0 oy
59 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,169 puan) tarafından
Kızlar kusura bakmayın ama sormam gerek regli olacağım dönem mesela zamanım geldi ama hala olmadım ilişkiye girdikten sonra oluyorum neden acaba yani bu normalmi 

4 Cevaplar

0 oy
(10,688 puan) tarafından
Bir ara bende de öyle oluyordu. İlişki tetikliyor sanki. 
(1,169 puan) tarafından
Ama hiç böyle olmazdı gecikmiş 1 gün falan farkında değilim ilişkiye girdikten sonra baktım leke falan geldi korktum bende ya yani iliskiye girmesem hala olmicam galiaba :/
(10,688 puan) tarafından
Adetim gecikti diyordum, eşim hadi o zaman diyordu:)) bir ara hep böyle oldu
(1,169 puan) tarafından
Hadi ya iyi bare normal ozaman:)))
-Reklam-
0 oy
(20,114 puan) tarafından
Bu ay benimde oyle oldu 
(1,169 puan) tarafından
Normal bir durum ozaman bende bir tek bana oluyor sanıyorum
0 oy
(15 puan) tarafından
O bende 2.3 aydır var canım aksamaina ilişkiye girdiğimde sabahına adet oluyorum bu ayda öyle oldu sadece iki gün gördüm normalde 5.6 gün görmem lazımdı ama 
(1,169 puan) tarafından
Ben hemen sonrasinda lekelenme oluyor ertesi günde tam oluyorum birkere kadın doğuma gittim devlete özellikle kadın aldım erkekte vardı alttan bakmak istedi erkegin çıkmasını istedim çıkmadı bende bıraktım ciktim
(15 puan) tarafından
Ben geçen hafta cuma günü gittim doktora Altan baktı kadın doktoru kan sonucu istedi bende yetişmediği için sonuçlar aile hekimine gösterdim beta değeri 5 çıkmış dedim normal dedi sonra iki hafta sonra gel tekrar kan alalım dedi bende anlamadım eşim korunuyor ama hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum
(1,169 puan) tarafından
5 de degilsin cnm
0 oy
(845 puan) tarafından
Brnim hep oyle canim geciksem esim alay eder hadi kanallari acayim diyor:)))))ve dogru cikiyor hemen sabahi oluyorum sebebini bnde bilmiyorum alistim artik 
(1,169 puan) tarafından
Hahaha aynen eşimde öyle demeye başladı:))) banada bır kaç seferdir oluyor

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 29 göst.
14 Mart 2023 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,283 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 55 göst.
14 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Nevbahar21 (623 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 49 göst.
12 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (172 puan) tarafından soruldu

402,035 soru

12,035,487 cevap

36,262 kullanıcı

...