0 oy
98 göst.
Diğer kategorisinde (15 puan) tarafından
Kızlar ya içime dert olan bişey var. 8 aylık oğlum var aynı zamanda kpssye de çalışıyorum uyudukca. Temelim olduğu için bebekle yürütmeye çalışıyorum. Ama başka şeyler ters gitmeye başladı..bebek ve kpss stresini eşimden çıkarmaya başladım. Ona çatmaya başladım. Bu sürekli olmuyo tabi. Eşim yardım ediyor elinden geldiğince ama ben hep biseylere yetişemiyorum gibi yalnızım gibi hissediyorum.. eminim vardır bu durumda olan. Bırakmak istemiyorum bu sene oğlum için yapacağım diye gönlümden geçiriyorum ama biseyleri de bozuyor gibiyim.. . İçinden cikamadigim bı dongudeyim sanki. 

6 Cevaplar

+1 oy
(83 puan) tarafından
Asla bırakma. Ben 2 çocukla çalışmaya çalışıyorum. Başaracağız inşallah.. Elimizden geleni yapmak zorundayız
-Reklam-
0 oy
(3,574 puan) tarafından
Hayır. 

Asla. 

Her şey güzel olacak. 

İstediğiniz puanı alıp atandığınızı hayal edin. 

Sakın bırakmayın. 
0 oy
(4,533 puan) tarafından
Kesinlikle bırakma. Sadece durumun farkındasın madem tepkilerini biraz kontrol altına almaya çalış, eşine yüklenme bu kadar.
0 oy
tarafından
Bu sürece kendin girmek istemissin eşimde yardım ediyormuş bence eşinide biktirma adam zaten destek oluyormuş aile içi mutluluğunz huzurunuz bozulcaksa sen bilirsin 
0 oy
(3,327 puan) tarafından
Bu geçici bı süreç sonuçta bebeğin için yapıyosun bunu, kendine ferahlatıcı şeyler bul motive ol devam et inan ekonomik özgürlük o kadar mükemmel bişey ki ayrıca özgüven de artıyo bol şans  :) 
0 oy
(19,909 puan) tarafından
Tabi ki bırakma, güzelce calis. Davranışlarına daha çok dikkat edersin olur biter. Atanman ömrünü etkileyecek bişey. Ama tek umudun o olmasın. B c planın olsun 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 93 göst.
29 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Fatma1112 (418 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 114 göst.
18 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Seymenn (1,052 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 215 göst.
31 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birdilektut (1,304 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 352 göst.
17 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde melekcengi51011gmai (146 puan) tarafından soruldu

410,019 soru

12,327,645 cevap

39,142 kullanıcı

Kategoriler

...