemedim
(489 puan) tarafından
asıl makine calisirken sessiz olmasi lazim kullandiktan sonra niye aciyoruz orayida anlamadim
(1,131 puan) tarafından
Şu an açsam bile başlatınca yarım saat o öyle gidecek
(1,131 puan) tarafından
Arada ses açılabilir yine kapatırsın
(489 puan) tarafından
canım ben baya uykusuzum 16 aylik bebegim var ben mi anlamiyorum acaba dedigini . şuan bile uykuluyum. şimdi anlamadığım kısım ben o sessiz açıki etkinleştirdim uygulamadan yarın bulasik makinesini başlattigim da herhangi birsey yapmama gerek var mi o sessiz calisir mi
(489 puan) tarafından
bi kere etkinlestirdim kendiliginden kapanıyor mu sana zahmet iyice açık uzun anlatirsan daha iyi olur simdiden tesekkur ederik
(1,131 puan) tarafından
Ya benim kapanmıyor da kapanan varmış arada kapanırsa açarsın çalışırken de açabiliyorsun zaten
(489 puan) tarafından
normalde aşirı sesli calismiyor ben 70 derecede 2 saat 30 dk olani kullaniyom ses duzeyi normal ama yine sessli calistigini dusunuyorum o özellikin bi etkisi olucak mi görücez
(489 puan) tarafından
bulasik makinesi calisirken internet acik olucak mi
(1,131 puan) tarafından
Bayağı uzun kullanıyormuşun ben 2 program kullanıyorum sadece bir saat 10 dakika ile diğeri
(1,131 puan) tarafından
Açık olmasına gerek yok
(489 puan) tarafından
65 derece 1 saat 15 dk gösteriyor onu kullandigim zaman baya sesli calisiyor bende diger programi denedim 70 derecede 2 saat 30 dk biraz daha sessiz calismaya basladi makine o yuzden sessiz seviyorum ben :)
(489 puan) tarafından
çok bi faydasi oluyor mu sessiz açık etkinleştirdigimiz de
(1,131 puan) tarafından
Ses duymazsin ben kullanmıyorum bile
(489 puan) tarafından
anladim kullanmiyorum derken hangisini??
(489 puan) tarafından
ben kullanmiyorum derken hangisinden bahsediyosun cnm
(1,131 puan) tarafından
Sessiz özelliği
(489 puan) tarafından
yarın bulasıklari baslaticam sessiz özelliği bakalim ne kadar faydasi olucak
(489 puan) tarafından
ay cnm sagol bulasiklari baslattim 70 dereceye 2 saat 30 dk gösteriyodu ekranda dedigin gibi home connete baglamistim sessiz acik özleligini isaretledim ama süreyi uzatti 2 saat 50 dk etti baya sessiz calismaya basladi
(1,131 puan) tarafından
Diğer programlarda çalıştır
(489 puan) tarafından
yani ben begendim baya sessiz yıkıyordu senin dedigin gibi yaptım ama süreyi uzatıyordu o tarafinı begenmedim 30 dakkada bi sessiz özleligini aciyordum
(489 puan) tarafından
diger programlar da dediğin 4 program var serie 4 bosch bendeki.. 65 derecede asla başlatmam 1 saat 15 dk gösteriyo sesli yıkıyo baya hemde kurutma yapmiyor enerji fazla harciyor. 45 dakika var o bi işe yaramiyor zaten. 70 derece dede sana dedigim gibi yapıyor geriye bi eco 50 program kaldi o da çok uzun sürüyor 5 saat A+ yani enerji ve suyu az harcıyomus
(489 puan) tarafından
eco da calistirsam hem uzun calisiyo 5 saat o kadar bekleyemem ki gece de calistirmam ben ://
(489 puan) tarafından
mesajim gördün mü cnm
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 83 göst.
7 Ocak 2024 Diğer kategorisinde duygumiray (489 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 87 göst.
14 Ağustos 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde teleTubiii (1,913 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 170 göst.
8 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde EsleminAnnesi (3,102 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 617 göst.
19 Haziran 2019 Diğer kategorisinde Eylül cantürk (48 puan) tarafından soruldu

411,715 soru

12,394,363 cevap

44,044 kullanıcı

Kategoriler

...