0 oy
176 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (263 puan) tarafından

Kzilar bir iş buldum.  Çok mutlu oldum 12 de başlayıp 5 de gelicem etüt yeri 3 sınıf var temizliğini yapicammm .........ama 2 yaşındaki oglumu halisina bırakıcam benim evde bakicak kaynanamın evi uzak gözüm arkada kalirmi kalır çünkü ilk defa ayrı kalicam.   Bir yandan da eşim çok nankör asla bana bu zamana kadar doğru düzgün para vermemiştir   kendi paramı kazanip biriktirip muhtaç olmamak istiyorum ona en çok buna seviniyorum saatleri de çok iyi degilmi :)         

Çalışan anneler çocuk konusunda bana fikir verirmisiniz .. aklım fikrim onda kalıcak 

6 Cevaplar

0 oy
(1,983 puan) tarafından
2 yasindaysa öğlen bir uyku yapıyordur muhtemelen. O şekilde de 1-2 saati geçer. Yabancıya da bırakmıyorsunuz, ilk başlarda illa zor geliyor tedirginlik oluyor ama alisirsiniz. Çocuk hala sizin çocuğunuz, hala annesi sizsiniz. Birkaç saat uzakta kalınca kendinize vicdan yapmayin , seviyorsa da halasını kolayca adapte olur.
-Reklam-
0 oy
(1,263 puan) tarafından
çalışmıyorm kzuum insallah herşey istediğin gibi olur eğer olmazsa kadınlar su hom bitkiselde iyi kazanıyor omud araştır derim
0 oy
(225 puan) tarafından
Çok iyi zamanları, çok fazla bir vakitte degl ya, ilk başlarda zor olur ama halasını seviyorsa güzel de vakit geçirir onada degisiklik olur 
0 oy
(3,126 puan) tarafından
Zamanında 3 buçuk aylık bebeğimi bırakıp işe giden ben 
(263 puan) tarafından
Benim kimsen yok bende birkamak istedik kaynnam bakmadı sagolsunnn halasina birakicam tabi parayla kaynanacigimmmmm.     Aglamasindan korkuyormuşşşşş yoksa bennnn isterim kendi parami kazanmakkkkkjj
0 oy
(4,376 puan) tarafından
İlk başlarda ayrılmak zor oluyor ama yapacak bişey yok senin yine saati az ben 9 9 çalışıyodum 5 saat. Hemencecik geçer 
(263 puan) tarafından
İnslah valah allah çalışan annelerimin yar ve yardımcısı olsun
0 oy
(3,575 puan) tarafından
Çalışma saatleri çok çok iyi. 

Çocuk da acıktığını, çişini, ağrısını vs istediğini söyleyecek yaştaymış. İşe başlamadan bir iki gün halasına gidin. O sırada yarım saat bi çarşıya çıkın. Alışmış olur halasıyla anne olmadan durmaya. 

Hayırlı olsun işiniz. 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 150 göst.
0 oy
10 cevap 401 göst.
1 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Tahirbebek (390 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 137 göst.
0 oy
6 cevap 545 göst.
2 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,714 puan) tarafından soruldu