0 oy
297 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (59 puan) tarafından
Bir ortamda bayanlarla konuşuyorduk benden büyükler bile bana abla falan diyordu işte ben de siz kaç yaşındasınız falan dedim onlar 30 dedi biri 27 dedi bnde 25 dedim aaaa sen mi 25 sin dediler evet dedim ne kadar çökmüşsün diyorlar çöktüm cnku depremden önce borçla altın borcu ile ev aldık nasip olmadı ev bize akrabalarimdan 7 kişiyi kaybettim evim ayrıydı artık birlik oldu bn cokmeyim kim çöksün onu geçtim üzgün şekilde eve gelince kaynanam sordu noldu dedim bnde olayı bnle yaşıt görümcem var diyo onla bir araya gelsen ablası gibi duruyorsun dedi kızı minyon zayıf ben balık etliyim bu arada neden herkes bu kadar kırıcı 

11 Cevaplar

0 oy
(20,658 puan) tarafından
Takilma hepsi dusuncesiz iste
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aman kız umursama bunun için üzülmeye değmez boş insanlar boş konuşmuş
0 oy
(6,307 puan) tarafından

Peki sen neden takıyorsun 

Herkesin hayat şartları standartları aynı olmuyor Sen niye takıyorsun ki onları şahsen böyle bir şey söylense hiç de takmam
Bir kere kalabalık ortamda birisi bana dedi ki yüzün çok güzel kilo alsan daha güzel olursun zayıfsın dedi
Ben de alamıyorum Ama böyle de iyiyim dedim Öyle çok da kuru kemik değilim Yok yok öylesin dedi Ne yapayım dedim senin gibi olup kapılardan mı sığmayayım gayet iyiyim baktım abartıyor gittikçe
Takma milleti milleti takarsan eğer sana bir şey kalmaz haberin olsun
(1,119 puan) tarafından
Bende zayfim banda hep derler azcik kilo alsana yüzün pürüsuz kilo alsan yakışır geçen akrbalara  gitim ay halen zayfsin hamile kaldın da daha kilo almadin ne yapım alamıyorum dedim bulnatilarimda oldu 3 kilo verdim elimde olan birşey değil eşimin tarafida beni gören sanki yedirmiyolar gibi ay bu ne hal biraz ye çok zayfsn bide acıncaka halde bakmıyorlar sinir oluyorum zayfim ama acincak halde değilim herşey var ben yemyom ne yapım olmuyor hata eşmin büyük amca gelini ilk geldiğim sene kız kaç yaşındasın dedi 23 dedim cidmisini daha olgun görünyon benden büyük yok dedim tam yaşım ben kapalı ferceli gezyom size öyle geliyor çevrem bana cocukuk gibisin halen der tipin falan öyle gösteryo eşime dedim dedi kendini bilmezler kuzenleri hep 40 yaşına gelmiş evlenmiş o degigim gelinde en büyük gelin boyu kadar oğulları var  eşim dedi ben seni çocuk olrak goryom etrfmdakiler hep der çok minyon tiplsin hiç yaşıni göstermeyon yok diyom 29 yaşındayım 30a merdiven dayandım nerem çocuk eşim diyor kendini bilmezler boş konuşur takma
0 oy
(1,847 puan) tarafından
Şöyle yaş muhabbeti yapıp can sıkanlarin ağzına kürekle vurasim geliyor enerjini çeken insanlarla çokta muhattap olma canım neler yasamissin hiç kolay değil Allah güç kuvvet selamet versin sana 
(1,119 puan) tarafından
Ahah al benden o kdar vallhhi
0 oy
(135,753 puan) tarafından
nickimdeki gibi hem yanliz hem kirginsin ☹️ basin sagolsun
(59 puan) tarafından
Öyle gerçektende saol cnm Allah'ım razı olsun inşallah
0 oy
(1,666 puan) tarafından
Benden 4 yaş büyük biri bana da abla diyodu hiç üzerime almadım onla yaşıt olanlara abla diyorum ona demiyorum sonra bir başkası dedi ki kız o senden kaç yaş küçük ne ablası sonra büyük duruyor falan dedi neyse ben artık ölsem ona abla demem ki istiyor biliyorum kaynanama laf çarpmış kaynanam da komşularla otururken dedi kızım senden büyüktür ona abla de dedim valla ben ona abla demem küçük görünmek istiyor daha da ölse abla demem şimdi de istiyor ama yok ona abla bu arada Allah seni bildiği yapsın dursun içimde kalmıştı kızlar k.b
0 oy
(3,568 puan) tarafından
Geçmiş olsun canim
0 oy
(301 puan) tarafından
Kasiyerlerde bana abla diyor bende inatlarina çıkarken abla poşet verirmisin diyorum o 1 abla deyince ben 2 abla diyorum
0 oy
(4,399 puan) tarafından
Malesef insanlar çok kırıcı aldırma boşver onlar senin yaşadıklarını bilmiyor bilenler de umursamaz insanlar demekki takılma 
0 oy
(3,282 puan) tarafından
Valla o kadar zor seyler atlatip su sacma sapan insanlara nasil takilyosunuz hayrer
0 oy
(20,257 puan) tarafından
Terbiyesizler

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 303 göst.

411,718 soru

12,394,430 cevap

44,060 kullanıcı

Kategoriler

...