İstanbul'da daha denk gelmedım... Amaaaa. Malatya arapgırde Kürt dızısınde oynadım. Memuzın dıye bır aşk dızısı ordakı başrol kız çok tatlıydı gerçek hayatta çok samımı erkekler inanılmaz ukala ıdı hele orda dızıde bır sınaırella var gördüğüm en ıyı insanlardan bırı melek gıbı kahve çay alırken bıze de getırırdı sohbet eder güldürür du o kızı neden kötü rol vermızlsr bılmıyorum rollerım.
Hemsıre memın babası sakat kalıyor tl ben acıyorum . İlaç çalan oyuncu ben gırıyorum odaya. Esnaf kız zın bayılıyor yerını ben haber verıyoeum. Cafe de oturuyorum halay cekıyorum. Zınjn arkasında çıkıyorum bır yerde düğün sahnesınde yıne halay celıyorum çooook var foto bıle var atam aha ben
Nasıl görmüyorsunuz 1 kez geldim İstanbula Ayasofyada Erol Evgini gördüm çok naif Zarif bir sanatçı resim çekildik Fethiye'de yaşadim bir dönem Onur Akın zaten orda yaşıyor onu gördüm Beyazıt gelmişti tatile onu şuan da yaşadığım yan köy de Toprak Sergen yaşıyor yazın çalıştığım işyerine geldi 4 5 kez bilgisayar işleri oldu da Toprak Sergen de öyle bukadar zarif bir sanatçı olamaz hatta sesi muazzam:)
Ahah bende hep merak etmiştim hiç denk gelmedim eşime kaç kez dedim diyor ben denk geldim diyorum ben senle olunca nie denk gelmiyorum kardeşimin çalıştığı yerde kapalı çarşının orda cekilyormuş bazen eşmin calstgi iş yerine yakın cekilyor bebekde falan ama hiç denk gelmedim Sowda bı filim vardı 3yil ince falan adni untum tam kaynanamalrin kapıda çekilmişti izlerken gördüm kaynam dedi camda bakmşm birakmamislar içeri girin die dedim ben olsaydım camdan cikmazdim
Annemler görmüş masterchef gelmiş Mehmet danilo falan görmüşler hatta istanbul arnabutkou bollucada bi tane yarışmacı dükkan açtı oraya bilr gelmişler
Çocuklar duymasında bir ara figüranlık için gitmiştim bi o var genelde stüdyoda oluyor çekimler ben hiç denk gelmedim.
1,486,264 soru
24,298,706 cevap
343,930 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın