0 oy
1,056 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Rabbime şükürler olsun bilenler vardır gebelik için onay almaya çalışıyorduk ve onayımızı aldık çok şükür ve bunun şerefine goncam biricik eşim lavaboya Gidip geliyorum dedi bide üstüne geç gelince yatıya kalsaydın diye dalga geçmiştim meğer bana saat almış 

Şimdi başlar hediye yağmuru hamile kalınca alır keseyi  görürüz alır kalp atışıni duyarız alır cinsiyet te alır son olarak da doğumda alır sonrasında daha da hediye göremem :D  çünkü benim kocam sadece gebelikte hediye alınır diye klonlanmış :D 

image

image

24 Cevaplar

+2 oy
(2,683 puan) tarafından

Biz harcanıyoruz beee ne gocişler var kızlar bakın görün güle güle kullan kız :D

tarafından
Teşekkür ederim cnm nasılsın
(2,683 puan) tarafından
Eyiyin gı açım aç :=)
tarafından
Niye yemiyon kız hastamisin
(2,683 puan) tarafından
Yiyom ahaa beyaz lahana sarması yarın 2 buçukta tomografi var bari iyice yiyim de :=)
tarafından
Fazla kaçırma yağ olarak geri gelmesin
-Reklam-
0 oy
(5,327 puan) tarafından
Gülerek kullan kaçıncı kız..d
tarafından
Normalde 4 cü gebelik olacak cnm ama ilk ikisi yaşamadı biri karnimda kalbî durdu kızım doğdu 3 günlük vefat etti oğlum 2 buçuk yaşında
(5,327 puan) tarafından
Sağlıkla al canım kucağına;)
(8,404 puan) tarafından
Melek seninde gözün aydın bu arada kürtajıni olmussun, mutlu görünüyorsun işte Allah'ta istemeyene veriyor isteyene vermiyor .  Nasip .
(5,327 puan) tarafından
Evet oldum canım sağol ;)
tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ama daha ortada gebelik yok sadece niyetine girdik

Melek sen ne kürtajı oldun kız
(8,404 puan) tarafından
Çocuğunu aldırdı işte kız, istemeyerek hamile kalmış belliki, kabullenemedi, günahını da o bebek çekti.
(5,327 puan) tarafından
Planlı olmayan istenmeyen gebelikti canım kafanda stres oluşmazsa kalırsın kız inşallah sağlıkla
(5,327 puan) tarafından
Sanene canım sen mi çekiyorsun günahı ne biliyorsun ne konuşuyorsun :)
(8,404 puan) tarafından
Ay sus ya bununda savunmasını yapma lütfen, madem çocuk istemiyorsun baglat daha iyi tekrar hamile kalırsan yinemi kürtaj olcaksin yazık gunah.
(5,327 puan) tarafından
Sananeee :) istedigim kadar hamile kalip istedigim kadar aldırırım sanane
(8,404 puan) tarafından
Ne yaparsan yap ya , Allah akıl fikir versin inşallah sana.
(5,327 puan) tarafından
Sana da canım kimsenin hayatını bilmeden konusmaman gerektiğini öğrenirsin umarım iyi akşamlar :)
(8,404 puan) tarafından
Bunun hiç bir savunması yokk canım kusura bakma bu bildiğin cinayet başka bişey değil. İyi akşamlar sanada ben içimden geçenleri dile getiriyorum. Üzüldüm sadece başka bişey demiyorum hayat senin karar senin.
(5,327 puan) tarafından
Ayyyy iyiki dedin tuhhh bende bilmiyordum :)
tarafından
Ay istedigim kadar hamile kalir istedigim kadar aldiririm da denmez ya, pes. İstedigim kadar cana kiyar bebe oldururum diyosun gulerek sunu yapma bari
(5,327 puan) tarafından
Size ne arkadaşım karşımdaki insan nasıl cevap hakediyorsa öyle cevap veriyorum canım muhattabim kimse onla konuşmayı tercih edip diğerleri sebebini sorarsa açıklama yaparım onun dışında kişiye göre muhattabi daha çok seviyorum
(8,404 puan) tarafından
Antijelibon boşver anlamaz bu, işine gelmeyincede anca sanane der :))) takma boşver.
(5,327 puan) tarafından
Yaptığım çocuğa sen mi bakacaksın :)
tarafından
Minnos ne takacagim allah askina, bes para etmez karakterleri takacak degilim. Herkes kendi mezarina girecek :)
(5,327 puan) tarafından
Umarım benim hayatımı bir gun yaşarsınız on para karakterli olursunuz:)
tarafından
Heh geldi duygu somurusu :)
Herkesin zorlugu dinamikleri hayati kendine kardesim. Demogojiye gerek yok.
(5,327 puan) tarafından
Okumak istediklerini yazıyorum :)
tarafından
Okey :) devam..
0 oy
(328 puan) tarafından
Güle güle kullanın nabiz ölçüyor mu acaba özellikleri arasında var mı 
tarafından
Evet cnm var ne kadar yürüdün ne kadar ayakta durdun ne kadar oturdun hepsini gösteriyor
0 oy
(4,071 puan) tarafından
Güzel günlerde kullanın ♥️
tarafından
Çok teşekkür ederim cnm ♥️
0 oy
(4,350 puan) tarafından
Bazilari ona bile kodlanmamış. Ne güzel  işte  kiymetini bil ve tadını  çıkar  ;)
tarafından
Çok şükür cnm teşekkür ederim
0 oy
tarafından

Bende beklıyorum bakalım dogumda ne alıcak :D ne alcaksın dıyorum ‘pekı sen bana ne alıcaksın benımde bu işte payım var’ diyo :D Allah daimi kılsın ınsaAllah bebiş haberi de gelir yakında 

(14,748 puan) tarafından
Yok yok daha da sormam :)) hayırlı olsun tekrardan ❤️
tarafından
Tesekkur ederım :)
tarafından
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm
tarafından
Amin kuzum Rabbım sanada en kısa surede nasıp etsın ınsaAllah hayırla saglıkla
tarafından
Amin inşallah canım Allah razı olsun ♥️
0 oy
(14,748 puan) tarafından

Hahaha oda iyi 2 senelik hediyeleri hamilelikler de alıyor:) Güle güle kullan :)

tarafından
Gerçekten öyle oluyor cnm çok teşekkür ederim
0 oy
(1,666 puan) tarafından
Allah ağzınızın tadını kaçırmasın muhabbetinizi arttırsın sağlıklı bir evlat ile de yuvanızı taçlandırsın canım maşallah ♥️
tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun cnm ♥️♥️
0 oy
tarafından
Güle güle kullan canım arkadaşım Rabbim gonlundekini versin sana gerisi de kudursun kizzzzz milleti iyi kudurtursun  böyle heee
tarafından
Allah seni napmaya ☺️ teşekkür ederim cnm
0 oy
(7,483 puan) tarafından

MasAllah canım. Onu bulamayanlar da var. Ben evlendim evlenir evlenmez hamile kaldım 4 hamilelik 3 doğum yaşadım hediyenin h si sadece ismimin baş harfi ;D:D

tarafından
Bacım sende çok beleşe gitmişsin ben daha hamile kalmadan doğumda bilezik istiyorum diye şart koydum
(7,483 puan) tarafından
Saol canim çok güzel teselli ettin hahahaha:D benim yapımda yok ya hayatta şunu istiyorum diyemem.:D eşimin yerine kaynanam saolsun bileziğimi eksik etmedi;D
tarafından
Oo herkese böyle kaynana nasip olmaz bak
0 oy
(135,706 puan) tarafından

lincciler nerde yüklu bacilar gelin bu büşü kasiniyo :D

korkuttun cunku ☺️☺️☺️
tarafından
Ben yaparmiyim hiç öyle şeyler ne kadar ayıp aaaaa
saygilar aplaa
tarafından
Seviliyorsun
sende ☺️❤️❤️❤️
0 oy
(4,397 puan) tarafından

Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla gelir :) güle güle kullan bizimki de doğum günleri evlilik yıldönümlerinde filan kasılır normal günde hediye almayı daha çok seviyor birşey görür aklıma geldin aldım der :)

tarafından
Benimki hayatta normal günde almaz neye ihtiyacın varsa al fiyatı önemli değil benden hediye say der ama gebelik konusu oldumu romantiklesir
(4,397 puan) tarafından
Ahahah yok bizimkinde özel gün fobisi var :)
tarafından
Bacım öyle bir oluyor ki evlilik tarihini bile hatırlamıyorum adama o yüzden birşey diyemiyorum da es geçiyorum hep
(4,397 puan) tarafından
Yok ben unutmam tarih hafızam çok iyidir :)
0 oy
(8,092 puan) tarafından
Maşallah diyip bi taraflarını kaşı kız nazar değer  :)
tarafından
Teşekkür ederim cnm dur kasiyim
(8,092 puan) tarafından
Güle güle kullan canım daim olsun  ❤
tarafından
Amin inşallah canım Allah razı olsun ♥️
0 oy
(3,532 puan) tarafından
Yaa çok sevindim rabbim hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla bebişler nasip etsin ❤❤
tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun cnm ♥️♥️
0 oy
(3,282 puan) tarafından
Allah mutluluğunuzu daim etsin hep böyle kalın inşallah maşallah subhanallah;) ❤️
tarafından
Amin inşallah canım Allah razı olsun
0 oy
(11,027 puan) tarafından
Ay güle güle kullan bacım :) aldığı zaman yeter kız onu bulamayan da var :) 
tarafından
Çok şükür cnm ben takılmıyorum özel gün o bu eşimin sevgisini ben kalbimden hissettiğim sürece en güzel hediye bana o
(11,027 puan) tarafından
Heeh işte önemli olan da bu. Adam seni değerli hissettiriyor daha ne olsun ;)
tarafından
Çok şükür cnm gerçekten öyle
0 oy
tarafından
Ya gülümseyerek okudum benimki sürekli alıyor gebelikte zaten alıyorda normal domates gibi geliyor artık 
tarafından
Yok benimki öyle sürekli almaz cnm ama ben takılmam çünkü benim en güzel hediyem eşim ve eşimin sevgisi ilgisi neden bilmiyorum ama takılmıyorum ben hediye ve özel gün muhabbetlerine
0 oy
tarafından
Ahahaha ablaa yaa çok kıskandım herifte alsın diye sjsjs güle güle kullan :)
tarafından
Çok teşekkür ederim cnm daha güzelleri senin olsun inşallah ♥️
tarafından
Amin insallahhhh❤️❤️❤️ bu arada abla bende bebis düşünüyorum sjsjs
0 oy
(3,887 puan) tarafından
Seninki kocayca bizimki ne bacım ya :) maaşAllah valla. Bari arada pırlanta falan Aşer. Fırsat değerlendir falan :)  
tarafından
Dimi mantıklı bak
0 oy
(9,108 puan) tarafından
Bu postu eşime göstereyim sjsjsj
tarafından
İşe yarar diyorsan göster cnmm

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 81 göst.
12 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Kilo alamayan biri (652 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 513 göst.
12 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Cemo55 (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 55 göst.
28 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 227 göst.
3 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Smyra01 (1,775 puan) tarafından soruldu

411,588 soru

12,390,182 cevap

43,742 kullanıcı