0 oy
57 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (322 puan) tarafından
15 aylık oğluma aldım bugün faydası çokmuş sanırım zeka gelişimine felan ama ben oğluma inek sütü vermiyorum nasıl verebilirim başka türlü? Çiğ şekilde de veriliyormuş. Bazı internet sitelerinde 3 yaşına kadar verilmez diyor. Bazılarında 6. Aydan itibaren verilir diyor bazıları 2 yaşı beklemenizde fayda var yazıyor

2 Cevaplar

0 oy
(788 puan) tarafından
Dedem karaciğerden sirozdan vefat etti küçükken annesi bıldjrcın yumurtasını çiğ içirirmş küçük olduğundan ölmesinden korkarmış bıldırcın yumurtası akciğere iyi gelirmiş ama karaciğere fazla proteinden zadar verebilirmiş dikkatli kullanması gerek doktoru uyarmıştı ananemi bak bunu bil çevrenide uyar çiğ bir şekilde bebeklere bıldırcın yumurtasu içirmesinler diye
(322 puan) tarafından
Aa haberim yoktu oğlumun zaten karaciğer enzimleri sıkıntılı nasıl verebilirim başka türlü siz verdiniz mi
(322 puan) tarafından
Bilgilendirme için sağol valla bilmeden çocuğa zarar verecektim yoksa
(788 puan) tarafından
Yengem normal haşlanmış veriyordu eltimde o şekilde verdi yumurtayı benim daha bebem yok hamileyim ama sadece bilgilendirmek istedim bizim ailede siroz genetik gibi 2 3 nesil sirozdan vefat dedemin ksrdeşide siroz hastası ama o ilaçlsrını dğzenli kullandı ve siroxu şuan durakladı allah herkese acil şifalar versin
(322 puan) tarafından
Amin teşekkür ederim  sende sağlıkla kucagına alırsın inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hiç almadım duymadım iyi geldiğine bol bol yoğurt yedir en faydalısi o ve yoğurt suyunu icir 
(322 puan) tarafından
Yoğurt hastası zaten hiç bişey olmasın yoğurt olsun yeter onun için teşekkür ederim
tarafından
İyi işte kiz ne guzel
(322 puan) tarafından
Ammaa market yoğurduu problem o ev yapımını beğenmedi yada ben beceremedim :'))
tarafından
Benim bebede markettekini yiyor
(322 puan) tarafından
Kimse önermiyor ama dişarda bile gören olsun direk "Aaa evet yapımı niye yapmıyorsun" Diye dinlenen çok -_-
tarafından
Aman he hee de geç çocuk sevmiyor sen ne edecen ki
(322 puan) tarafından
Sallamıyorum ama sürekli duymakta canımı sıkıyor ne edem bacım
tarafından
Duymayacaksin ben dışarıya kulağımı kapattım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 42 göst.
19 Kasım 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Alyakus (2,514 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 172 göst.
3 Eylül 2024 Diğer kategorisinde El-Fa-Mi (1,043 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 74 göst.
13 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Ozgen (975 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 82 göst.
6 Kasım 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Melek06 (869 puan) tarafından soruldu

406,232 soru

12,179,937 cevap

36,675 kullanıcı