Benim kızimda 4 yaşında Bi taktik ile yedirmeyi başardım ama anlatmiyim şimdi linç yiyebilirim
Ben hiç zorlanıyorum canım ya yemek isterse yada acıkınca yer illaki kafasında yım yemessen yeme diyip ben yiyorum
Yemeyen çocuğun zorluğunu bilen biri olarak seni çok iyi anlıyorım benim oğlum sabah pilav öğlen yayla çorbası akşam makarna ile günü tamamlardı ve seninki gbi tadını bilmediği için yemezdi. Bi gün kahvaltıda sinir krizi geçirdim resmen pilav görünce kusuyordum artık patatesli yumurta yaptım ağlasanda yiyeceksin dedim 3.5 yaşındaydı ağladı 10 dk kadat asla yumuşamadım bekledim suamasını bi çatal aldı kuscak gbi oldu kusacak bişey yok dedim sonra hepsini bitirdi en son anne çok güzelmiş dedi. Haşlanmış yumurtayada aynısını yaptım bu sefer daha az ağladı bu şekilde bi çok seyi yiyor şuan ağlamamaya da alıştı peyniri yemiyor ama direkt kusuyor onu zorlamıyorum ama tostun içine kaşaı çok koyuyorım görmezse bayıla bayıla yiyor ama görünce beğenmedim diyor bana böylemi eğitiyorsun diye kızan kaynanam bi günde menemen için ağlatsana diyor
1,486,288 soru
24,299,069 cevap
343,946 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın